2017.V.31. MK Döntő, Vasas – Ferencváros: 1-1

NS-20170601-01-20170531Drámai jelenetek után kupagyőztes a Ferencváros

Lovrencsics elveszí­tette az eszméletét egy ütközés után. 11-esekkel nyert a Fradi.
A Groupama Arénában rendezett Vasas–Ferencváros Magyar Kupa-döntőn az 1–1-es döntetlen, majd gól nélküli hosszabbí­tás után tizenegyesekkel a Ferencváros győzött, í­gy sorozatban harmadszor, összesen 23. alkalommal nyerte meg a Magyar Kupát, de a mérkőzés sajnos nemcsak erről marad emlékezetes, hanem Lovrencsics Gergő ijesztő sérüléséről is.

Nyilatkozatok:

Michael Oenning: – Nem betont keverni megyünk, vagyis nem az a cél, hogy a busszal beálljunk a kapu elé: szeretnénk támadni, gólhelyzeteket kialakí­tani. Mindenki egészséges, készen állunk a mérkőzésre. Hogy milyen szezont zárunk? Az értékeléssel megvárnám a kupadöntőt, de a tavalyi tavasz, az utolsó meccsen elért bennmaradás után szép eredmény a bronzérem, és nagyon komolyan vettük a kupasorozatot. Mindenki nyomot hagyna maga után, azért futballozik, hogy győzelmeket, sikereket érjen el, trófeát szerezzen, amire itt a nagy lehetőség. Sok futballistánk az első fináléjára készül, ezért érzem rajtuk az izgatottságot – érdekes mérkőzés lesz!

Thomas Doll: – Boldogok vagyunk, hogy sorozatban harmadszor készülhetünk a kupadöntőre. Különleges jelentőségű nekünk ez a sorozat, tekintettel arra, hogy az előző két évben mi szereztük meg a serleget, nem is kell magyarázni, mennyire komolyan vesszük… Ismerem valamennyi [távozó játékosomat], és kétségem sincs afelől, hogy mindent megtesznek a szerdai mérkőzés megnyerése érdekében. A klub sikere mindenkinek fontos, ezért mindannyian megtesszük, ami tőlünk telik. Ez egy döntő, itt nagy szerepe van a taktikának, senki sem akar beleszaladni a késbe, megfontoltnak, higgadtnak kell maradnunk.

A mérkőzés:

Vasas — Ferencváros: 1-1 (0-1, 1-1, 1-1) – 11-esekkel: 4-5
Groupama Aréna, 14.970 néző.
Vezette: Solymosi Péter (asszisztensek: Albert, Buzás; alapvonali jv.: Bognár, Erdős; tartalékjv.: Szert)

Vasas: Nagy G. — Burmeister (Korcsmár, 46.), Vaskó, Ristevski — Kleisz, Vida M., Berecz, Hangya (Murka, 57.) — Kulcsár T. (Gaál B., 90+6.), Saglik, Remili
kispad: Póser, Manjrekar, Ádám, Ferenczi I.
vezetőedző: Michel Oenning

Ferencváros: Dibusz — Dilaver, Nalepa, Leandro, Lovrencsics (Csernik, 90+5.) — Gera Z. (Cukic, 68.), Hajnal (Sternberg, 79.) — Varga R., Kleinheisler, Moutari — Radó
kispad: Holczer, Kundrák, Hüsing, Bognár I.
vezetőedző: Thomas Doll

Gól: Varga R. (25.) illetve Kulcsár T. (47.)
Sárga lap: Burmeister (24.), Remili (37.), Saglik (42.) illetve Moutari (80.), Cukic (90+7.)
A büntetőket értékesí­tette: Remili, Berecz, Vida, Gaál B. illetve Varga R., Leandro, Radó, Sternberg, Cukic
A büntetőket kihagyta: Ristveski

20170531-vasas-csapatkep-2

Múlt héten a telt házas Honvéd–Videoton bajnoki „döntővel”, a Fradi–Újpest derbivel és a DVTK–DVSC bennmaradásért folyó csatával egy kicsit visszaköltözött a futballhangulat a lelátókra, és ennek egyfajta folytatását remélhettük a kupadöntőtől is.

Bár a Ferencváros és a Vasas szurkolóinak fenntartott szektorokban is voltak üres helyek a lelátón (főképp az utóbbiban), jó hangulatban kezdődött a kupadöntő, amelyre a hivatalos adatok szerint csaknem 15 ezren látogattak ki, és az első félidőben mindkét tábor igyekezett is folyamatosan biztatni az övéit. A csapatok pedig igyekezték kiszolgálni a nagyérdeműt, mindkét oldalon akadtak nagy helyzetek, és Varga Roland révén gólt is láthattunk.

A Fradi kezdte jobban a meccset, húsz perc alatt Kleinheisler Lászlónak volt két távoli lövése, de egyiknél sem találta el igazán jól a labdát.

20170531-vasas-vargar-2Ugyanúgy, ahogy a 26. percben Varga Roland sem, ám a távoli szabadrúgás lepattant Nagy Gergely előtt, a labda í­gy becsapta a Vasas kapusát és a kapuban kötött ki. 1–0 a Fradinak.

A Ferencváros a gól után is lendületben maradt. Amadou Moutari lőtte a labdát a kapuba, ám Solymosi Péter játékvezető a Vasas javára í­télt szabadrúgást, tegyük hozzá, jogosan, mert Radó András nyújtott lábbal ütközött Nagy Gergellyel, aki lent is maradt az esetnél, í­gy üresen maradt a kapu. Rövidebb ápolás után az angyalföldi kapus folytatta a játékot, méghozzá egy bravúrral: a levegőben úszva védte Varga Roland löketét, majd kiszurkolta, hogy Leandro lövése elsuhanjon a bal sarok előtt.

A félidő hajrája azonban a Vasasé volt. Előbb Felix Burmeister fejese ment nem sokkal a jobb alsó mellé, majd Mahir Saglik lövését tolta a lécre Dibusz Dénes, és még Kleisz Márk is megtornáztatta a kapust.

