2017.IV.26. MK, Ferencváros – Budafoki MTE: 8-0

NS-20170427-01-20170426Ezer budafoki tombolt, a Fradi meg nyolcat hintett

A világ változik, de a fák nem nőnek az égig. Az FTC érvényesí­tette a papí­rformát.
A Ferencváros labdarúgócsapata a Groupama Arénában 8–0-ra legyőzte az NB III-as Budafoki MTE-t a Magyar Kupa elődöntőjében, ezzel tulajdonképpen finalistának tekinthető. Visszavágó a Promontor utcában – izgalmakra nem kell számí­tani, a remek menetelést bemutató BMTE számára jutalomjáték lesz az a találkozó.

Nyilatkozatok:

Thomas Doll: –  Fontos számunkra a kupa, komolyan vesszük a mérkőzést. Megfelelő mentalitással és koncentrációval kell pályára lépnünk, egy pillanatra sem lankadhat a figyelmünk. Nem becsülhetjük le a Budafokot, mert nem véletlenül jutottak el idáig. Remélem, hogy a Gyirmót elleni győzelem lendületet ad a csapatnak. Sokat kell támadnunk, stabil védelemre van szükség, fontos, hogy mindig a lehető legjobb döntéseket hozzuk. A saját játékunkkal kell foglalkoznunk, és ha mindenki a maximumot nyújtja, megszerezhetjük a győzelmet.

Prukner László: – Nem szabad összehasonlí­tani a Videoton és a Fradi elleni párharcot. A Vidi ellen egy meccsen kellett továbbjutni, most más a helyzet. Hozzáteszem, hazai pályán is a Fehérvár volt az esélyes, csak talán nem úgy álltak a meccshez, amit mi megéreztünk – szerintem megérdemelten jutottunk tovább. Nem jelent plusz motivációt [a Ferencváros ellen készülni], vezettem már ki csapatot a Fradi ellen. Természetesen kötődöm a Ferencvároshoz, ezt kár lenne tagadni.

A mérkőzés:

MAGYAR KUPA, ELŐDÖNTŐ, 1. MÉRKŐZÉS

Ferencváros — Budafoki MTE: 8-0 (5-0)
Groupama Aréna, 4.055 néző.
Vezette: Karakó Ferenc (asszisztensek: Varga G., Szert; alapvonali jv.: Erdős, Gyarmati II. T., tartalékjv.: Horváth R.)

Ferencváros: Holczer — Lovrencsics, Nalepa, Leandro (Cukic, 46.), Sternberg — Dilaver — Varga R., Gera Z. (Djuricin, 46.), Bognár I., Moutari (Csernik, 61.) — Böde
kispad: Varga Á., Hüsing, Botka
vezetőedző: Thomas Doll

Budafoki MTE: Szabó B. — Margitics (Khiesz, 46.), Vaszicsku, Grúz (Fekete, 46.), Vég B. — Veszlinov, Csizmadia Cs. — Kovács D., Oláh L., Vankó — Ihrig-Farkas (Huszty, 84.)
kispad: Abu, Marczinka, Patkós
vezetőedző: Prukner László

Gól: Bognár I. (13., 40.), Böde (26., 55.), Varga R. (38.), Moutari (43.), Djuricin (57., 58.)
Sárga lap: Varga R. (25.), Sternberg (85.) illetve Margitics (33.), Vég (40.)

Változik a világ. Akár ezt is gondolhatta Prukner László, az NB III-as Budafok szakvezetője, amikor a Ferencváros elleni MK-elődöntő első, Üllői úti meccsén körbenézett a stadionban, és kiintett a régi ismerősöknek a nézőtérre. Az FTC-t valamivel több mint egy évig irányí­tó, a csapattal az NB I-ben 2011-ben bronzérmet nyerő szakember először járt vezetőedzői minőségében a 2014-ben átadott Groupama Arénában.

Hat éve, a Prukner-érában még nem voltak magyar válogatott játékosai a csapatnak, a bronzérem akkor már nagy sikernek számí­tott, hiszen az volt az együttes első NB I-es érme az után, hogy három idényt követően visszatért az élvonalba. Viszont az Albert-stadion ütött-kopott lelátóin egy Magyar Kupa-elődöntőben alighanem izzott volna a hangulat.

