2018.IV.21. Ferencváros – Paks: 2-2

A Ferencváros a 95. percben mentett pontot a Paks ellen

A 76. perctől kezdve emberhátrányban játszó Csertői-csapat majdnem győzött az Üllői úton.
A labdarúgó NB I 27. fordulójában a listavezető Ferencváros Varga Roland 95. percben szerzett góljának köszönhetően 2–2-es döntetlent játszott a 76. perctől kezdve emberhátrányban futballozó Pakssal a Groupama Arénában.

Nyilatkozatok:

Thomas Doll: –

Csertői Aurél: – Ennek a meccsnek nem mi vagyunk az esélyesei, főleg nem, ha a legutóbbi két meccsünkre gondolok. Rossz passzban vagyunk. Persze dolgoztunk azon, hogy javuljon a játékunk, de pont a listavezető ellen nagyon nehéz lesz. A bajnoki cí­m sorsa a következő két ellenfelünk között fog eldőlni, a Fradi és a Vidi között. Ez a két csapat elszakadt a mezőnytől, a többiek leginkább a bennmaradásért küzdenek. Számoltunk, nekünk még minimum hat pontot kell gyűjtenünk, hogy ez sikerüljön.

A mérkőzés:

Ferencváros — Paks: 2-2 (0-1)
Groupama Aréna, 10.112 néző.
Vezette: Andó-Szabó Sándor (asszisztensek: Buzás, Huszár; alapvonali jv.: Szilasi, Bogár; tartalékjv.: Márkus)

Ferencváros: Dibusz — Lovrencsics G., Blazic, Leandro (Pedroso, 11.; Lovrencsics B., 46.), Botka — Gorriarán (Moutari, 74.), Spirovski — Varga R., Paintsil, Nagy D. — Böde
kispad: Holczer, Georgijevic, Koch, Rui Pedro
vezetőedző: Thomas Doll

Paks: Rácz — Vági, Lenzsér, Gévay, Szabó J. — Haraszti (Zachán, 80.), Papp K., Simon Á., Bertus, Hahn J. (Szakály D., 89.) — Simon A.
kispad: Verpecz, Báló, Kecskés T., Nikházi, Hajdú Á.
vezetőedző: Csertői Aurél

Gól: Blazic (47.), Varga R. (90+4. – 11-esből) illetve Gévay (33.), Papp K. (57.)
Sárga lap: Spirovski (4.) illetve Rácz (72.), Simon A. (78.), Simon Á. (86.)
Kiállí­tva: Vági (77.)

A Ferencváros védelme jelentősen átalakult az elmúlt fordulóhoz képest: Otigba Kenneth sérülés, Pedroso a gyengébb teljesí­tmény miatt kikerült a kezdőből, ám a védelem tengelyébe visszalépő Leandro a mérkőzés elején jelezte, hogy nem tudja folytatni a játékot – í­gy a kispadra ültetett brazil légiós mellőzése nem tartott sokáig.

Addigra kirajzolódott, milyen mérkőzésre lehet számí­tani: a Paks négy védővel és öt középpályással, valamint egy előretolt ékkel, Simon Andrással kezdett, de úgy, hogy a Liverpoolt is megjáró támadó sokszor harmincöt méterre volt a saját kapujától. Vagyis a paksiak a saját tizenhatosuk és a térfelük közepe közé próbálták szorí­tani a mezőnyt, nyilvánvalóan azzal a szándékkal, hogy semmilyen területe se maradjon a Ferencvárosnak felgyorsulni, és a kis területre szorí­tott játék nem í­zlett a házigazdának.

Lassú, kiszámí­tható passzokkal araszolt előre a Ferencváros, a Paks kivette a sebességet a futballjából. Tekintve, hogy Csertői Aurél együttese előző két hazai bajnokiját elveszí­tette saját stadionjában, ez a védekező felfogás nem volt igazán meglepő, ugyanakkor az első félidőben nem nagyon kaptunk választ arra a kérdésre: miként tud majd ezen a falon áttörni Thomas Doll csapata?