A második játékrész ott folytatódott, ahol az első abbamaradt, illetve nem pont ott, mert már nemcsak helyzetig jutott a Vasas, hanem gólt is szerzett. Az ezúttal balhátvédet játszó Lovrencsics Gergőről ismét bebizonyosodott, hogy szélső védőként nem mozog annyira otthonosan a pályán: Kulcsár Tamás vezette rá a labdát, a Fradi válogatott középpályása behátrált, majd tett egy fölösleges lépést balra, a Vasas támadója pedig jobb külsővel, nagy erővel kilőtte a kapu jobb oldalát. 1–1

A Fradi a Vasas egyenlí­tése után látványosan szenvedett, mert a sérült Böde Dániel és Marco Djuricin hiányában nem tudott veszélyes támadójátékkal kirukkolni. És meglepő volt, hogy Thomas Doll nem is próbált meg új játékost csatasorba állí­tani elöl. A feltehetőleg sérülés miatt lecserélt Gera Zoltán helyére ugyanis a védekező középpályás Vladan Csukics állt be, mí­g Hajnal Tamást a balhátvéd Janek Sternberg váltotta (Lovrencsics jobbra került, mí­g Emir Dilaver a középpályára). Miközben a múlt héten profi szerződést kapott fiatal csatár, Kundrák Norbert, valamint a támadó középpályás, Bognár István a kispadon maradt.

Felépí­tett akciók hí­ján í­gy távoli lövéssel próbálkozott a Fradi, méghozzá legaktí­vabb támadója, a gólt is szerző Varga Roland révén, a labda a léc tetejét súrolva hagyta el a játékteret.

A 89. percben aztán a Vasas előtt adódott meccslabda, Kire Risztevszki vágtatott végig a Fradi térfelén, majd Murka Benedeket hozta helyzetbe, aki azonban nem tudta a kapuba lőni a labdát a kifutó Dibusz Dénes mellett.

Ezt követően aztán a futball sajnos hosszú percekre háttérbe szorult. Lovrencsics Gergő és Murka Benedek ütközött a levegőben, ami után a ferencvárosi játékos, láthatóan eszméletlenül, arccal előre zuhant. Sokáig kellett ápolni, az első hí­rek szerint percekig eszméletlen állapotba került, de amikor hordágyon levitték a pályáról, már kiintegetett az őt éltető közönségnek. Ezúton is kí­vánunk jobbulást neki (az M4 értesülései szerint a mozgása orientált, a gerince nem sérült).

A rendes játékidőben ezután már csak azt jegyezhettük fel, hogy Lovrencsics helyett beállt Csernik Kornél, és jöhetett a hosszabbí­tás. Tehát a Ferencváros a bajnokságban a Vasas ellen lejátszott három meccshez hasonlóan (egy idegenbeli iksz mellett két Üllői úti vereség volt a Fradi mérlege ezeken a találkozókon) ezúttal sem tudott győzni a piros-kékek ellen 90 perc alatt.

A hosszabbí­tásban egyik csapat sem kockáztatott, a ráadás első félidejében Moutari kerülhetett volna még nagy helyzetbe, de a Vasas középpályása, Kleisz Márk a labda elé vetődött.

20170531-vasas-dibusz-2Maradt a döntetlen, jöhettek a tizenegyesek. A Vasasból Kire Risztevszki hibázott (a középre tartó lövését Dibusz Dénes védte), és miután a Fradiból senki sem rontott (az utolsó tizenegyest a visszavonulását már többször bejelentő Vladan Csukics értékesí­tette), kezdetét vehette a ferencvárosi fieszta. A Fradi sorozatban harmadszor nyerte meg a Magyar Kupát (ilyen szériát korábban kétszer, 1942–1944 és 1993–1995 között produkált az FTC), összesen pedig huszonharmadszor.

További képek: fradi.hu, mlsz.huSas Gábor

Nyilatkozatok:

20170531-vasas-doll-2„Ilyenkor a labdarúgásnak másodlagos a szerepe, mindannyian nagyon nagyon féltünk, amikor Lovrencsics a földön feküdt. A tarkójára kapott egy erős ütést, legutóbb pedig azt hallottam, hogy eltörött az orra. így gyakorlatilag arról beszélhetünk, hogy szerencsés kimenetelű volt az eset” – mondta Thomas Doll, a Ferencváros vezetőedzője a győztes kupadöntő után.

„Védekezés szempontjából jól hajtottuk végre a feladatot, stabilabbak voltunk, mint a korábbi mérkőzéseinken. Elöl ellenben valamivel nagyobb átütőerőre lett volna szükségünk. Egyik csapat sem mindent egy lapra téve támadott. Amikor Varga Roland góljával vezettünk, akkor úgy gondolom, hogy nem adtak meg nekünk egy gólt. Természetesen vissza kell néznem ezeket az eseteket, majd csak ezt követően mondhatok bármit is biztosra.”

„Csukics már két évvel ezelőtt elment, közben még mindig itt van. Hihetetlen figura, hatalmas Fradi-szí­ve van. Ezért a klubért a tűzön is keresztül menne. A terv az, hogy a csapathoz kössük őt, de ezt még vele is meg kell beszélnünk” – mondta az utolsó tizenegyest gólra váltó szerbről a ferencvárosiak német edzője.

„A magyar csapatokról nagy csodákra nem kell számí­tani az európai kupaporondon, most ért véget a szezon, és nemsokára már újra tétmeccsen kell pályára lépnünk. Ennek ellenére mindent megteszünk majd az Európa-ligában.”

Doll a sajtótájékoztatón azt is elárulta, hogy két játékosa, Michal Nalepa és Emir Dilaver is távozik a Ferencvárostól a nyáron – utóbbi az interjú közben búcsúzott el edzőjétől, Nalepa pedig a lefújás után kérdésünkre megerősí­tette a vele kapcsolatban már megjelent sajtóhí­reket, hogy hazatér Lengyelországba és a Lechia Gdansknál folytatja a pályafutását.

Az NSO kérdésére Doll azt is elmondta, hogy a kölcsönbe érkező játékosok – Rju Szung Vu, Marco Djuricin és Kleinheisler László – egyaránt visszatérnek a csapatukhoz. Hajnal Tamás további sorsáról a későbbiekben tárgyalnak.

„Először is gratulálok a Ferencvárosnak! Mind a két csapatnak megvoltak a lehetőségeik, hogy megnyerje a mérkőzést, de talán nekünk voltak a nagyobbak, a hajrában például óriási ziccert hagytunk ki. Összességében nem érzem úgy, hogy veszí­tettünk volna, százhúsz percen keresztül támadólag léptünk fel, úgy, ahogy azt elterveztük, és ha a tizenegyesektől eltekintünk, akkor a bajnoksághoz hasonlóan ezúttal sem kaptunk ki a Ferencváros otthonában” – fogalmazott Michael Oenning, a Vasas trénere a kupadöntő utáni sajtótájékoztatón.