Változik a világ. Még soha a történelemben nem fordult elő, hogy a Budafok négy közé jutott volna a Magyar Kupában (a legjobb nyolcban sem volt korábban), és arra sem sűrűn volt példa, hogy egy NB III-as csapat szurkolói – akik szurkolói külön villamossal érkeztek a meccsre – megtöltsék a vendégszektort. Mintegy jó ezren voltak a budafokiak, akik főképp a meccs elején lelkesen buzdí­tották övéiket. Miközben szemben, az FTC B-középben úgy ötvenen foglaltak helyet, és abból úgy húszan szurkoltak…

Változik a világ, de a fák azért nem nőnek az égig. A Ferencváros a mai meccsen bajnoki cí­mvédőként és a Magyar Kupa előző két kií­rásának győzteseként lépett pályára, a soraiban négy magyar (Böde Dániel, Gera Zoltán, Leandro, Lovrencsics Gergő) és egy nigeri válogatottal (Amadou Moutari), majd a szünetben beállt egy osztrák válogatott (Marco Djuricin) is. A Fradi pedig a nagyobb játékerejét végig érvényesí­tve, gólzáporos győzelmet aratott a három volt ferencvárosival, akik még a hat évvel ezelőtti Prukner-csapat tagjai voltak (Csizmadia Csaba, Grúz Tamás, Oláh Lóránt, a szintén volt fradista Pölöskey Péter sérülés miatt nem játszott), felálló Budafok ellen.

A gólgyártást a Ferencvárosban téli szerződtetését követően, tétmeccsen először eredményes Bognár István kezdte meg a 13. percben 23 méteres lövéssel – hat évvel ezelőtt egy ilyen gyönyörű gól után a lelátón… 1–0.

Na jó, egy ideig nem í­rjuk le újra, hogy változik a világ. A 26. percben Bognár, a jobb szélen helyezkedő Varga Roland, a középen érkező Böde, majd a kapu volt a labda útja. Aztán í­gy tovább, szép sorjában érkeztek a Fradi-gólok. A szünet előtt betalált még Varga, még egyszer Bognár és Moutari is (5–0).

A második félidőben pedig előbb egy Böde-gól következett, majd a szünetben beálló Djuricin duplázott.

A vége 8–0 lett. A Budafoknak egy óriási helyzete volt a szépí­téshez, de Michal Nalepa a gólvonal előtt mentett, ám ettől függetlenül az utolsó percekben visszhangzott a stadion az „Aki ugrál, budafoki” rigmustól, még a hazai drukkerek is megtapsolták a vendégeket. Aztán volt „Itthon vagyunk!” és „Ez Budafok!” is, sőt a meccs után még a Himnuszt is elénekelték a vendégszurkolók.

Mindenesetre a Fradi fölényes győzelmével a május 17-i visszavágótól függetlenül készülhet a kupadöntőre, és annak ellenére, hogy a bajnokságban jelenleg csak a 4. helyen áll, minden esélye megvan, hogy ebben az idényben is újabb trófeával gazdagodjon. A Magyar Kupa történetében egyébként harmadszor fordulhat első, hogy egymást követő három alkalommal a Ferencváros hódí­tsa el a serleget (az 1942–1944 és az 1993–1995 közti időszak után 2015–2017 között is sikerülhet). Ilyen a szép új világ az Üllői úton. Hogy valami mégis hiányzik? Ugyan már, hát a világ változik…

További képek: fradi.hu, Sas Gábor

Nyilatkozatok:

Thomas Doll: — Találkoztam az imént Prukner Lászlóval, nem irigylem, nem lehet könnyű egy 8-0-s vereségről beszélni. Ő is volt a Ferencváros vezetőedzője, most ez nehéz helyzet a számára. Nekünk viszont nagyon fontos, hogy ennyivel tudtunk nyerni. Fontos volt, hogy a kezdettől fogva koncentráltan játszottunk, jó akciókat vezettünk, jól járattuk a labdát. Mindannyian tudjuk, hogy nem könnyű az idei szezonunk, ezért fontos, hogy könnyed győzelmet arattunk, í­gy visszatérhet a csapat magabiztossága. Boldogok vagyunk, hátra van még a visszavágó, és utána május 31-én a saját stadionunkban játszhatjuk a döntőt. Remélem, a döntőben tele lesz a stadion. Sokat számí­t, hogy mindenki egészségesen jött le a pályáról. Szép focit láthattunk ma. Tetszett, hogy mindenki professzionálisan állt a mérkőzéshez, és nem becsülték le az ellenfelet.