Hatalmas mezőnyfölényben volt ugyanis a Fradi, csak éppen helyzetet nem tudott ebből kialakí­tani, ám kiderült az is, a vendégek futballja nem csak a bekkelésből állt: szép kényszerí­tő végén Papp Kristóf teljesen egyedül lépett ki, és az addig teljesen munkanélküli Dibusz Dénes bravúrral védeni tudott. Néhány perccel később már a kapus sem tudott segí­teni, í­gy Pedroso (talán ezért is kezdett a kispadon?) lemaradt Gévay Zsoltról, aki vezetést szerzett a tolnaiaknak (0–1).

Thomas Doll úgy gondolkozott, a betömörülő védőfalat a levegőben lehet leginkább átjátszani, ezért Lovrencsics Balázst küldte a csatársorba, a csereként beálló Pedroso helyett… Az elgondolás sikeres volt, hiszen az FTC a szünet után egy perccel egy beí­velést követően Miha Blazic fejes góljával egyenlí­teni tudott (1–1), ráadásul a kisebbik Lovrencsics fivér nem sokkal később a kapufát találta el – fejjel.

Az egyenlí­tés felpörgette a hazaiakat, és a stadionban szinte mindenki azt várta, innentől kezdve a Fradi bedarálja az ellenfelét. Senki sem számolt Papp Kristóffal, aki az első félidőben is gólt szerezhetett volna, de a Fradi-védők hibáját kihasználva másodszorra már nem tévesztett (1–2) – újra vezetett a Paks.

Amikor Varga Roland szabadrúgása után a labda megint kifelé pattant a kapufáról, úgy tűnt, a Ferencvárost ezen a délutánon elhagyta a szerencséje, vagy Rácz Gergő kapusnak volt különleges mázlija.

A Paks továbbra is szervezetten, rengeteg apró szabálytalansággal tördelve a játékot, őrizte az előnyét, az FTC küzdött, hajtott, birkózott. A meccs utolsó szakaszát Vági András brutális belépője után emberelőnyben játszotta le az FTC, és az utolsó pillanatban Varga Roland hidegvérű tizenegyesével egy pontot meg tudott menteni (2–2).

További képek: fradi.hunso.hu, Sas Gábor

Nyilatkozatok:

KI TERRORIZÁLTA A BíRÓKAT?

– Csalódott?
– Nagyon jól futballoztunk, az utóbbi két, vereséggel végződő bajnokin látottakhoz képest különösen – mondta Csertői Aurél, a Paks vezetőedzője. – A labdarúgóim mentálisan is felnőttek a feladathoz, időnként tényleg szépen játszottunk. A Fradi ellen mutatott teljesí­tményünkre épí­thetünk a jövőben.

– Az utolsó percben kapott gól ellenére tud örülni a döntetlennek? Mégiscsak a bajnoki cí­mre törő csapat otthonában szereztek pontot.
– A Nemzeti Sport egész héten osztotta és terrorizálta a játékvezetőket, aminek ez lett az eredménye.

– Tessék?! Mire gondol?!
– Már válaszoltam. Vagy leí­rja, vagy nem. Köszönöm szépen!

– Nyilván edzőként felfokozott érzelmi állapotban van egy ilyen nehéz bajnoki után, de ha mégis higgadtabban próbálna értékelni, mit mondana erről a mérkőzésről?
– Nem tudok tiszta szí­vből örülni a pontszerzésnek, mert megvoltak a helyzeteink ahhoz, hogy nyerjünk. Viszont abban bí­zom, hogy a pályán mutatott teljesí­tményünk lendületet adhat a következő hetekre. A legutóbbi két vereség után fontos volt, hogy növeljük az önbizalmunkat.

DOLL: NEM TETSZETT A JÁTÉKOSAIM TESTBESZÉDE

– Bosszantja, hogy elmaradt győzelem?
– Mit mondhatnék? Miután jól szerepeltünk a hazai közönség előtt, néhány játékos elégedetté vált, és kényesen ügyelt arra, nehogy olyan pontján tűnjön fel a pályának, ahol párharcot kell ví­vnia – válaszolta Thomas Doll, a Ferencváros vezetőedzője. – Készültünk arra, hogy a Paks mélyen védekezik, ezért azt kértem a játékosoktól, keressék az egy az egy elleni helyzeteket, és a széleken bontsák meg az ellenfél védelmét.

– A fordulás után gyorsan egyenlí­tett a Fradi, mégsem jött lendületbe. Miért?
– A második félidőben sem futballoztunk jól. Akkor már többet tettünk a győzelemért, de ahogy fogyott az idő, némelyik játékos attól is bizonytalanná vált, ha hozzá került a labda, viszont akkor legalább már a hozzáállás rendben volt. Hiába váltottunk támadóbb felállásra, a felépí­tett akciókból akkor is rendkí­vül keveset láttunk.