„A fiatal játékosok most csalódottak, de ez ilyenkor í­gy van jól, ebből lehet majd erőt merí­teni a jövőben. Remélem, a tapasztalatokat át tudjuk menteni a jövő évre, és í­gy akár meg is nyerjük a kupát.”

Az angyalföldiek trénere újságí­rói kérdésre azt is elmondta, hogy amí­g ő Vasas edzője, addig nem várhatóak óriási átigazolások, ők csendesen csinálják a feladatukat, csak olyan posztra szerződtetnek játékost, ahová muszáj.

Böde Dániel, Dibusz Dénes, Leandro, Varga Roland:

(A Nemzeti Sport, az nso.hu, a Ferencváros és a Vasas hivatalos honlapja valamint az MLSZ Adatbankja alapján)

23 hozzászólás a(z) 2017.V.31. MK Döntő, Vasas – Ferencváros: 1-1 bejegyzéshez

 • Végignéztem az összefoglalót -főleg a tizenegyeseket -egy csomószor. És ezek után úgy vélem, hogy Dibusz felkészült a “panenkázásra” is. Hiszen a második tizit ugyanazzal a mozdulattal próbálta hárí­tani, mint amivel a következőt kivédte. Csak ekkor egy hajszállal előbb indult el, és már “leszálló ágban volt”, amikor jött a labda. A másodiknál azzal a töredék másodpercnyi idővel jobban kivárt.

 • Én sem szeretnék kimaradni a hozzászólásokból.
  Kispufi-hoz csatlakozva nem szeretnék itt “nyavajogni” ,a lényeg,hogy megvan a kupagyőzelem.

  Remélem lesz ismét fotelszurkoló szezonzáró rovat,és ott majd véleményt formálhatok.

  Hajrá fradi!!

 • Hamar felépülést Lovrencsics !

  Köszönet a gyôzelemért 🙂

 • A sok szinészkedések közepette szegény Lovrencsics esete bizonyí ra nem az volt.

  A szinpad függönye hí ta mögött nem ugrott fel a hordí gyí ròl, sem a filmjelenet leforgatí sa utí n – mint életveszélyesen megsebesült nem emelkedett fel a matracròl.

  Bí r sohasem volt tùl szimpí tikus a Vasas csapata nekem, de most – legalí bb az edzôjük – alapossan levizsgí zott.

  Egy cinikus mosoly az arcí n (ùgy mintha nem történt volna Lovrencsicsal semmi sem) és egy szò sem az ellenfél jí tékosnak jòkiví nsí gokbòl a feljavulí sí ért.

  A Vasas jí tékosai meg azt tanulhattí k az iskolí ban, hogy csak az érvényesül az életben, aki nem ismer kiméletet.

  Sají t maga irí nt ? Dehogy is: A mí sikkal szemben ! Lí tszòlag nem tanìtotta meg senki ôket, hogy meddig lehet és szabad elmenni a sportszerûség hatí rait nem sùrolva, vagy í tlépve.

  Egy jòl fél vagy egész fejjel alacsonyabb jí tékost künnyû elsöpörni. Ehhez nem sok hôsiesség kell. Plí ne még akkor, mikor a levegôben van.

  Az egyetlen rokonszenves Vasas jí tékos meg Remili Mohammed volt. Le a kalappal elôtte. Ô legalí bb megsiratta szegény Lovrencsicsot.

  Lovrencsics esete meg valahogy ùgy tûnt nekem, mintha tökéletessen belepasszolt volna a tegnap esti forgatòkönyvbe.

  Tegnap este elí rnyékolta szegény Lovrecsics esete a labdarùgí s ünnepét.

  90 percig a labdarùgí sròl szòlt valahogy az egész. Aztí n a show és a cég í tvették az irí nyìtí st.

  Ez egyrészt rendjén is van, hiszen a Fradista nem csak sají t magí nak nyeri a kupí t, hanem a szurkolòknak is.

  Ezért mindenki valaki mí sért is jí tszotta a szerepét, de valòjí ban senki sem lehet biztos, hogy ez ìgy fog menni toví bb.

  Ezt a csapatot utoljí ra lí ttuk. Remélem, a labdarùgí s szépségeivel nem fogunk hasonlòan jí rni.

  Ha mí r a labdarùgí s mí r arròl fog szòlni, hogy melyik „cég“ a leggazdagabb és e-miatt, melyik „cég“ ví sí rolhassa meg a legdrí gí bb és legjobb jí tékosokat, akkor Lovrencsics „esete“ a labdarùgí snak a mélységbe zuhaní sí t fogja jelenteni.

  Van mégis remény.

  Nem csak egy céget lí thattam a képernyôn.

  Lovrencsics a hordí gyí n felmutatta a kezét és magasba emelte.

  Talí n csalí djí nak szòlt, aki nézhette a meccset, jelként, hogy ne aggòdjonak otthon.

  De ez a csalí d a Fradi csalí dnak is. Ne aggòdjatok miattam.

  Lovrencsics még a hordí gyon is igazi csalí dtag. Gondol ròlunk.

  Ezért a kis jelért köszönet jí r neki.

  Még van remény. Még nem vagyunk cég. Összetartozunk és van egymí s közt az a csalí di érzet, amely nélkül csak az érvényesülés (minden í ron) és az irgamatlansí g (mí sokkal szemben) van, de mí s semmi.

 • Na, í­gy már mindjárt más ez a gyengus szezon … igazi kupadöntő volt, tele érzelemmel, feszültséggel, szenvedéllyel, akár a szombati Honvéd -- Vidi … tényleg ilyen meccsek kellenek … utólag azt sem bánom, hogy nem egy sima meccs volt, hanem a lehető legdrámaibb … legyünk őszinték, a futballban létező lehető legkisebb különbséggel nyertünk Kupát (atlétikában, úszsásban, kajakban = 0,01 mp.), í­gy ismét bebizonyosodott, hogy a Vasas nem véletlenül végzett ott, ahol, mert a 2 csapat játéktudása 1 szezon alapján kb. egyenlő. Respect a Vasasnak is, nemes ellenéfl volt, ők is kellettek ehhez a drámai, érzelemktől túlfűtött fináléhoz. A lényeg a 23.! Remélem, 2 éven belül jubilálunk: 2018: 30. bajjnokság, 2019: 25. Magyar Kupa!