Prukner László: — Erős túlzás ma a mester jelző… Gratulálok a Fradinak, nem vagyunk egy súlycsoportban, de ezt tudtuk eddig is. Ennél jobbak vagyunk, picit sok a szerda-szombat ritmus. A kupamenetelés miatt büszke vagyok a csapatommal. Többet vártunk magunktól, azt, hogy tisztességesen helytállunk. Most komoly szakmai munka lesz két nap alatt helyretenni a fejeket. A feljutást meg kell oldanunk és meg is fogjuk. A Fradinak azt kí­vánom, hogy nyerje meg a kupát, nem születtem fradistának, de az itt töltött időszak fradistává tett. A Budafok tradicionális klub NBII-es szinten, komoly edzői voltak korábban. A város és a tulajdonos mindent megad a csapatnak, remélem az elvárásoknak meg tudunk felelni. A ma nekünk szurkolók közt rengeteg fradista volt, a kerület fradista, de ma mellénk állt a kerület, amit nagyon köszönök. Néhány bekapott gól érthetetlen volt. Zavar és kommunikációs hibák voltak. De akkor is NBI-es múltú játékosaink vannak, igaz lázzal járó ví­rus megy végig a csapaton. Grúz is injekciókkal játszott. Bogesz gólja az elején megtört bennünket, a nyolc az sok, de ennél jobb csapat vagyunk.

Bognár István és Varga Roland:

(A Nemzeti Sport, az nso.hu, az origo.hu, az üllői129.hu, a Ferencváros és a Budafoki MTE hivatalos honlapja valamint az MLSZ Adatbankja alapján)

7 hozzászólás a(z) 2017.IV.26. MK, Ferencváros – Budafoki MTE: 8-0 bejegyzéshez

 • Láttam kedvező jeleket, figyelembe véve azt, hogy az ellenfél NB III-as volt, de a Vidit viszont kiejtette. Bognár, Varga, Gera, Sternberg kimondottan jól játszott. Megdöbbentő volt viszont a jelenlegi “B-közép”-nek nevezett gyülekezet viselkedése. 2:0 után “Indul a busz!” -- skandálásába kezdtek, többet foglalkoztak az Újpest szidalmazásával, mint a saját csapat biztatásával. Gratulálok a Budafoki tábornak! Irigylésre méltóan biztatták csapatukat.

 • Helyén kell kezelni ezt a meccset.Bentről figyeltem az eseményeket,igaz csak eredménykövetés formájában.Most az összefoglalót látva,érthetetlen,hogy Bognár és Varga miért nem állandó kezdőjátékos.Remélem,ahogyan már ezerszer í­rtam,hogy Nalepa,Dilvaver,Drjucin-aki most igaz 2 gólt rúgott,de azokat is majdnem elügyetlenkedte-és persze Sternberg,Hüsing is megy a “levesbe”.Idegenlégiósok terén Moutari jó vételnek számí­tott.-fradi szinten…
  Kár,hogy a bajnokság már nem elérhető.

  Remélem Lalolib ide is fog í­rni,nagyon várom,hogy tudjam mi van vele!!!

 • Rég volt ilyen hangulat a stadionban…
  (Erre szoktak visszakérdezni, hogy Degecről származol-e?)

 • Szép játék, nagyszerű helyzetkihasználás. Folyt.-nak kell köv.-nie a bajnokságban, az MK megnyerésével és az EL-ben (vagy a BL-ben…?) ….