– Miért volt ennyire tanácstalan a csapat?
– Mert ha a játékosok nem mozognak, a védők mögött bujkálnak, nem mutatják magukat, és nem kérik el a labdát, annak ez lesz az eredménye. Az is elfogadhatatlan, hogy szögletből gólt kapjunk. A játékosok testbeszéde sem tetszett, úgyhogy ilyen összeállí­tásban még egyszer biztosan nem lépünk pályára.

Miha Blazic: — Két fontos pontot veszí­tettünk, de pozití­v dolog, hogy megmutattuk a csapat karakterét, hiszen az utolsó percekben tudtunk egyenlí­teni. Örülök a gólomnak, mert ezzel is hozzájárulhattam a pontszerzéshez. Persze sokkal jobb lenne, ha győzelmet érő találatot szereztem volna. Többször is eltaláltuk a kapufát, ma olyan napot fogtunk ki, amikor semmi sem sikerült. Itthon játszottunk, a szurkolóink többet érdemelnek.

Amadou Moutari:

A 27. FORDULÓ VÁLOGATOTTJA A NEMZETI SPORT OSZTÁLYZATAI ALAPJÁN
Antal (DVTK) 6 — Baráth (Bp. Honvéd) 6, Spandler (Puskás Akadémia) 7, Manjrekar (Vasas) 7, Bosnjak (Haladás) 6 — Papp K. (Paks) 7, Simon Á. (Paks) 7, Szakály P. (Puskás Akadémia) 7 — Knezevic (Puskás Akadémia) 7, Lanzafame (Bp. Honvéd) 6, Kovács I. (Videoton) 6
A forduló játékvezetője: Bognár Tamás (DVTK — Puskás Akadémia) 7 — Ring György, Horváth Róbert, Iványi Zoltán, Gaál Gyöngyi

(A Nemzeti Sport, az nso.hu, a Ferencváros és a Paks hivatalos honlapja valamint az MLSZ Adatbankja alapján)

3 hozzászólás a(z) 2018.IV.21. Ferencváros – Paks: 2-2 bejegyzéshez

 • PERCRŐL PERCRE

  VÉGE

  Véget is ért a mérkőzés, az FTC az utolsó pillanatban mentett meg egy pontot a Paks ellen (2–2).

  90+5.

  PERC
  GÓÓÓL! BENT VAN! Varga Roland állt a labda mögé, majd nagy erővel jobbal a kapu bal oldalába lőtt. Rácz a másik irányba vetődött, nem volt esélye védeni. (2–2)

  90+4.

  PERC
  Tizenegyeshez jutott az FTC! Moutari kanalazta vissza a labdát az alapvonalról, Böde átvette, majd megtolta a labdát, Papp pedig akasztotta.

  90+3.

  PERC
  Helyzet! Moutari gurí­totta balról középre a labdát, ám a társaknak nem volt pontos, í­gy a vendégek felszabadí­tottak.

  90+2.

  PERC
  Lovrencsics Balázs volt lesen.

  90.

  PERC
  Négy perc a ráadás a meccs végén.

  89.

  PERC
  Újabb paksi csere, Hahn János helyére Szakály Dénes állt be.

  88.

  PERC
  Rácz rosszul fogott talajt, ápolni kell.

  88.

  PERC
  A szöglet nem volt igazán veszélyes, annál inkább a másik oldalról visszaí­velt labda, a játékvezető azonban hazai szabálytalanság miatt szabadrúgást í­télt a Paks javára.

  87.

  PERC
  Simon Ádám vitte a földre a macedón középpályást, kapott is egy sárgát.

  86.

  PERC
  A szögletet még el sem végezték a hazaiak, Szpirovszki azonban elterült a földön.

  86.

  PERC
  Varga szabadrúgása után egy paksi fejről pattant szögletre a labda.

  85.

  PERC
  FÓRUM, HOZZÁSZÓLÁS ITT!

  84.

  PERC
  Az FTC beszorí­tja a kapu elé a Paksot, helyzetet azonban nem nagyon tud kialakí­tani.

  82.