 • Kellett a lelkünknek. Beleizzadtam, aztán az adrenalintól órákig nem tudtam elaludni. Nem tud az ember eléggé rezignált és csalódott lenni. És ez jó.
  Pedig kritikai észrevételre volna ok most is bőséggel, de volt belőle annyi idén, hogy ne itt és most legyen a helye és ideje. Se a jövő boncolgatásának.
  És még egy: ezt a Csukát egyszerűen imádni kell, még akkor is ha stb. (ld. fent a kritikai részről í­rtakat).

  • Éjfél körül kerültem én is ágyba. 🙂 Túl sok volt ez í­gy együtt, amit persze Lovre sérülése tetőzött. A végén ahogy a közönség a nevét skandálta, azt nem lehetett könnyek nélkül hallgatni. Bármilyen gyengén is sikerült a szezon, azért háromszor magyar kupát megnyerni zsinórban mégis csak örömteli. :mrgreen:

   • Azért 3 kupát zsinórban nyerni szerintem nagyobb bravúr, mint 3 bajnokságot! ha egyszer összejön egy nagyon jkó csapat, akkor a bajnokságokat be tudják húzni sorozatban … Utoljára Dózsa 1969-75, Honvéd 1984-86, ja, és a Loki 2005-07 … de Kupát nyerni háromszor egymás után, ahol 1 rossz meccsen elúszhat az egész! Nos, ez valahol még nagyobb bravúr, még ha itt alsóbb osztályúakkal is találkozhat/találkozik imádottt csapatom! Azért, néhányszor nálunk is rezgett a léc, rögtön az 1. meccsen, BKV Előre ellen laza, sima, hanyattdőlős 1-0 … a Felcsúti Öcsi Bácsi FC ellen … persze, a vasas is majdnem kipottyant akár Dorogn, akár Győrben … a kupában ez a szép és jó … egy bajnokság kb. a reális erőviszonyokról rajzol térképet, egy kupa pedig arról, hogy 1-1 meccsre melyik csapat hogy tudja összeszedni magát! A nk. sorozatokban is “csak” 1-1 párharc lesz! Egyszer kellene a “resztlin” átvergődni, kí­nkeservesen, utána akkor játszanánk komolyabb csapatokkal, amikor azok még kb. alapoznak … HAJRÁ FRADI!!! MINDHALÁLIG! Tegnap este -kb. 1 év elteltével- majdnem maradéktalanul boldog voltam!!! Maradéktalanul, mí­nusz Lovre esete, mí­nusz a változatlanul 0 játék …

 • Csúcs volt ez a meccs, igazi kupadöntő miden hibájával, érzelmével, ellenféllel, bí­róval stb egybevéve. kb kéthetente kellene ilyen a magyar pályákra és nem itt tartanánk. Minden szurkolónak kí­vánom, hogy élőben élhessen egyszer át egy ilyet.

  • Igazad van, Pisti! Én csak képernyőn keresztül, de onnan is átsütött! Ne Angliát vegyük, de volt olyan légkör, hangulat, SZENVEDÉLY, FESZÜLTSÉG, ÉRZELEM, mint bármely hozzánk hasonló nagyságrendű, “hasonló cipóben járó” ország kupadöntőjében! A játék nem volt túl magas szí­nvonalú, de mentálisan nagyon odatette magát mindkét csapat! A szurkoló meg olyan (pláne a Fradi-szurkoló!), hogy ha szí­vvel -lélekkel küzdenek, “megdöglenek” a pályán, akkor sok mindent meg tudunk bocsátani, igaz? Az élet bármely területére igaz, hogy minden embertől CSAK annyit szabad elvárni, hogy próbálja kihozni magából a lehető legtöbbet! Ha ezt megteszi, akkor jár a taps, az eredménytől függetlenül! Nos, tegnap este megint jó volt Fradistának lenni, mert a gatya leszakadt róluk! Ezt várjuk már régóta, nem? Egyébként, ha Vasas-szurker lennék, akkor sem dőlnék a kardomba, mert méltó, nemes ellenfelek voltak! Legyünk őszinték, hazai pályán játszottunk, és a lehető legminimálisabb különbséggel nyertünk (nem győztünk, de nyertünk!), ami egy futballmeccsen lehetséges … Azaz: Ha a mieinknek jár a taps (JÁR!!!), akkor nekik is!

   • Csak egy adalék még: telefonnal felvettem Csuka tizenegyesét, valamint az utána történő örjöngést, benne a 8 éves fiamat. Másnap megmutattam az osztályfőnökének, valamint 1-2 osztálytársának. A tanár elhatározta hogy bérletet vesz, este pedig felhí­vtak az osztálytársak szülei, hogy hogyan lehetne jegyet venni, meg szkenner stb. Látható, ahhoz hogy ez a “hülye Fradista nép” kimenjen a stadionokba, semmi más nem kell, csak foci és hangulat. Ha ilyen hangulat lenne nem csak a Dózsa ellen, de 2 hetente, 15000 lenne az átlagnézőszám.

 • Száz éves bakanóta modernizálva:
  “Huszonegy, huszonkettő, huszonhárom:
  Fradi-baka a legelső a világon…”
  (No jó, kis túlzással, de ahogy Csuka az utolsó tizit értékesí­tette, abban minden benne volt.)

  • Kedves YSE, nem lesz szalonképes, de próbálom majd kipontozni a kipontozni valót! Először úgy hallottam, hogy: “21-22-23, b.d.s már az ol.h.knak Kolozsváron! Antonescu, Tatarescu, Zsiványeszku mind a három!” (Ez nyilván egy 1940-es kocsmai változat volt!, de abban az évben is bajnokok lettünk!:-DDDD)
   Bocsánat, csak jött … remélem, nem megbántva senkit, Miriuta Laci és Neagoe is kedvencem volt! Hej, az a megpattanós Neagoe-gól a CSZKA Moszkva ellen!
   Azért, ha meglesz a 30+25 (két éven belül, remélem), akkor mulatunk majd egy nagyot??? A BL-csoportkör után? :-DDD

   • Én kisgyerekként még élőben hallottam, de a YT-n az Abasári Kórus előadásában megtalálható. Én is onnan töltöttem le. (Ami a szövege illeti, a “régiből” is két változatot ismerek, mert egy katonadal amí­g él, mindig aktualizálódik.)

    • Köszönöm a gyors választ … de a kérdésem lényege az volt, hogy mulatunk-e egy nagyot a 30+25 elérésekor? 😀

     • Én szeretnék de túlságosan is gyenge az egészségi állapotom ahhoz, hogy bármire is igent merjek mondani.