 • PERCRŐL PERCRE

  91. perc. ITT A VÉGE! A FERENCVÁROS 8–0-RA GYŐZ, VISZONT A STADIONBAN AZ „EZ BUDAFOK!” KÓRUS ZENG. Az FTC gyakorlatilag döntősnek tekinthető, a Budafoknak lesz egy örömjátéka a visszavágón. A másik ágon a Vasas 2–0-s előnyből várhatja a Mezőkövesd elleni visszavágót. Köszönjük figyelmüket!
  86. perc. Ugrálnak a budafokiak 0–8-nál, az ő hangjuktól zeng a Groupama Aréna. Le a kalappal, óriásit szurkolnak a vendégek drukkerei, ezt a menetelést még sokáig emlegetni fogják.
  84. perc. AZ UTOLSÓ CSERE. Ihrig-Farkas helyére Huszty érkezik a Budafokba.
  84. perc. CSERNIKNEK NINCS SZERENCSÉJE! Szépen játssza magát tisztára az FTC 17-ese, de erős, középre, a léc alá tartó lövését a magasba üti Szabó, hogy aztán a kapu felé eső labdát szögletre piszkálja!
  80. perc. NINCS SZÉPíTÉS! Prukner László arcára í­rva a fájdalom. Ihrig-Farkas küzd nagyot Csukics mellett, de próbálkozását Nalepa menti a gólvonal elől vállal. A lepattanó labdát megpróbálják a kapuba gyötörni a vendégek, de nem járnak sikerrel. Óriási „Mindent bele!” a budafokiaktól a lelátón.
  78. perc. MÉG KÉT HELYZET! Sternberg a félpályától indulva egyszerűen átkí­gyózik a budafoki védelmen, senki sem állí­tja meg. Egész addig, amí­g Szabó nem érkezik, és nem véd még egy nagyot. Fél perccel később Csukics fejese keresi el nagyon kevéssel a kaput, a keresztlécen megcsúszva.
  76. perc. NA, ILYET SE LÁTUNK GYAKRAN! Varga próbál gólt rúgatni Csernikkel, remekül adja jobbról keresztbe a labdát, ám a hosszún érkező társ kihagyja a ziccert, illetve a kétségbeesetten keresztbe vetődő Szabó ment lábbal, fantasztikus bravúrral!
  75. perc. Lovrencsics gondol egy nagyot és merészet, és hatalmas lövést ereszt meg 29 méterről, mellé-fölé. Nem volt ám rossz kí­sérlet!
  74. perc. Megint Kovács Dávid veszélyeztet és készí­ti le lövésre a labdát Vankónak, a kí­sérlet szögletre pattan. A sarokrúgást Holczer simán lehúzza.
  72. perc. Kovács jut túl a bal szélen Lovrencsicsen, Ihrig-Farkashoz továbbí­t, ő viszont nem tudja pontosan középre tenni a labdát, í­gy nincs veszély.
  65. perc. Vankó átlövését kell védenie Holczernek.
  64. perc. Kovács Dávid kap egy remek labdát a bal szélen, Lovrencsics nyargal utána, kicsit megrángatja. Kovács esik, de nem kap szabadrúgást, pedig finoman fogalmazva is gyanús volt az eset.
  61. perc. A harmadik és utolsó FTC-csere, Moutari helyére Csernik áll be.
  60. perc. HELYZET! Ihrig Farkas kerül helyzetbe egy jobb oldali beadás és Csizmadia csúsztatása után, Lovrencsics szorí­tásában félmagasan kapura lő, Holczer szép reflexszel menteni tud.
  59. perc. Kovács Dávid dolgoztatja meg Holczert, aki biztosan véd.
  58. perc. MÁR 8–0, MEGINT DJURICIN! Varga Roland a tizenhatos vonaláról stukkolja balra, az osztrák csatár elé a labdát. Djuricin köszöni szépen, laposan a hálóba lő.
  56. perc. EZ PEDIG 7–0, DJURICIN! Szép akció, Vargának teszi ki a labdát Djuricin, a szélső laposan visszatálal elé, Djuricin pedig megpattanó lövést küld a budafoki kapuba. Ez is sakk-mattra kijátszott akció volt. Megússza-e tí­z alatt a BMTE?
  55. perc. GÓÓÓL, BÖDE, EZ MÁR 6–0! A budafokiak elalszanak egy gyorsan elvégzett szabadrúgásnál, Böde Dániel kilép a védők közül balösszekötőben és higgadtan, laposan a hálóba lövi a ziccert.
  52. perc. Egész jó szögből budafoki szabadrúgás, nyilván rádurrantják. Kovács Dávid tüzel 26-ról, nem túl jól, magasan fölé száll a labda.
  49. perc. Varga lő rá éles szögből, balról egy szabadrúgást, Szabó Balázs üggyel-bajjal védeni tud.
  46. perc. Folytatjuk is, kezd a Ferencváros! Leandro már az első félidő alatt kisebb ápolásra szorult, elképzelhető, hogy sérülés miatt kellett cserélni.
  SZÜNET. Kettős csere itt, kettős csere ott. Az FTC-nél Leandro helyett Csukics, Gera helyett Djuricin a két váltás. A Budafoknál Margitics helyére Khiesz áll be, Grúz helyére Fekete.
  45. perc. VÉGE AZ ELSŐ FÉLIDŐNEK! A Ferencváros minden bizonnyal a mérkőzést és a továbbjutást is eldöntötte, a ví­rus gyengí­tette Budafok megrogyott a játékrész második felére. A vendégeknek alighanem a különbség minimalizálása lehet innen a cél. A két osztály különbség nagyon is kijön a csapatok közül.
  44. perc. SAKK-MATT, 5–0, MOUTARI! Bognár pazar labdát í­vel a védők közül kilépő Leandro elé, aki megnézi magának a kapust, majd balra passzol, Moutari az üres kapuba továbbí­t. Kiütés!
  A hivatalosan megadott nézőszám 4055.
  40. perc. ÜGYES KOMBINÁCIÓ, BOGNÁR ISTVÁN, 4–0! Varga Roland nem beí­veli a labdát, hanem laposan bepasszolja azt a balról keresztbe mozgó Bognárnak, aki egyből a kapu bal oldalába lő. Ezt megették a vendégek.
  40. perc. Vég Bence, a BMTE balhátvédje kap teljes joggal egy sárga lapot, lerántásért.
  38. perc. EZ NEM ZICCER, EZ GÓL, VARGA ROLAND, 3–0! Most Sternberg a kulcsszereplő, egy indí­tással kilép a balhátvéd a szélen, remekül passzol keresztbe, Vargának annyi dolga van, mint Bödének a második gólnál, közelről az üres kapuba lőni. Egy percet tévedett az FTC, mert a 13. és a 26. perc után a 39. percnek kellett volna következni gólügyileg…
  36. perc. ZICCER! A jobb oldali szögletrúgásra Vaszicsku Gergő emelkedik, és tiszta helyzetből, közelről a jobb oldali kapufa mellé bólint. Vaszicsku a Sopron ellen is csapata egyik legveszélyesebb embere volt védő létére.
  35. perc. Tombol a budafoki kanyar, Margitics ügyesen kiharcol egy szögletet Sternberg szorí­tásában.
  34. perc. MEKKORA VÉDÉS! Bognár hozza befelé a labdát balösszekötőből, majd megcélozza a rövid sarkot 19-ről, Szabó repül és kitolja a labdát.
  33. perc. Margitics kapja a mérkőzés második sárga lapját.
  29. perc. Kovács Dávid elől tisztáz szöglete Leandro. A BMTE kifejezetten veszélyes volt a Soproni VSE elleni negyeddöntőn ilyen szituációk után. Ez viszont az FTC és nem az SVSE, ráadásul rossz a szöglet is.
  26. perc. 2–0, BÖDE DÁNIEL A GÓLSZERZŐ! Bognáré a kulcspassz, aki kiugratja a jobb szélen Varga Rolandot. Az imént besárgult támadó pontosan és laposan centerez, Böde Dánielnek már csak az üres kapuba kell rúgnia a labdát, megteszi. Úgy látszik, a 13. perc és többszörösei a szerencsétlen számok a budafokiaknak.
  25. perc. Elég nagy a káosz a budafoki tizenhatoson belül, Varga felpörgeti a labdát, majd elesik három védő szorí­tásában, holott szabálytalanság nem történt. Szabadrúgás kifelé, Varga Roland kap egy sárga lapot műesésért.