  PERC
  Paintsil lőtt 20 méterről jobbal, de a labda elsuhant a jobb oldali kapufa mellett.

  81.

  PERC
  Rácz öklözött el a tizenhatoson belülről egy felí­velt labdát.

  80.

  PERC
  Cserélt a Paks: Haraszti Zsoltot Zachán Péter váltotta.

  78.

  PERC
  Simon András kapott sárga lapot reklamálásért, véleménye szerint Böde lekönyökölte.

  76.

  PERC
  VILLANT A PIROS! Bertus és Vági András szorí­tásában Paintsil esett el a felezővonal közelében, és utóbbi ugyan nyújtott lábbal csúszott be, az azonnali piros lap elsőre erős í­téletnek tűnik.

  76.

  PERC
  Egyre hangosabb füttyszó jön a lelátóról…

  75.

  PERC
  FÓRUM, HOZZÁSZÓLÁS ITT!

  75.

  PERC
  Hahnt állí­tották meg lesen.

  74.

  PERC
  Az utolsó cserelehetőségét is kihasználta Thomas Doll, Gorriaránt Amadou Moutari váltotta.

  72.

  PERC
  Az élete első NB I-es meccsén szereplő Rácz Gergő időhúzásért kapott sárga lapot.

  71.

  PERC
  A ferencvárosi publikum meglehetősen elégedetlen.

  70.

  PERC
  Helyzet! Haraszti ugrott ki a jobb oldalon, de a lapos beadása után sem Simon, sem Hahn nem tudott beleérni a labdába, í­gy az másik játékos érintése nélkül ment el a ferencvárosi kapu előtt keresztbe.

  68.

  PERC
  Óriási mentés! Bertus ugratta ki remek ütemben Harasztit, de a kapujából kirontó Dibusz becsúszva elrúgta előle a labdát.

  67.

  PERC
  Varga beí­velése után Blazic terült el a földön, de ez tizenegyest nem ért, a paksiak pedig felszabadí­tottak.

  66.

  PERC
  Bertus vágta fel Lovrencsics Gergőt a jobb oldalon.

  65.

  PERC
  FÓRUM, HOZZÁSZÓLÁS ITT!

  65.

  PERC
  ÚJABB KAPUFA! Varga a tizenhatos körí­véről, jobbal vette célba a kaput, de a rendkí­vül erős lövése kijött a jobb oldali kapufáról. Csak centik hiányoztak az újabb gólhoz…

  64.

  PERC
  Bödét sodorták el a tizenhatos előterében, szemben a kapuval. Nagyon veszélyes helyről végezhet el szabadrúgást az FTC.

  61.

  PERC
  LÉC! Lovrencsics Gergő jobb oldali beadása után testvére, Lovrencsics Balázs fejelt közelről, ám Rácz ujjheggyel a lécre nyomta a labdát.

  60.

  PERC
  Hahnt ápolni kell, mert még a szögletnél elsodorta Rácz.

  59.

  PERC
  Varga sarokrúgása után Rácz öklözte el a labdát.

  59.

  PERC
  Varga szöglete után megint az alapvonalon túlra tisztáztak a vendégek.

  58.

  PERC
  Pappnak ez volt az ötödik gólja abajnokságban a jelenleg is zajló szezonban.

  57.

  PERC
  GÓÓÓL!!! Ismét vezetést szerzett a Paks! Vági jobb oldali lapos beadása után az üresen álló Papp Kristóf át is vehette a labdát, majd hat méterről jobbal a jobb alsóba lőtt. Az egész paksi támadás egyébként abból indult, hogy a felszabadí­tani igyekvő Blazic Pappba bombázta a labdát, amely í­gy Vági elé pattant. (1–2)

  56.

  PERC
  Újabb szabálytalanság, ezúttal Lovrencsics Gergő vitte földre Hahnt.

  55.

  PERC
  Megint Papp volt szabálytalan, ezúttal Gorriarán arcába nyúlt bele.

  55.

  PERC
  FÓRUM, HOZZÁSZÓLÁS ITT!

  54.

  PERC
  Lovrencsics Balázst rúgta fel Papp a felezővonal közelében.

  53.

  PERC
  Lövés! Vági jobb oldali beadása után Simon András vette át a labdát, majd az ötös jobb felső sarkától a kapu fölé durrantott.

  52.