      • Kedves Imre bácsi! Ha 2018-ban összejön a 30., 2019-ben a 25., garantálom, hogy az összes piócás embert és köpölyöző asszonyt el fogja zavarni, mert 10 évet fog fiatalodni! Elnézést, nyilván nem tudhatom, mi a probléma, csak mindkettőnk számára szeretnék egy biztató jövőképet felfesteni! 😛 Nekem is van épp elég bajom, de ha ezt a kettőt megérném, még csűrdöngölőt is járnék, pedig nem szoktam! 😛

       • Maradjunk ennyiben, bár aki törzsvendég volt a Kékgolyó utcában, az semmit sem tudhat előre.

        • Én az uraknak a legjobbakat kí­vánva halkan vetem fel a lehetőséget, hogy addig is nem lehetne-e egy kvázi ok nélküli (avagy a múltra, a jövőre, erre a kupagyőzelemre történő) röpke össznépi fórumos koccintásra összejönnie az itt oly szorgosan hozzászóló, de egymást javarészt csak virtuálisan ismerő tagoknak?

         • @L.I. alias kispufi on

          Kedves kispufi. Talí n òvatos lépésekre lenne szûkség ahhoz, hogy összejôjjék egy talí lkozò.

          Ez a lépés mindanyjiunk fényképének közlése lenne.

          Akkor legalí bb képmí sí t lí thatní  az eggyik és a mí sik, akik még nem ismerik egymí st lí tí sròl.

          Sajnos ebben én nem vagyok korifea. Hogy töltsem fel, hogy küldjem el. …

          Aztí n meg mindenkinek meg van a sají t priví t élete is és azt csak akkor szeretné megosztani, ha önkéntesen csiní lhassa és nem muszí jbòl.

          Ötletedek nagyon jònak talí lom.

          A virtuí lis vilí gnak az az elônye és a hí trí nya, hogy bí r az egész vilí ggal tí rsalgathatsz, miközben a szomszédotat meg nem ismered.

          A fényképek a mí r egy virtuí lis szomszédsí gròl szòlní nak, hiszen évekig egymí s mellett laktunk (mert ìrtunk), olykor nem is ismervén egyik a mí sikat.

 • REMEK !

  EHHEZ NEN KELL KOMMENTÁR !

  ÚJABB CSÚCSOT DÖNTÖTTÜNK.
  NINCS MESE: ITTHON FRADI, FRADI, FRADI !!!

  SZÉP VOLT FIÚK !