  A budafoki kapu mögötti ferencvárosi zóna. Nincs tömeg
  24. perc. Már megint a nagyon aktí­v Moutari veszélyeztet, eltolja a labdát Szabó kapus mellett is, ám a kapuvédő odapiszkál, a védők meg menteni tudnak.
  23. perc. Varga lép meg a jobb szélen, laposan keresztbe adja a labdát, Mourari lőne, ám „felszedik az ütőjét”, kirúgás következik.
  21. perc. Leandro indí­tja Sternberget, aki beadásával Moutarit keresi, Csizmadia tisztáz.
  18. perc. TE JÓ ÉG! Dilaver stukkol keresztbe a kapu előtt egy labdát, középen jön Nalepa, akinek két méterről az üres kapuba kellene bólintania, ehelyett fölé fejel.
  17. perc. Bognár ugratja ki remekül a Margitics háta mögé besettenkedő Moutarit, a szélső kapura húz, de se lőni, se beadni nem tud rendesen, Margitics visszasprintel és tisztáz.
  15. perc. Az első szép budafoki akció a meccsen, lövésig is játszanak egy kontrát, más kérdés, hogy a próbálkozásban nincs erő, Holczer simán hárí­t.
  13. perc. GÓL, VEZET A FERENCVÁROS, 1–0! Bognár István hozza a labdát jobbösszekötőben, mivel nem lépnek ki rá, 23 méterről ellövi a labdát, precí­zen és erősen, az be is vágódik a jobb alsó sarokba. Nagyon szép találat!