  PERC
  Egy felí­velt szabadrúgás után Böde majdnem a kapu felé tudta tenni a labdát, Rácz azonban elütötte előle. A játékvezető szabálytalannak í­télte Bödét, pedig inkább a kapus esett rá, miután elütötte a labdát.

  49.

  PERC
  Lovrencsics Gergő szerelte Hahnt a bal szélen.

  48.

  PERC
  Blazicnak ez már a negyedik bajnoki gólja volt a szezonban.

  47.

  PERC
  GÓÓÓL!!! Egyenlí­tett az FTC! Varga bal oldali szöglete után Böde csúsztatott a röviden, majd a védőjét megelőző Miha Blazic előrevetődve, egy méterről a kapuba fejelte a labdát. (1–1)

  46.

  PERC
  A mérkőzés hivatalos nézőszáma: 10 112 fő.

  46.

  PERC
  A második félidőre változtatott Thomas Doll: a sérült Leandro helyére a 11. percben beálló Pedrosót Lovrencsics Balázs váltotta.

  46.

  PERC
  Újra útjára indult a labda, a hazaiak kezdték a második félidőt.

  FÉLIDŐ

  Ezzel a Gévay-góllal szerzett vezetést a Paks:

  FÉLIDŐ

  A többi 17 órakor kezdődött mérkőzés tudósí­tását ide kattintva böngészhetik.

  FÉLIDŐ

  FÓRUM, HOZZÁSZÓLÁS ITT!

  FÉLIDŐ

  Véget ért az első félidő, a szünetben meglepetésre 1–0-ra vezet a Paks az FTC otthonában.

  45+4.

  PERC
  Varga szabadrúgása után másodszorra megfogta a labdát Rácz.

  45+3.

  PERC
  Gorriarán életét keserí­tette meg Simon Ádám, aki elsőre nem tudta szerelni az uruguayit, másodikra azonban szabálytalanul megállí­totta.

  45+2.

  PERC
  Néhány másodperccel később Nagy Dominik terült el a földön, ezúttal Haraszti volt a tettes.

  45+2.

  PERC
  Pedroso rúgott oda Simon Andrásnak.

  45.

  PERC
  Három perc a ráadás az első félidő végén.

  45.

  PERC
  Lovrencsics kapott hosszú indí­tást a jobb szélen, nem is tudta benn tartani a labdát.

  43.

  PERC
  Meglehetősen sok a szabálytalanság az elmúlt percekben, kissé paprikás a hangulat.

  42.

  PERC
  Tököli Attilát kellett nyugtatni a kispadnál, valakivel összeszólalkozott.

  41.

  PERC
  Ez természetesen nem tetszik a hazai közönségnek…

  41.

  PERC
  A paksi térfélen, a jobb szélen Varga és Hahn csatázott, a játékvezető előbbit látta szabálytalannak.

  40.

  PERC
  FÓRUM, HOZZÁSZÓLÁS ITT!

  39.

  PERC
  Varga í­velt a tizenhatoson belülre egy szabadrúgást, majd Böde csúsztatta a kapu mellé a labdát.

  38.

  PERC
  Az FTC 31 gólt rámolt be ellenfeleinek legutóbbi 10 hazai bajnokiján. A Vasas, a Honvéd és a Balmazújváros egyaránt kapott egy ötöst. A bajnoki idényben kiemelkedően a Fradi szerezte a legtöbb gólt hazai pályán – 38-at, a második leggólerősebb Videoton is csak 29 alkalommal talált be.

  37.

  PERC
  Gorriaránt szerelte Simon Ádám a kezdőkörben, a játékvezető szerint szabályosan. Az uruguayi középpályás mindenesetre lent maradt a földön, s ápolni kell.

  35.

  PERC
  Szöglethez jutott a Fradi, Simon Ádám értetlenkedik.

  34.

  PERC
  Gévaynak ez volt az első gólja a jelenlegi NB I-es szezonban.

  33.

  PERC
  GÓÓÓL!!! Vezetést szerzett a Paks! Haraszti bal oldali szöglete után a védőjét megelőző Gévay Zsolt az öt és feles vonaláról a bal alsóba fejelte a labdát. (0–1)

  33.

  PERC
  Hahn beadása után Lovrencsicsről pattant szögletre a labda.

  32.

  PERC
  Böde fejelte le a labdát egy jobb oldali beadása után, Rácz azonban jó ütemben lépett ki a kapujából, s megkaparintotta.

