2019.VI.27. Ferencváros – CSZKA Szófia: 1-0

2 hozzászólás a(z) 2019.VI.27. Ferencváros – CSZKA Szófia: 1-0 bejegyzéshez

 • PERCRŐL PERCRE

  90. PERC VÉGET ÉRT A MÉRKŐZÉS!

  90. perc A Skvarkával háromszögező Nguen 15 méteres lövését is blokkolják a szorgos CSZKA-bekkek, aki annyit blokkoltak ma, mint egy nagyon szorgos gyári munkás.

  88. perc Frimpong szabálytalankodása után Davidov tekerne a 16-os előteréből a jobb sarokba, szépen véd azonban Dibusz!

  81. perc Skvarka teszteli a bolgár kapust, aki állja a sarat: Isael passza után a középpályás jobbal 24-ről a bal felsőbe lőne, de hatalmasat véd a kapus, vetődve.

  79. perc Isael elhúz a jobb oldalon, beadás helyett lő, fölé.

  77. perc KIMARAD: Nguen az ötös bal sarka elől ballal a túlsó alsó sarok mellé lő.

  75. perc Marc Wilmots kap sárga lapot belemenésért.

  72. perc Michal Skvarka be, Bőle le a Fradiban.

  71. PERC VEZET A FRADI! TOKMAC NGUEN Csonka passza után 20 méterről, jobbal okosan a bal alsó sarokba tekeri a labdát. 1–0!

  66. perc Majdnem góllal, de fogja lövését a kapus.

  Újabb debütáns: Civic. Lásd lentebb.

  62. perc Botka, Frimpong, Leandro, Civic – Csonka, Wilmots – Isael, Bőle, Nguen – Szihnyevics, í­gy folytatja a Fradi.

  60. perc Vargát sokadszor is blokkolják a 16-os előtt lövés közben, nem sokra rá Zubkov már lőhet, de ő meg a kapust találja el.

  59. perc Közeleg a szokásos fradis sorcsere.

  55. perc Bőle lőhetne kecsegtető helyzetből, de elnyomják.

  53. perc Rodrigues távolija nem gond Dibusznak, nem sokra rá Atanaszové dettó. Aktí­vak a bolgár cserék.

  47. perc Zanevet szereli a jobbon nagyon szépen Lovrencsics, kőkeményen. És övé a szabadrúgás.

  46. PERC FOLYTATJUK!

  Eközben Szalai Ádám…

  45. PERC VÉGET ÉRT AZ ELSŐ FÉLIDŐ!

  45. perc Blazic emel a balon Heister elé, a szép ballábas beadás azonban a kapusé.

  42. perc Marc Wilmots be, Ihnatenko mégsem tudja folytatni.

  42. perc A topligákban is látott Fabbrini áll elő egy magasra sikeredett 39 méteres szabadrúgással.

  38. perc Dibusz és Dvali ment közös erővel Sowe elől, a jobbra vetődő kapus érte el utoljára a labdát az ötös jobb sarka előtti lövésnél.

  34. perc DE NAGY MENTÉS! Az ötös jobb sarka elől Evandro jobbal a jobb alsóba lőne, de hatalmasat ment a gólvonal előtt álló Dvali!

  33. perc Ihnatenkót kell ápolni, de szerencsére folytatja.

  29. perc Haratin lő a 16-os elől, de blokkol a szép nevű Csorbadzsijszki.

  Ivószünet, kellemes szellő közben. Ez nem a tegnapi szép hegyi pálya, a “Rossz hering”.

  23. perc Közben bemutató rossz szögletekből. A rossz magyar beadás után kontra, és Sowe az ötös bal sarka elől ballal majdnem a túlsó felső sarokba lő, de a labda a lécről a gólvonal elé pattan, majd Blazic ment fejjel. MEGÚSZTA A FRADI!

  22. perc Priskin és Varga akciózik, de mindkettejüket blokkolják lövés közben. A 16-os előteréből próbálkoztak, előtte meg hiába adott be szépen jobbról a Varga indí­totta Zubkov, középen Priskin rosszul találta el a labdát!

  Megvan az utolsó kétes név is: a skót Tony Watt, egyszeres válogatott ék.

  17. perc Bolgár helyzet, Geferson futtatja a balon Evandrót, aki elé a jobb alsó előtt remekül repül ki kapujából Dibusz.

  14. perc Ismét Varga villan, passzát menti Heister elől Bodurov, a Varga-beadás meg pontatlan.

  A Cerniként emlegetett kapus négyszeres válogatott.

  13. perc Varga középtávoli lövése sem gond a CSZKA légiósának, a litván Cerniauskasnak, majd Bőle beadását fejeli az ötös előteréből nem sokkal a léc fölé Priskin.

