2017.IV.23. NB III, Méhkerék – Ferencváros II.: 1-0

fradi_cimerNB III: “… szégyen ahogy játszottunk, no meg az is, hogy egy Ferencváros ki tud itt kapni. Nehéz helyzetben van az egész csapatunk, senki nem tudja, hogyan tovább.”

Méhkerék – Ferencváros II.: 1-0 (0-0)
Méhkerék, 510 néző, vezette: Borbás Bottyán (Mohos, Minda)

Méhkerék: Patka — Komlósi, Vincze, Ruzsa Sz., Kristóf — Krajcs (Wéber, 78.), Fülöp, Hajdu — Kovács Gy. (Furár, 68.), Bondár (Boros, 87.), Sztojka
kispad: Nagy B., Lukucz, Repisky, Hegedűs
vezetőedző: Bí­ró Róbert

Ferencváros II.: Varga Á. — Kárász, Lipcsei K., Lakatos Cs., Kovács K. — Derekas, Gera D. — Adamcsek, Csernik (Lakatos I., 55.), Szántó G. (Takács M., 69.) — Kundrák
kispad: Sebestyén, Nagy G., Cseszlai, Szabó N.
vezetőedző: Lipcsei Péter

Gól: Fülöp (82. – 11-esből)
Sárga lap: Krajcs (32.), Ruzsa (50.), Bondár (85.), Fülöp (86.) illetve Kárász (55.), Derekas (57.), Lipcsei K. (82.), Lakatos Cs. (86.)

Eseménytelen mezőnyjátékot láthatott a szépszámú publikum, a kapuk nem igazán forogtak veszélyben, hiszen egyik fél sem adta fel a hátsó biztonságot.

A második félidőre megélénkült a hazai csapat, többet próbálkozott, már lehetőségeik is adódtak, a győztes gól előkészí­téséhez azonban szerencsére is szükségük volt. A 82. percben Sztojka vette célba a „kis Fradi” kapuját, a labda egy védő kezéhez ért, amiért 11-es í­télt a játékvezető. A büntetőt Fülöp értékesí­tette, 1—0.

A motí­váltabb és aktí­vabb hazai együttes a második félidei teljesí­tményével rászolgált a három pontra és 15 sikertelenül megví­vott mérkőzés után érezhette ismét a győzelem í­zét.

Jó: Komlósi, Vincze, Fülöp, Sztojka, ill. Kárász, Kovács K.

Nyilatkozatok:

Bí­ró Róbert: — Nagyon örülök a győzelemnek, úgy érzem, hogy a második félidei játékunk alapján megérdemeltük. Remélem, hogy a jövő héten ismét három ponttal gazdagodunk, és í­gy megmarad az esélyünk a bennmaradásra.

Kárász Krisztián, az FTC II. csapatkapitánya: — Eljöttünk Méhkerékre és szégyen ahogy játszottunk, no meg az is, hogy egy Ferencváros ki tud itt kapni. Nehéz helyzetben van az egész csapatunk, senki nem tudja, hogyan tovább.

(A beol.hu, a Ferencváros és a Méhkerék hivatalos honlapja valamint az MLSZ Adatbankja alapján)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

04.24.20:00 TV:M4Sport MK elődöntő
OLDALAK
04.28.17:45 TV:M4Sport
05.05.18:30 TV:M4Sport
Novák Dezső utánpótlás emléktornák
Categories
FOTELSZURKOLÓ