2016.X.22. NB III, Szigetszentmiklós – Ferencváros II.: 4-1

fradi_cimerNB III: Sima vereség

Szigetszentmiklós – Ferencváros II.: 4-1 (3-0)
Diósd, ? néző, vezette: Borbás Bottyán (Török, Sebestyén)

Szigetszentmiklós: Mikler – Sipos, Mojzer (Májer 73.), Fritz, Erdei G., Vass M., Rodenbücher, Barna, Földes, Varga B. (Pölöskei P. 37.), Pintér D. (Switzer 61.)
kispad: Hosszú, Imecz, Tarnóczy, Kovács J.
vezetőedző: Csurka Zoltán

Ferencváros II.: Varga Á. – Kárász, Szpirulisz, Lipcsei K., Gőbölös – Kovács K. (Csernák  76.), Gera D. – Adamcsek, Derekas, Szántó G. (Lakatos Cs. 46.) – Popov (Pergel 48.)
kispad: Kersák
vezetőedző: Dejan Milovanovic az eltiltott Lipcsei Péter helyett

Gól: Rodenbücher (2.), Mojzer (7., 81.), Varga B. (21.) illetve Gera D. (89.)
Sárga lap: Barna (87.) illetve Szántó G. (28.), Adamcsek (68.), Kárász (69.)

A hazaiak hivatalos honlapjának beszámolója:

Ezúttal a Ferencváros második csapata volt az áldozat.

Csapatunk a múlt heti dunaújvárosi fiaskót követően ezúttal ismét hazai környezetben fogadta a tavalyi NB3-as bajnokot. Szinte semmi nem volt látható a fiúkon az 1 héttel ezelőtti vereséget követően. Rendkí­vül nagy elánnal, és nagyon pontosan kezdtük a mérkőzést. Már a 2. percben zörgött a háló. Egy jobb oldali szögletet fejelt a hosszúba a múlt héten öngólt vétő Rodenbücher István. Gyorsan sikerült jóvá tenni a hibát.

Továbbra is támadásban maradtunk amelynek gyorsan meglett – vagy megmaradt – az eredménye.
Gólfelelősünk Mojzer György szerezte második gólunkat, önmaga 10. gólját egy szép egyéni akciót követően.
Kapusunk Mikler Dani sem unatkozott, mert a Ferencváros fiataljai nem álltak be védekezni, és időnként el is jutottak a kapunkig. Védelmünk ezúttal hiba nélkül zárt, amikor pedig ők nem tudtak segí­teni, akkor még ott volt Mikler is.
A szünetre már 3 gólos előnnyel mehettünk, mert a félidő felénél az egyre jobb formába lendülő – de sajnos újra megsérülő – Varga Bence is lőtt egy hatalmas gólt.

A második félidőben változtatott az ezúttal Lipcsei Pétert – eltiltása miatt – nélkülöző Dejan Milovanovics. A sokat küzdő, de sok bajt nem okozó Popov Patrik és Szántó Gergő sem folytatta a játékot. Különösebben nem változott a játék képe. Továbbra is mi támadtunk, és nagyon sok ziccert hibáztunk el. Azt kell mondjuk, hogy ezúttal klasszis különbség volt a két csapat között. A javunkra!

A mérkőzés hajrájában Mojzer György még megerősí­tette a helyét a góllövőlista élén. Egy erőszakosan kiharcolt labdaszerzést követően egyedül oldotta meg a feladatát egy mintaszerű támadást befejezve. Ezzel már 11 gólnál tart, amely már megsüvegelendő teljesí­tmény.

A meccs utolsó percében sikerült szépí­tenie a vendég zöldeknek. Egy középpályán megszerzett labdát Gera Dávid lőtt a jobb alsó sarokba 20 méterről. Ez már kicsit a könnyelműségünknek is köszönhető volt.

Egy szó, mint száz: A múlt heti vereséget nagyszerűen kijaví­tva sikerült legyőzni a bajnokság egyik legjobb csapatát.

Nyilatkozatok:

Csurka Zoltán: – Kicsit sajnálom a ferencvárosi fiatalokat, mert ma bárki jött volna velünk szembe, azon átgázoltunk volna. Egész héten érződött a társaságon, hogy alig várják, hogy bebizonyí­tsák a múlt heti mérkőzés csak egy kisiklás volt. Nagyon örülök, hogy ez sikerült és gratulálok az egész csapatnak. Dolgozunk tovább!

(A Ferencváros és a Szigetszentmiklós hivatalos honlapja valamint az MLSZ Adatbankja alapján)

Egy hozzászólás a(z) 11111100000ejegyzéshez

  • Valòjí ban az utí npòtlí sunk ilyen mélyen pincében lenne ?!

    Vagy csak kisiklí s ?

    Elgondolkoztatò, mert Cserní k és Popov a két nagy reményünk is jí tszott.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

04.24.20:00 TV:M4Sport MK elődöntő
OLDALAK
04.28.17:45 TV:M4Sport
05.05.18:30 TV:M4Sport
Novák Dezső utánpótlás emléktornák
Categories
FOTELSZURKOLÓ