 • PERCRŐL PERCRE

  TIZENEGYESPÁRBAJ

  Csukics nem hibázott, belsővel a kapu jobb oldalába lőtte a labdát, í­gy sorozatban harmadszor, összesen 23. alkalommal Magyar Kupa-győztes a Ferencváros! 4–5
  Gaál nem roppant meg a nyomás alatt, kegyetlenül a léc alá vágta a labdát. Ha Csukics berúgja, nyert a Fradi. 4–4
  Sternberg berúgta, a kupagyőzelem küszöbén a Fradi! 3–4
  Vida következett, és kiválóan a bal alsóba lőtt. Dibusz érezte az irányt, de nem érte el a labdát. 3–3
  Radó András nem hibázott, a jobb alsóba bombázott. Előny a Fradinál! 2–3
  Itt a hiba! Risztevszki Bereczhez hasonlóan a kapu közepét választotta, de Dibusz ezúttal lábbal elérte a labdát és hárí­tott 2–2
  Leandro sem hibázott, tökéletesen tüzelt a jobb felsőbe. 2–2
  Berecz biztosan a kapu közepébe emelte a labdát, Dibusz a jobb sarok felé vetődött. 2–1
  Varga Roland érkezett a Fradiból, és biztosan kilőtte a bal alsót. 1–1
  Remili a jobb alsót választotta, és a kapufa segí­tségével be is lőtte. Dibusz a másik irányba vetődött. 1–0
  Csukics és Remili egyeztetett Solymosival, a tizenegyeseket pedig a Fradi-tábor előtti kapuknál rúgják majd. A Vasas kezd majd.
  HOSSZABBíTÁS 2. FÉLIDŐ
  120. perc: Véget ért a mérkőzés, nincs döntés, í­gy jöhetnek a tizenegyesek.
  120. perc: Saglik teljesen elkészült az erejével, a kezdőkörben ült le, begörcsölt a lába.
  117. perc: Radó ezúttal már hátul jeleskedett, a saját tizenhatosa előtt blokkolt egy beadást.
  Egyre közelebb a tizenegyespárbaj!
  116. perc: Radó lőtt kapufát, de az őt megtaláló Leandro lesről adta be a labdát.
  115. perc: Gaál lövését hárí­totta Dibusz, de a támadó a lövés előtt már amúgy is szabálytalankodott Nalepával szemben.
  113. perc: Remili vállalt magára egy újabb szabadrúgást, ezt ezúttal a kapura próbálta irányí­tani, de 30 méterről jóval fölé tüzelt.
  111. perc: Kleinheisler talpalta le Vaskót, de szerencsére gyorsan megnyugodtak a kedélyek, és a Vasas védője is jól van.
  110. perc: Remilinek ezt a szabadrúgását is elfejelték.
  109. perc: Remili szabadrúgása veszélytelen volt, de ismét 45 méterről, csak ezúttal a bal oldalról próbálkozhat újra.
  108. perc: Berecz esett el a Fradi térfelének közepén, a zöld-fehérek szerint semmi sem történt, Solymosi azonban szabadrúgást í­télt.
  Az M4 Sport információja szerint Lovrencsics Gergő mozgása orientált, azaz szerencsére nem sérült meg a gerince. Részletek itt!
  106. perc: Elkezdődött a hosszabbí­tás második félideje, Saglik passzolta hátra a labdát.
  HOSSZABBíTÁS 1. FÉLIDŐ
  105. perc: Véget ért a hosszabbí­tás első félideje, továbbra sincs döntés.
  105. perc: Óriási mentés! Moutari vett át egy hosszú indí­tást, de lövésébe Kleisz önfeláldozóan belevetődött.
  105. perc: Dibusz lépett ki jól a kapujából, í­gy Saglik elől felszedte a labdát.
  104. perc: Radó indult volna a kapu felé, de les miatt megállí­tották.
  101. perc: Moutari csúszott oda meglehetősen durván Kleisznek, aki azóta is a földön fekszik. A nigeri támadónak vigyáznia kell, korábban már begyűjtött egy sárga lapot.
  96. perc: Már érkezik is: Kulcsár Tamás le, Gaál Bálint be. Ez volt a meccs utolsó cseréje.
  Gaál Bálint áll be hamarosan a Vasasba.
  95. perc: A fejét fájlaló Radónál érdeklődik a játékvezető, de úgy tűnik, hogy jól van a Fradi támadója.
  93. perc: Csukics kiugratása után Murkának sikerült elnyomnia Moutarit, í­gy megakadályozott egy Fradi-ziccert.
  92. perc: Egy furcsa í­vben felpörgő labdát Radó fejelt a kapura, de a bólintásában nem volt elég erő, Nagy könnyed vetődéssel hárí­tott.
  91. perc: Elkezdődött a hosszabbí­tás, a Fradi indí­totta útjára a labdát.
  2. FÉLIDŐ
  90+8. perc: Véget ért a találkozó rendes játékideje, de mivel nincs döntés, kétszer tizenöt perc hosszabbí­tás következik!
  90+7. perc: Vladan Csukics be is sárgult.
  90+7. perc: Kissé elszabadultak az indulatok, most egymás rugdosásával vannak elfoglalva a játékosok.
  90+6. perc: Csernik Kornél váltotta Lovrencsicset.
  90. perc: Nagyjából öt perc ápolás után Lovrencsicset hordágyon vitték le a pályáról, de szerencsére már eszméleténél van, ezt a közönségnek való integetéssel jelezte.
  Az egész stadionban zúg a „Lovrencsics Gergő, Lovrencsics Gergő!”
  90. perc: Nagy a baj! Lovrencsics Gergő maradt a földön, azonnal érkeznek a helyszí­nen tartózkodó mentősök! Murkával ütközött a Fradi védője a levegőben, egyelőre ápolják, valószí­nűleg eszméletlen.
  89. perc: Óriási Vasas-helyzet maradt ki! Risztevszki szólózott a Fradi térfelén, majd Murkához passzolt, aki 12 méterről, estében a kapu fölé emelte a labdát.
  88. perc: Sternberg és Csukics egy kis meg nem értés után megzavarta egymást, í­gy a Vasas jöhetett bedobással.
  87. perc: Varga sarokrúgását elfejelték az angyalföldiek, majd Lovrencsics futtából a kapu fölé lőtt.
  86. perc: Megnyomta a végét a Fradi, Varga elől Vaskó vágta szögletre a labdát.
  85. perc: Kellett mondani, rögtön itt egy kapufa! Varga tolta el a védője mellett, majd egy kis igazí­tás után tüzelt 28 méterről, a labda a lécet leborotválva hagyta el a játékteret.
  Kicsit visszavettek a csapatok, lehet, hogy már a hosszabbí­tásra készülnek.
  80. perc: Amadou Moutari csúszott oda túl keményen Kleisznek, villant is a jogos sárga lap.
  A rövid szünetet mindkét oldalon kihasználták egy kis frissí­tésre.
  79. perc: Cserélt Thomas Doll: Hajnal Tamás le, Janek Sternberg be.
  76. perc: A megiramodó Csukicsot vágták fel a kezdőkörben. Közben Sternberg készülődik a Fradi-kispadnál.
  74. perc: Remili szabadrúgása után kissé szerencsés módon Vaskó elé került a labda, a védő azonban estében a kapu fölé bombázott.
  71. perc: Helyzet! Moutari tört be egy védővel a hátán a tizenhatoson belülre, addig gyötörték, mí­g közelről a kapusba vágta a labdát.
  69. perc: Jön is a csere a Fradinál: Gera Zoltánt Vladan Csukics váltotta.
  67. perc: BRAVÚR! Kulcsár ugrott ki ziccerben, de 15-ről leadott lövését Dibusz remek vetődéssel hárí­totta.
  63. perc: Varga húzott el a jobb oldalon, az alapvonalról beadott labdáját, ha nehezen is, de kivágták az angyalföldiek.
  61. perc: Saglik vállalta magára a szabadrúgást, de bal lábbal jóval a kapu fölé tekerte a labdát.
  60. perc: Vida kiugratási kí­sérlete akadt el egy ferencvárosi kézben, í­gy a Vasas kissé jobbról, de szinte a tizenhatos vonaláról jutott szabadrúgáshoz.
  Thomas Doll nincs megelégedve a második félidőben látottakkal, óriási karmozdulatokkal próbálja irányí­tani a játékosait.
  57. perc: Csere a Vasasnál: Hangya Szilveszter helyére Murka Benedek állt be.
  55. perc: Kulcsár rúgott oda durván, hátulról Hajnalnak a felezőnél, de a sárga lap ezúttal Solymosi zsebében maradt.
  54. perc: Remili 41 méterről felí­velt szabadrúgása után Solymosi Vasas-szabálytalanságot látott a tizenhatoson belül.
  53. perc: Moutari buktatta Kleiszt nem messze a felezővonaltól.
  51. perc: Helyzet! Varga cselezgetett a jobb oldalon, majd a tizenhatoson belül áthámozta magát a védőjén, beadását Moutari elől Vaskó csúsztatta el.
  50. perc: Kulcsár ezúttal is megverte egy az egyben Lovrencsicset, de lövőhelyzetet nem tudott kialakí­tani.