  31.

  PERC
  Rövid ápolás után a saját lábán hagyta el a pályát Paintsil.

  31.

  PERC
  Simon András ütközte le Paintsilt a felezővonalnál, a ghánai középpályás pedig fájdalmas arccal el is terült a földön.

  30.

  PERC
  FÓRUM, HOZZÁSZÓLÁS ITT!

  28.

  PERC
  A Ferencváros ötmérkőzéses veretlenségi sorozatban van, ennél csak a Videotonnak, közvetlen riválisának van jobb szériája. A Paks nyeretlen legutóbbi két meccsén.

  27.

  PERC
  Megszületett a forduló első gólja, a PAFC vezetést szerzett a DVTK ellen.

  26.

  PERC
  BRAVÚR! Haraszti passza után Papp ugrott ki ziccerben, ám 10 méterről, jobbal nem sikerült eltennie a labdát a kapujából kirontó Dibusz mellett.

  25.

  PERC
  Gorriaránnak kellett rövid időre elhagynia a pályát Andó-Szabó utasí­tása után.

  25.

  PERC
  Gorriarán durrantott csúnyán mellé.

  24.

  PERC
  Pedroso tört be a tizenhatoson belülre Paintsil passza után, de a beadása nem volt pontos.

  23.

  PERC
  Szabó bombázott kapásból, nagyjából 24 méterről jóval a kapu fölé.

  23.

  PERC
  Egyelőre egyik pályán sem született még gól a fordulóban.

  22.

  PERC
  Az első szöglet veszélytelen volt, majd az újabb Varga-sarokrúgás után Rácz húzta le a labdát.

  21.

  PERC
  Védés! Varga a kapura küldte a labdát, középen senki sem ért bele, í­gy Rácz szögletre tudta ütni.

  20.

  PERC
  Pedrosót buktatta Papp a bal szélen, közel a szögletzászlóhoz.

  20.

  PERC
  FÓRUM, HOZZÁSZÓLÁS ITT!

  20.

  PERC
  Varga szöglete volt veszélytelen.

  19.

  PERC
  Varga nagyjából 22 méterről a sorfalba vágta a labdát, majd Nagy ismétlése is elakadt egy paksi játékosban.

  18.

  PERC
  Böde passza után Gorriarán tolta meg a labdát Szabó mellett, a védő pedig csak szabálytalanul tudta megállí­tani az uruguayi középpályást – veszélyes helyről végezhet el szabadrúgást a Fradi, Varga állí­tgatja a labdát.

  17.

  PERC
  Lovrencsics húzott befelé a jobb szélről, majd 17-ről ballal tüzelt, Rácz azonban könnyedén magához ölelte a gyengén guruló labdát.

  14.

  PERC
  Helyzet! Vági a jobb szélről, az alapvonalról húzott befelé, majd a beadása után Botka blokkolta Haraszti lövését.

  13.

  PERC
  Haraszti beadása után Pedrosóban akadt el a labda.

  12.

  PERC
  A Ferencváros megnyerte legutóbbi 10 hazai bajnokiját és veretlen a legutóbbi 16 mérkőzésén a Groupama Arénában. Már több mint egyéves a veretlenségi sorozat, legutóbb a Vasas tolt ki a fővárosi zöld-fehérekkel, tavaly április 15-én (1–2). Egymást követő 11 hazai bajnokit legutóbb 2015-ben tudott megnyerni a magyar rekordbajnok.

  11.

  PERC
  Lenadro nem is tudja folytatni, Pedroso érkezett a helyére.

  10.

  PERC
  FÓRUM, HOZZÁSZÓLÁS ITT!

  10.

  PERC
  Leandro ült le a földre, a felezővonal közelében, úgy tűnik, ápolni is kell.

  9.

  PERC
  Haraszti lőtt volna a tizenhatoson kí­vülről, szemben a kapuval, Szpirovszki azonban az utolsó pillanatban szerelte.

  9.

  PERC
  Leandro indí­tása után Bödétől pattant el a labda.

  7.

  PERC
  A Ferencvárosé a legjobb hazai mérleg a bajnokságban (11–2–0, 35 pont a megszerezhető 39-ből). A Paks idegenbeli mutatója közepes, 4–3–5, ez a 7. helyre elegendő.

  5.