  Sikerült nagy nehezen kibogarászni a CSZKA cseresorát és kezdőjét, hála az általános és középiskolai orosz nyelvtanulásnak…

  4. perc Varga futtatja a jobbon Priskint, felvágják. A szabadrúgáshoz Varga áll oda, és kissé jobbról, 23 méterről jobbal kapura lő, de fogja a labdát a jobb felső sarok előtt a kapus, vetődnie sem kellett ehhez.

  1. perc Dibusz ügyesen old meg egy szűken hazaadott passzt.

  1. PERC ELKEZDŐDÖTT A MÉRKŐZÉS!

  Sok a lelkes bolgár drukker. Legalábbis ezt vesszük ki a streamből.
  A Fradi zöld-fehér mezben és zöld nadrágban, a bolgárok piros mezben és fehér nadrágban.

  NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A FERENCVÁROSNÁL
  Érkezők: Eldar Civic (bosnyák, Sparta Praha – Csehország), Gróf Dávid (Bp. Honvéd, szabadon igazolhatóként), Michal Skvarka (szlovák, MSK Zilina – Szlovákia), Szécsi Gergő (Balmazújváros)
  Kölcsönbe érkezők: Danilo Ihnatenko (ukrán, Sahtar Doneck, legutóbb kölcsönben FK Mariupol – Ukrajna), Olekszandr Zubkov (ukrán, Sahtar Doneck, legutóbb kölcsönben FK Mariupol – Ukrajna)
  Kölcsönből visszatérők: Csernik Kornél (Soroksár), Kundrák Norbert (Soroksár), Priskin Tamás (Haladás), Rui Pedro (portugál, Haladás), Silye Erik (Mezőkövesd)
  Az utánpótlásból felkerültek/profi szerződést kötöttek: –
  Kiszemeltek: Bruno Duarte da Silva (brazil, FK Lviv – Ukrajna), Mihajlo Mudrik (ukrán, Sahtar Doneck – Ukrajna, legutóbb kölcsönben Arszenal Kijev – Ukrajna), Nwankwo Obiora (nigériai, Boavista – Portugália)
  Távozók: Böde Dániel (Paks), Fernando Gorriarán (uruguayi, Santos Laguna – Mexikó), Holczer Ádám (Paks), Julian Koch (német, lejár a szerződése)
  Kölcsönbe távozók: –
  Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz: Ivan Petrjak (ukrán, Sahtar Doneck – Ukrajna, onnan Fehérvár)
  Távozhatnak/érdeklődnek irántuk: –

  Hí­r még az Üllői útról, hogy eddig több mint tizenötezer jegy kelt el a Ferencváros–Ludogorec Bajnokok Ligája-selejtezőre. A találkozót július 10-én 20 órakor rendezik a Groupama Arénában.

  A mérkőzést követően a vereség ellenére elégedetten értékelt a klub hivatalos honlapjának Szerhij Rebrov vezetőedző. “Kiváló mérkőzést játszottunk egy erős ellenféllel szemben. Az első pillanatban elmondtam a játékosoknak, hogy nem az eredmény számí­t. Különböző stí­lusú ellenfelekkel találkozunk a felkészülési mérkőzéseken, kemény edzések vannak mögöttünk, az a legfontosabb, hogy összeálljon a játékunk, és minimalizáljuk a hibáinkat. A szerdai meccsen a kezdőcsapat tagjai hatvan percet játszottak, csütörtökön is ugyaní­gy lesz, fontos, hogy mindenki megkapja a megfelelő terhelést, hogy készen álljunk a szezonrajtra.”

  Az új igazolás szerda délután megérkezett az edzőtáborba, sok ideje azonban nem jutott az ismerkedésre, mert kora este felkészülési mérkőzést játszottak a zöld-fehérek a brazil második vonalban szereplő Red Bull Bragantinóval. Fáradtan, tompán, sok hibával kezdett a Fradi, az ellenfél pedig élt a lehetőséggel, s az első félidőben kétgólos előnyt szerzett. A fordulás után a gólfelelős Mikalaj Szihnyevics érkezett és szépí­tett – a 60. percben a kapus Gróf Dávidon kí­vül mindenkit lehí­vott a pályáról Szerhij Rebrov vezetőedző, ám a cseresor sem tudta megmenteni a csapatot a vereségtől.