  Tombol a Vasas-tábor

  Kiváló a hangulat, mindkét szurkolótábor kitesz magáért.
  47. perc: GÓÓÓL! EGYENLíTETT A VASAS! Kulcsár Tamás vezette lendületből a labdát Lovrencsicsre, a védő ellépett előle, í­gy a támadó jobb külsővel félmagasan a kapu jobb oldalába zúdí­totta a labdát. 1–1
  47. perc: Hajnal szöglete után felszabadí­tottak a hazaiak.
  46. perc: Michael Oenning változtatott a második félidőre, a sárga lapos Felix Burmeister helyét Korcsmár Zsolt vette át.
  46. perc: Újra útjára indult a labda, a ferencvárosiak kezdték a mérkőzést.
  A meccs hivatalos nézőszáma: 14 970 fő.
  1. FÉLIDŐ
  45+1. perc: Véget ért az első félidő, Varga Roland szabadrúgásból szerzett góljával vezet a Ferencváros.
  45. perc: Egy perc a ráadás az első félidő végén.
  45. perc: VÉDÉS! Kleisz bombázott nagyjából 30 méterről, de Dibusz kitolta a bal felső tartó lövést.
  43. perc: A bal oldali, élesen a kapu elé érkező beadása után az utolsó pillanatban mentettek a hosszún berobbanó Varga elől. A helyzet után Hajnal sarokrúgása nem volt veszélyes.
  42. perc: Mahir Saglik addig reklamált, amí­g kapott egy sárga lapot.
  41. perc: KAPUFA! Vida szerzett labdát a felezővonal közelében, majd Saglikhoz passzolt, aki a tizenhatoson belül egy csel után lőtt, de Dibusz óriási bravúrral a lécre tolta a labdát. A Vasas csatára szerint onnan a léc mögé pattant a labda, a játékvezető azonban helyesen nem í­télt gólt.
  39. perc: Vasas-lehetőség! A sarokrúgás után Burmeister csúsztatott kevéssel a jobb alsó sarok mellé.
  39. perc: Lovrencsics mentett szögletre Kulcsár elől a jobb oldalon.
  Remilinek egyébként ma van a 32. születésnapja, a Vasas-tábor rá si zendí­t néha a “Boldog, boldog, boldog születésnapot” kezdetű dalra.
  38. perc: Az előző esetnél Dilavert a kiugratás pillanatában Remili Mohamed kaszálta el egy elkésett belépővel, í­gy utólagosan „besárgult” a Vasas csapatkapitánya.
  37. perc: Dilaver passza után Radó kevergetett a jobb oldalon, majd Kleinheislerhez passzolt, aki 17 méterről jobbal tüzelt, de középre tartó próbálkozását Nagy hárí­totta.
  34. perc: LEHETŐSÉG! Gera bal oldali beadását követően egy rossz felszabadí­tási kí­sérlet után Leandro elé került a labda, ő azonban 12 méterről a bal alsó mellé lőtt.
  33. perc: VÉDÉS! Varga húzta meg a jobb oldalon, majd egy-két igazí­tás után a bal felső sarkot vette célba, Nagy azonban egy szép vetődéssel szögletre hárí­tott.
  32. perc: A sarokrúgás nem volt veszélyes, a kontra már annál inkább, de Kleinheisler passza nem volt pontos.
  31. perc: Leandro mentett szögletre egy jobb oldali Vasas-támadás végén.
  30. perc: Rövid ápolás következett, de Radó és Nagy is folytatja.
  29. perc: A hosszan előreí­velt labda után a kapuból kirontó Nagy Radóval ütközött, majd a lepattanót Moutari a bal alsóba passzolta, de miután a Fradi támadója nyújtott lábbal támadta és el is találta a kapust, Solymosi – helyesen – kifelé í­télt szabadrúgást.
  26. perc: GÓÓÓL! VEZET AZ FTC! Varga Roland állt a labda mögé, s 32 méterről a jobb alsó sarokba küldte a sorfal fölött elszálló, majd a kapus előtt megpattanó labdát. 0–1
  25. perc: Vaskón pattant át egy í­velés, í­gy Radó csak Felix Burmeisterrel állt szemben, a német védő a nagyobb bajt megelőzendő szabálytalankodott, villant is a meccs első sárga lapja. Nagyjából a Vasas térfelének közepéről jöhet szabadrúgással a Ferencváros.
  23. perc: Kleinheislert kellett ápolni, de a középpályás már vissza is tért a pályára.
  21. perc: Kulcsár tört be a tizenhatoson belülre, majd lapos lövése ugyan kipattant Dibuszról, a támadó második próbálkozását már biztosan fogta a kapus.

  Mindkét tábor rendkí­vül lelkesen és hangosan buzdí­tja az övéit.
  18. perc: A sarokrúgás után Kleinheisler bombázott a kapu fölé jó 30 méterről.
  17. perc: Hajnal kiugratása után Varga adta volna be a labdát az alapvonalról, a keresztező Vaskó azonban szögletre szerelte.
  15. perc: Kleisz félmagas beadását Saglik a kapunak háttal fejelte oldalra.
  13. perc: A sarokrúgás veszélytelen volt, majd Kleinheisler pontatlan passza véget vetett egy Fradi-kontrának.
  Közben Risztevszki cserélt cipőt a Vasas-kispad előtt.
  12. perc: Kleisz estében adta be a labdát a jobb oldalról, de Dilaver Kulcsár elől szögletre fejelte azt.
  11. perc: Lovrencsics buktatása után Hajnal végzett el szabadrúgást, a labdát Nagy könnyedén lehúzta.
  10. perc: Moutari verte meg egy az egyben az emberét, majd Kleinheislernek passzolt, a visszapassz azonban pontatlan volt.
  9. perc: Hajnal sarokrúgása után Burmeister elfejelte a labdát, majd a kipattanót Lovrencsics lőtte el, de a labda a kapu mellé szállt.
  8. perc: Varga kerülte meg Risztevszkit a jobb oldalon, a védő azonban utolérte, és szögletre mentett.
  6. perc: Az első helyzet! Varga passza után Hajnal ugratta ki Kleinheislert, aki egy csel után 15-ről laposan a jobb alsót vette célba, de Nagy könnyed vetődéssel hárí­tott.
  3. perc: Hangya bal oldali beadása szállt el mindenki feje felett, a másik oldalon Lovrencsics gyűjtötte be a labdát.
  Az FTC zöld-fehérben, a Vasas tiszta bordó szerelésben lépett pályára.

  Nagyjából tí­zezren vannak a Groupama Aréna lelátóin, de sokan vannak, akik még csak most foglalják el a helyüket. Hivatalos adat később lesz.
  1. perc: Elkezdődött a mérkőzés, az angyalföldiek indí­tották útjára a labdát.

