2017.VI.4. NB III, Ferencváros II. – Gyula: 1-1

fradi_cimerNB III: A Közép-csoport 12. helyén zárt Lipcsei Péter csapata


Ferencváros II. — Várfürdő-Gyulai Termál FC: 1-1 (0-1)
Népliget, ? néző, vezette: Derdák Marcell (Szabó P., Nagy V.)

Ferencváros II.: Varga Á. – Kovács K., Szpirulisz, Lipcsei K., Kárász – Nyéki (Csernák, 66.), Patik (Derekas, 46.), Szabó N., Gera D., János (Lakatos Cs., 76.) – Pergel
kispad: Sebestyén, Lakatos I., Takács M.
vezetőedző: Lipcsei Péter

Várfürdő-Gyulai Termál FC: Krnács – Szabó Cs., Lipták, Czirok, Nagy G., Balogh M., Zámbori, Pilán, Styecz, Burai (Máruska, 56.), Sipos
kispad: Harman, Szántó M., Tövisháti, Gábor, Erdős, Hrabovszki
vezetőedző:

Gól: Kovács K. (85.) illetve Styecz (7.)
Sárga lap: Szpirulisz (42.), János (70.), Kárász (70.), Lipcsei K. (88.) illetve Lipták (12.), Sipos (79.), Czirok (85.)

Az üllői129.hu beszámolója:

Egy motivált, célfutballal készülő ellenfél érkezett a Népligetbe, a lelátói információk szerint a Gyulának ugyanis kötelező volt a három pont megszerzése ahhoz, hogy megőrizhesse NBIII-as tagságát a jövőben. Ennek ellenére kézben tartottuk a meccset az első pillanattól kezdve, több jó akciót is vezettünk már a középkezdés után is, ám az utolsó passzok nem sikerültek. Aztán pedig elaludt a védelmünk, nem mentünk rá egy labdára a tizenhatoson belül, a lövést hiába védte szépen Varga, a kipattanót is a gyulai játékos vitte el, majd helyezett az üres kapuba. Ezután pedig leparkolták a buszt a saját kapujuk előtt, érthető módon. A szünetig csak egy meg nem adott gólig jutottunk, les miatt érvénytelení­tette a játékvezető, aki előtte egy tiszta tizenegyest nem adott meg nekünk – kezezés miatt járt volna.

A folytatásban az ellenfél mellett az elemekkel is meg kellett küzdenünk, ugyanis megérkezett az eső, hol gyengébben, hol erősebben esett, volt amikor el is állt egy rövid időre, háromszor villámlott is, ezt a spori még nem tartotta veszélyesnek annyira, hogy megszakí­tsa a bajnokit. Csapatunk nagy erőket mozgósí­tott a sokszor szimuláló és időt húzó Gyula ellen, de csak nem akart összejönni a gól. Egyre többet reklamáltunk, hiába voltak ezek jogosak, mi kaptuk a sárgákat, amitől kicsit még idegesebbek is lettünk. Ezt szerencsére sikerült a magunk javára fordí­tani, a hajrában meglett az egyenlí­tés, Kárász ment el a szélen, középre adását pedig a hosszún üresen érkező Kovács passzolta a kapuba. A győzelmet is nagyon szerettük volna, meg is voltak hozzá a labdáink, ám a legnagyobb helyzeteket is elrontottuk, egy támadáson belül a blokkba és a kapusba bombáztunk, nem sokkal később pedig tí­z méterről sikerült az üres kapu mellé lőnünk. Hiába kontráztuk le remekül a kitámadó ellenfelünket, maradt az 1-1.

A Fradi II a 12. helyen zárta az NBIII-as szezont a Közép-csoportban.

(Az üllői129.hu, Gyulai Hí­rlap, a Ferencváros és a Gyula hivatalos honlapja valamint az MLSZ Adatbankja alapján)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

OLDALAK
Novák Dezső utánpótlás emléktornák
Categories
FOTELSZURKOLÓ