  „Csehország legnagyobb klubjában futballoztam ezelőtt, most pedig Magyarország legnagyobb klubjához érkeztem – mondta Eldar Civic a fradi.hu oldalnak. – Nagy megtiszteltetésnek érzem, hogy magamra ölthetem az FTC mezét, és szeretnék fontos, tevékeny részese lenni a következő évek sikereinek. Védekezésben és támadásban is hasznos játékos vagyok, szeretem a szélen segí­teni az akciókat, és erősségem, hogy veszélyesek a beadásaim.”

  A 23 éves, nyolcszoros válogatott futballista a cseh bajnokságban harmadik helyezett prágai Spartában szerepelt, bosnyák válogatott tagjaként pedig idén három Eb-selejtezőn is a kezdőcsapat tagja volt.

  A Fradival kapcsolatban az elmúlt hetekben több hí­r is megjelent a nemzetközi sajtóban, hogy balhátvédet keres a klub a német Marcel Heister mellé, mert jelenleg ő az egyetlen balhátvéd a csapatban. Legutóbb a Palermo norvég válogatott balhátvédjét, Haitam Aleesamit hozták kapcsolatba Olaszországban a Ferencvárossal, de végül Civicet választották.

  A prágai Spartától távozó, nyolcszoros bosnyák válogatott játékost, Eldar Civicet kedden hiába várták Zágrábba, hogy aláí­rja a szerződését a Dinamóhoz, a Transfermarkt által egymillió euróra becsült balhátvéd meggondolta magát, és inkább Budapest felé veszi az irányt – az FTC be is jelentette a védő szerződtetését. A Dinamo Zagreb figyelmébe a bosnyák válogatott szövetségi kapitánya, Robert Prosinecki ajánlotta a Sparta Praha bosnyák válogatott balhátvédjét, a 23 éves Eldar Civicet, aki a legutóbbi idényben 20 bajnokin szerepel (és két gólpasszt adott) a prágaiaknál.

  A környezet magával ragadó. Elnézve a helyszí­nt, azt is mondhatnánk, ha nem kőkemény munka várna a hegyekben a Ferencváros labdarúgóira, a világ legboldogabb emberei is lehetnének. Az ablakból madárcsicsergés hallható, körben festői szépségű hegyek húzódnak, a környező erdőkben jobbnál jobb turistaútvonalak találhatók – Lovrencsics Gergőék mesebeli környezetben készülhetnek a közelgő, Ludogorec elleni Bajnokok igája-selejtezőre. A zöld-fehérek a korábbi ausztriai edzőtábort követően hétfőtől ismét a szomszédos országban tréningeznek, ezúttal Bad Häring városában.

  A FERENCVÁROS UTAZÓ KERETE
  Kapusok: Dibusz Dénes, Gróf Dávid, Szécsi Gergő
  Védők: Abraham Frimpong, Botka Endre, Lasa Dvali, Leandro de Almeida, Lovrencsics Gergő, Marcel Heister, Miha Blazic, Otigba Kenneth, Silye Erik, Takács Zsombor
  Középpályások: Bőle Lukács, Csonka András, Danilo Ihnatenko, Ihor Haratin, Marten Wilmots, Michal Skvarka, Olekszandr Zubkov, Rui Pedro, Sigér Dávid, Sztefan Szpirovszki
  Támadók: Davide Lanzafame, Isael Barbosa, Mikalaj Szihnyevics, Priskin Tamás, Szerető Krisztofer, Tokmac Nguen, Varga Roland

  Az utazás némi izgalmakat is tartogatott.

  A Ferencváros labdarúgócsapata 30 játékossal vágott neki a második edzőtábornak – olvasható a klub hivatalos honlapján. A zöld-fehérek szintén Ausztriában készültek június 19-ig, a 12 napos edzőtábort követően 23-án indultak ismét útnak. Az első edzőtáborba 27 labdarúgó utazhatott (Olekszandr Zubkov később csatlakozott), most viszont csatlakoztak a válogatott játékosok, illetve a legújabb igazolás, Danilo Ihnatenko is. Varga Ádám, Bánki Márton, Könczey Márk, Szabó Richárd, Csernik Kornél és Kundrák Norbert ezúttal nem tart a csapattal. A programban öt felkészülési meccs szerepel.
  Ausztriában rendezik a mérkőzést, festői környezetben: hegyek dalmahodnak, erdők zöldellnek.

  A közvetí­tés a fradi.hu alapján készül ezúttal is.

  ÜDVÖZÖLJÜK KEDVES OLVASÓINKAT A FERENCVÁROS–CSZKA SZÓFIA FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉS ONLINE KÖZVETíTÉSÉBEN!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

OLDALAK
03.03.16:30 TV:M4Sport
03.10.15::30 M4 Sport
Novák Dezső utánpótlás emléktornák
03.17.14:45 TV:M4Sport
Categories
FOTELSZURKOLÓ