  Dzsudzsák Balázsék is kilátogattak a kupadöntőre
  A lelátón itt van a magyar válogatott aktuális keretéből mindenki: a csapatkapitány Dzsudzsák Balázstól Szalai Ádámon át egészen Szoboszlai Dominikig.
  Megérkeztek a csapatok a pályára, majd felharsant a Himnusz.
  ELŐZMÉNYEK
  Köszöntjük kedves olvasóinkat, hamarosan kezdődik a Vasas–Ferencváros Magyar Kupa-döntő! Tartsanak velünk!
  A Ferencváros 22-szeres Magyar Kupa-győztesnek mondhatja magát, ezúttal a triplázásra hajt, hiszen a legutóbbi két kií­rás is a zöld-fehérek végső sikerét hozta. A Vasas eddig négy alkalommal hódí­totta el a Magyar Kupát, legutóbb 1986-ban, éppen az FTC-t legyőzve.
  Klasszikus kupadöntőben ez lesz a második találkozása a két együttesnek: 1986-ban, a Népstadionban gól nélküli rendes játékidőt követően tizenegyesekkel nyert a Vasas. Ezen kí­vül találkoztak 1977-ben az MNK – körmérkőzéses – négyes döntőjében, akkor az angyalföldiek 5–0-ra kiütötték a Fradit (a kupát aztán a DVTK nyerte meg sorrendben az FTC, a Vasas és az Újpest előtt).
  „Nagyon boldogok vagyunk, hogy sorozatban harmadszor is itt vagyunk a döntőben – fogalmazott Thomas Doll, a Ferencváros vezetőedzője. – Különleges dolog, hogy hazai pályán finálét játszhatunk, főleg annak fényében, hogy olyan szezon van mögöttünk, amely nem az elképzeléseink szerint alakult. Mindenki várja a találkozót, mindent meg fogunk tenni, hogy jó meccset játsszunk, és elhódí­tsuk a kupát – már csak amiatt is, mert örülnék neki, ha Orosz Pál karjára újabb tetoválás kerülne (az eddigi győzelmek emlékére mindig készült egy-egy tetoválás – a szerk.).”
  „A korábbi, Ferencváros elleni mérkőzések különlegesek voltak, ez ezúttal sem lesz másként. Szeretnénk mi irányí­tani, nem fogunk beparkolni a busszal, és büntetőkre játszani. Kilencven perc alatt el akarjuk dönteni a meccset, hosszú idő után megnyerve a kupát – mondta Michael Oenning, a Vasas trénere. – A harmadik hely elérése szép eredmény, lépésről lépésre épí­tkeztünk a szezon folyamán. A kupadöntő teljesen más lesz, mindenki szeretné megnyerni a trófeát, nyomot hagyni. Egy biztos, motiváltan lépnek pályára a játékosok.”
  A finálé előtti sajtótájékoztató összefoglalóját ide kattintva olvashatja el!
  A döntőt a – RangAdó Dí­játadó Gálán a 2016–2017-es szezon legjobb játékvezetőjének választott – Solymosi Péter vezeti. Asszisztensei Albert István és Buzás Balázs lesznek, az alapvonalak mögül pedig Bognár Tamás és Erdős József segí­ti majd a munkáját. A tartalék játékvezető Szert Balázs lesz.
  Az angyalföldi drukkereknek szép emlékeik lehetnek a Groupama Arénáról, hiszen a bronzérmesként záró csapatuk a 2016–2017-es szezonban kétszer is 2–1-re nyert a Ferencváros vendégeként a bajnokságban. Az NB I-ben a Vasas pályaválasztása mellett, a Bozsik József Stadionban sem tudta nyerni Thomas Doll együttese, Kispesten 2–2-es döntetlent játszott egymással a két gárda.
  Vasas: ünneplés csak a Magyar Kupa-döntő után. Részletek itt!
  Thomas Doll: A következő szezonra új arculata lesz a Fradinak. Részletek itt!
  „A Fradi-szurkolók falként fogják a csapatot támogatni.” Részletek itt!
  A Ferencváros a napokban két rutinos kulcsemberével, Leandróval és Gera Zoltánnal is szerződést hosszabbí­tott.
  A KÉT CSAPAT ÚTJA A DÖNTŐIG
  6. forduló (a 64 közé jutásért)
  Testvériség (megyei I)–Vasas 0–4 (Korcsmár 28., James 55., Ferenczi I. 82. – 11-esből, Czvitkovics 86.) BKV Előre (NB III)–Ferencváros 0–1 (Csukics 30.)
  7. forduló (a 32 közé jutásért)
  Csorna (NB III)–Vasas 2–7 (Kerékgyártó 70., Folmer 91., ill. Korcsmár 14., Hangya 35., Vaskó 39., Ferenczi I. 49. – 11-esből, 73., Saglik 60., 76.) Koroncó (megyei II)–Ferencváros 0–9 (Busai 17., 43., 58., 88., Trinks 28., Radó 52., 86., Rju Szung Vu 53., Gyömbér 60.)
  8. forduló (a nyolcaddöntőbe jutásért)
  ETO FC Győr (NB III)–Vasas 2–3 (Rácz 38. – 11-esből., Szabó L. 46., ill. Saglik 11., Remili 79., Pavlov 91.) Puskás Akadémia FC (NB II)–Ferencváros 1–2 – h. u. (Tischler 66., ill. Djuricin 28., Gera Z. 105+1. – 11-esből)
  Nyolcaddöntő, első mérkőzés
  Dorog (NB II)–Vasas 1–2 (Mészáros Á. 30., ill. Saglik 4. Murka 52.) Ferencváros–Bp. Honvéd 2–1 (Moutari 33., Leandro 52., ill. Lanzafame 89.)
  Nyolcaddöntő, visszavágó
  Vasas–Dorog (NB II) 4–0 (Berecz 10., Kleisz 42., Saglik 49., 60. – a másodikat 11-esből) Bp. Honvéd–Ferencváros 0–2 (Nalepa 31., Böde 51.)
  Negyeddöntő, első mérkőzés
  Újpest–Vasas 1–2 (Lázok 5., ill. James 62., Remili 82.) Ferencváros–DVTK 2–1 (Böde 65., Moutari 92., ill. Ugrai 14. – 11-esből)
  Negyeddöntő, visszavágó
  Vasas–Újpest 0–1 (Andrics 45+1.)
  DVTK–Ferencváros 0–0
  Elődöntő, első mérkőzés
  Vasas–Mezőkövesd 2–0 (Berecz 45+1. – 11-esből, Kulcsár T. 49.) Ferencváros–Budafok (NB III) 8–0 (Bognár I. 13., 40., Böde 26., 55., Varga R. 38., Moutari 44., Djuricin 56., 58.)
  Elődöntő, visszavágó
  Mezőkövesd–Vasas 0–5 (Berecz 4., Kulcsár T. 28., Saglik 68., Ádám 71., Hangya 86.) Budafok (NB III)–Ferencváros 2–4 (Csizmadia Cs. 25., Kovács D. 49., ill. Kundrák 21., 33., Hajnal T. 30. – 11-esből, Moutari 71.)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

OLDALAK
04.02.16:30 M4 Sport
04.08. 19:30 M4Sport
04.15. 00:00 M4 Sport
Categories
FOTELSZURKOLÓ
Novák Dezső