2017.VIII.31. Pécsi Válogatott – Ferencváros “B”: 1-2 (edzőmérkőzés)

20170831-plakat

Felkészülés: fordí­tott a Fradi a pécsi gálamérkőzésen

A pécsi egyetem alapí­tásának 650. évfordulójának alkalmából megrendezett Sport Ünnepély nevű esemény fő attrakcióján a Ferencváros fiatalokkal teletűzdelt labdarúgócsapata 2–1-re legyőzte a pécsi válogatottat.

Nyilatkozatok:

Thomas Doll: – Jót tehet nekünk, hogy a válogatott szünet alatt is játszhatunk. Fogunk néhány új játékost látni a pályán, mert többen a válogatottal vannak. Amolyan összekevert csapatunk lesz, mert több U19-es játékos is velünk van. Ez nagyon hasznos lehet. Nagy érdeklődéssel várjuk az eseményt, egy fontos egyetem miatt megyünk, a mérkőzés után pedig egy kis ünnepségen is részt vehetünk. Mindig jó, ha egy hosszabb szünet alatt mérkőzést játszhatunk.

A mérkőzés:

Pécsi Válogatott — Ferencváros “U19” & “A”: 1-2 (1-0)
Pécs, ~3.000 néző.
Vezette: Hegyi Péter

Pécsi Válogatott: Sólyom (Vuk, 13.) – Kónya K., Molnár G., Szabó R., Varga T. – Schweitzer, Turi – Kónya D. (Makai, 13.), Horváth T., Horváth D. – Hergenrőder
edző: Prukner László, Márton Gábor, Fazakas András, Somogyvári József

Ferencváros “U19” & “A”: Holczer (Oroszi, 78.) – Dénesi, Batik (Szalka, 46.), Otigba, Pedroso – Wieland, Rui Pedro (Horváth B., 46.), Lefler, Nyéki – Pócsik (Novák Zs., 46.), Galambos (Pócsik, 71.)
vezetőedző: Thomas Doll

Gól: Horváth D. (27.) ill. Horváth B. (57.), Szalka (83.)

A pécsi válogatott PTE-PEAC és a PMFC jelenlegi labdarúgó kiválóságaiból, valamint a korábbiakban egyetemi bajnokságot nyerő, ma akár NB I-es, NB II-es együttesekben futballozó egykori hallgatóiból verbuvált (és klubjuktól hivatalosan kikért) együttes – mutatta be ellenfelét a Ferencváros.

A fradi.hu beszámolója szerint a mérkőzés korai szakaszában a zöld-fehérek irányí­tották a meccset, leginkább Rui Pedro és Nyéki volt elemében, ennek ellenére a 27. percben a hazaiak jutottak vezetéshez: egy bal oldali szabadrúgás után Horváth Dávid csúsztatott a rövidbe (1–0).

Fél órával később jött a Ferencváros válasza, egy szöglet után a szünetben beálló Horváth egyenlí­tett, majd a találkozó hajrájában Szalka lőtt a 16-os előteréből a kapu bal oldalába, í­gy végül nyert a vendégcsapat (1–2).

További képek: fradi.hu

(A Nemzeti Sport, az nso.hu, a Ferencváros és a PTE 650 Jubileum hivatalos honlapja alapján)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

04.28.17:45 TV:M4Sport
OLDALAK
05.05.18:30 TV:M4Sport
05.11-12 M4 Sport
05.15.19:30 M4 Sport
05.18-19. M4 Sport
Novák Dezső utánpótlás emléktornák
Categories
FOTELSZURKOLÓ