2019.IX.25. MK, Iváncsa – Ferencváros: 0-3

Háromgólos sikerrel ment tovább a Fradi a Magyar Kupában

A harmadosztályú Iváncsa többször is betalálhatott volna, ám a gólokat a zöld-fehérek szerezték.
A Ferencváros győzelemmel kezdte meg Magyar Kupa-szereplését: Szerhij Rebrov alakulata a harmadosztályú Iváncsa felett aratott 3–0-s sikert, ezzel továbbjutott.


Nyilatkozatok:

Domján Attila: — Egy alacsonyabb osztályú klubnak, mint mi is vagyunk, nagy dolog, hogy az ország legnépszerűbb csapatát fogathatja egy tétmeccsen. Amiben biztos vagyok, hogy életre szóló élmény lesz minden játékosunknak a mérkőzés. Függetlenül az eredménytől. A Fradiban olyan mennyiségben vannak a topp minőségű játékosok, hogy elemezgethetnénk őket, de semmi értelme nem lenne. Tartottunk egy szabad hétvégét, de a szokott ritmusunkban készültünk, és várjuk a mérkőzést.

Szerhij Rebrov: — Szerdán kiderül, hogy milyen állapotban van a csapat, de van elég játékosunk, ezért remélem, hogy készen állunk az újabb mérkőzésre. Számunkra fontos a Magyar Kupa is, szeretnénk jó eredménnyel kezdeni a sorozatban.

A mérkőzés:

Magyar Kupa, 6. forduló (a 64 közé kerülésért):

Iváncsa — Ferencváros: 0-3 (0-1)
Iváncsa, 15:00. ~1.000 néző.
Vezette: Szilasi Szabolcs (asszisztensek: Lémon, Aradi)

Iváncsa: Prokop — Madarász B., Aradi, Varga B., Fekecs (Szauter, 82.) — Cseszneki (Király B., 74.), Pintér B., Szellák (Hujber, 61.), Vallejos — Domokos, Killer
kispad: Schener, Nyul, Kökény
vezetőedző: Domján Attila

Ferencváros: Gróf — Szerető, Frimpong, Dvali, Heister — Ihnatenko, Leandro (Csonka, 76.) — Isael, Skvarka (Sigér, 64.), Nguen (Varga R., 72.) — Priskin
kispad: Bánki, Bene, Csontos, Boli
vezetőedző: Szerhij Rebrov

Gól: Leandro (28.), Skvarka (63.), Sigér (81.)

Először lépett pályára Iváncsán a Ferencváros, amely a harmadosztályban szereplő Fejér megyei csapat ellen kezdte meg Magyar Kupa-szereplését a 2019–2020-as idényben. Szerhij Rebrov vezetőedző csak néhány kulcsjátékost pihentetett, ám összességében erős kezdőcsapatot küldött fel a pályára.

Az első helyzetek azonban í­gy is az Iváncsa előtt adódtak. A hazaiak több távoli kí­sérlettel kezdték a mérkőzést, és később is veszélyeztettek – az ezúttal a kezdőcsapatban szereplő Gróf Dávidnak többször is védenie kellett. Az első Fradi-lehetőségre a 11. percig kellett várni, onnantól viszont egyre több sansz adódott a zöld-fehérek előtt is – a 27. percben törte meg a jeget Leandro de Almeida, aki szöglet után gurí­tott a hazai kapuba – 0–1.

A második félidőben is voltak nagy lehetőségei Domján Attila alakulatának, ám az újabb gólt a Ferencváros szerezte: Priskin Tamás balról passzolt az érkező Michal Skvarka elé, aki Prokop lába között rúgta el a labdát – 0–2.

A hátralévő időben sem nyugodott meg kétgólos előnye tudatában a zöld-fehér csapat, és megszületett a harmadik találat is: a csereként beálló Sigér Dávid volt eredményes a 80. percben Szerető Krisztofer egyéni alakí­tása és jó passza után – 0–3.

Az Iváncsa nagyot küzdött, még a hajrában is betalálhatott volna, ám csak a Fradi tudott gólt szerezni – ő is jutott tovább.

További képek: fradi.hunso.hu

Nyilatkozatok:

Domján Attila:  Elégedett vagyok csapatom játékával, helytálltunk a bajnok Ferencváros ellen. Reális az eredmény, de azért van némi hiányérzetem, mert három-négy helyzetünk nekünk is volt.

Szerhij Rebrov:  A Ferencváros ellen játszó csapatok mindegyike a maximumot próbálja nyújtani, í­gy történt ez Iváncsán is. A fegyelmezetten záró hazai védelmet nehéz volt feltörnünk, de ne feledjük, három fronton kell helytállnunk, egyelőre sikerrel.

(A Nemzeti Sport, az nso.hu, a Ferencváros és az Iváncsa hivatalos honlapja, valamint az MLSZ Adatbankja alapján)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

03.31.18:00 TV:M4Sport
04.03.20:00 M4 Sport MK-negyeddöntő
OLDALAK
04.07.14:45 M4 Sport
04.14.16:30 M4 Sport
Novák Dezső utánpótlás emléktornák
Categories
FOTELSZURKOLÓ