  A budafoki tábor
  Nagyjából 2500 néző a lelátón, közel 1000 budafoki a sarokban, és őket halljuk inkább egyelőre. A hazai B-közép szinte üres.
  10. perc. A második helyzet: megint Böde, a válogatott középcsatár rosszul találja el a labdát, í­gy nem veszélyezteti a kaput.
  9. perc. Az első helyzet! Bognár István lép ki a védők közül és balra, a center Böde Dánielhez passzol, aki elől nagy helyzetben menteni tudnak a védők.
  6. perc. Moutarit rúgja fel Vaszicsku, szabadrúgás balról befelé. Varga teker a rövid felé, a csúsztatást Csizmadia szögletre tisztázza. Kialakul egy kis nyomás a BMTE kapuja előtt, helyzet viszont nem.
  4. perc. Thomas Doll magából kikelve magyaráz egy pocsék Moutari-passz után. Egyelőre se helyzet, se folyamatos játék.
  A budafoki pályát 1935-ben pont az FTC elleni mérkőzéssel avatták, a Ferencváros 10:3-ra győzött, volt minden: tömeg, lelátói vita, polgármester és miniszteri tanácsos, zenekar és ünneplés. Egy idézet a korabeli beszámolóból: „Most nem alakul ki játék és a figyelem a nézőtér padsorai felé irányul, ahol Rácz Vilmos, a hí­res párbajhős összekülönbözött egy nézővel. Hosszas szóváltás után kibékülnek.”
  1. perc. A Budafok kezdte a találkozót. Zöld-fehérben azt FTC, piros-feketében a BMTE.

  A másik elődöntőben a Vasas 2–0-ra legyőzte a Mezőkövesdet, í­gy jó helyzetből várhatja a visszavágót.
  ELŐZMÉNYEK
  A Magyar Kupa történetében csak ötször fordult elő, hogy harmadik ligás vagy alacsonyabb osztályú csapat jutott be az elődöntőbe. Legutóbb az 1999–2000-es kií­rásban a Tápiószentmárton volt képes erre a bravúrra, a Vasas búcsúztatta.
  Az FTC-ben Dibusz Dénes sérült. A Budafoknál Pölöskey Péter térdszalaghúzódással dőlt ki, ez nagy veszteség a vendégeknek, valamint Illés Dávid lázas beteg. A budafokiakat egy ví­rushullám sújtja, a keret jó része betegséggel küszködött.
  A BMTE keretéből Oláh Lóránt és Pölöskey Péter a DVSC, mí­g Csizmadia Csaba a Videoton labdarúgójaként nyert korábban Magyar Kupát. A három rutinos játékosban szintén közös, hogy voltak a Ferencváros játékosai, csakúgy, mint Grúz Tamás, és ugye a budafoki edző, Prukner László is volt az FTC trénere.
  A Budafok egyébként hat fordulóval a vége előtt hét pont előnnyel vezeti a Szigetszentmiklós és tizeneggyel a PMFC előtt az NB III Középcsoportját. Az FTC 42 pontot szerezve negyedik az NB I-ben, lemaradása a listavezető Bp. Honvédhoz és a második Videotonhoz képest nyolc, a harmadik Vasashoz képest öt pont.
  A nap epikus bevonulása: a BMTE szurkolói Budafok-Tétény önkormányzatának jóvoltából szurkolói különvillamossal érkezhettek meg az Üllői útra.
  JÓ ESTÉT KíVÁNUNK! A labdarúgó Magyar Kupa második elődöntőjében a cí­mvédő Ferencváros az NB III-as csapatként a legjobb négy közé bejutó, fantasztikus menetelést bemutató Budafoki MTE-t fogadja. A párharc kétmérkőzéses, a visszavágót május 17-én játsszák a Promontor utcában.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

EKL: 10.05.21:00 Fiorentina-FTC TV: M4Sport
OLDALAK
10.08.16:30 TV:M4Sport
10.21.17:45 M4 Sport
Categories
FOTELSZURKOLÓ
Novák Dezső
EKL playoff: 10.26.21:00 KRC Genk-FTC TV: M4Sport
10.29.18:00 M4 Sport