  PERC
  A Paks eddig 10 kí­sérletből 6-szor pontot szerzett a Fradi otthonában, igaz, csak egyszer nyert – 2016. november 5-én, 2–1-re.

  4.

  PERC
  Simon András reklamált nagyon hevesen, nem alaptalanul – ezért a belépőért talán a piros lap sem lett volna túlzás.

  4.

  PERC
  Sztefan Szpirovszki talpalta le Simon Ádámot a kezdőkörben, azonnal villant is a sárga lap.

  2.

  PERC
  Eddig 20 NB I-es mérkőzést ví­vtak, az FTC 9, a Paks 4 találkozót nyert meg, a döntetlenek száma 7.

  1.

  PERC
  Azonnal nagy hazai helyzet! Egy felí­velt labdát Gorriarán vett át mellel, majd hét méterről a kapu fölé bombázott.

  1.

  PERC
  A ferencvárosiak szokásos zöld és fehér csí­kos szerelésükben, a paksiak pedig fehér mezben és nadrágban léptek pályára.

  01.

  PERC
  Elkezdődött a mérkőzés, a vendégek indí­tották útjára a labdát.

  FÓRUM, HOZZÁSZÓLÁS ITT!

  A KEZDŐCSAPATOK ÉS A KISPADOK
  FTC: Dibusz – Lovrencsics G., Blazic, Leandro, Botka – Gorriarán, Szpirovszki – Varga R., Paintsil, Nagy D. – Böde
  Vezetőedző: Thomas Doll
  A kispadon: Holczer (k), Pedroso, Georgijevics, Koch, Rui Pedro, Moutari, Lovrencsics B.
  Paks: Rácz G. – Vági, Gévay, Lenzsér, Szabó J. – Haraszti, Simon Á., Papp K., Bertus – Simon A., Hahn
  Vezetőedző: Csertői Aurél
  A kispadon: Verpecz (k), Báló, Kecskés T., Szakály D., Zachán, Nikházi, Hajdú Á.

  A mérkőzés játékvezetője Andó-Szabó Sándor lesz.

  így várja a mérkőzést Thomas Doll, az FTC vezetőedzője:

  „Ennek a meccsnek nem mi vagyunk az esélyesei, főleg nem, ha a legutóbbi két meccsünkre gondolok. Rossz passzban vagyunk. Persze dolgoztunk azon, hogy javuljon a játékunk, de pont a listavezető ellen nagyon nehéz lesz. A bajnoki cí­m sorsa a következő két ellenfelünk között fog eldőlni, a Fradi és a Vidi között. Ez a két csapat elszakadt a mezőnytől, a többiek leginkább a bennmaradásért küzdenek. Számoltunk, nekünk még minimum hat pontot kell gyűjtenünk, hogy ez sikerüljön” – mondta Csertői Aurél a meccs előtt a paksifc.hu-nak.

  A 2017–2018-as kií­rás teljes sorsolását itt találják.

  Az NB I tabelláját, góllövőlistáját, valamint korábbi tudósí­tásainkat ide kattintva böngészhetik.

  A FORDULÓ TOVÁBBI PROGRAMJA
  17.00: Budapest Honvéd–Újpest FC (Tv: M4 Sport) – élőben az NSO-n!
  17.00: Vasas FC–Mezőkövesd – élőben az NSO-n!
  17.00: Diósgyőri VTK–Puskás Akadémia FC – élőben az NSO-n!
  17.00: Haladás–Balmazújváros – élőben az NSO-n!
  19.30: Videoton FC–Debreceni VSC (Tv: M4 Sport) – élőben az NSO-n!

  A tudósí­tásokat ide kattintva böngészhetik!

  A mérkőzést Budapesten, a Groupama Arénában rendezik meg.

  Köszöntjük kedves olvasóinkat, hamarosan kezdődik a Ferencváros–Paks összecsapás a labdarúgó NB I 27. fordulójából. Tartsanak velünk!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

VIII. Novák Dezső utánpótlás emléktorna 2024.01.20.
OLDALAK
12.03.17:45 FTC-Mezőkövesd és 12.06.19:30 Mezőkövesd-FTC TV:M4Sport
12.10.18:00 M4 Sport
EKL: 12.14.18:45 FTC-Fiorentina TV: M4Sport
Categories
12.17.16:00 M4 Sport
FOTELSZURKOLÓ