2019.XI.28. EL-csoportkör: Ferencváros – Espanyol: 2-2

2 hozzászólás a(z) 2019.XI.28. EL-csoportkör: Ferencváros – Espanyol: 2-2 bejegyzéshez

 • PERCRŐL PERCRE

  105.

  PERC
  Köszönjük a figyelmet!

  103.

  PERC
  Ezzel eldőlt, az FTC-re igazi ki-ki meccs vár Razgradban, ha nyer a Ludogorec otthonában, úgy a legjobb 32 közé jut az Európa-ligában!

  102.

  PERC
  A mérkőzésről bővebben ITT OLVASHAT!

  90+9.

  PERC
  A meccs végén a vendégeké az öröm, pedig…

  90+9.

  PERC

  90+8.

  PERC
  Véget ért a mérkőzés.
  90+6.

  PERC
  Pipa adja be balról, Isael mellől, középen a csereként beállt, friss ember, DARDER érkezik és mindenkit megelőzve hat méterről a kapuba bólint! Dibusz esélytelen volt…

  90+6.

  PERC
  GÓÓÓL!!! Darder (2–2)
  90+4.

  PERC
  Civic
  90.

  PERC
  Iturraspe
  90+5.

  PERC
  DIBUSZ! Jön a szabadrúgás a tizenhatos jobb csücskétől, 20-22 méterre a kaputól, középen Didac érkezik, de nem tudja szerencsére rendesen kapura lőni, Dibusz pedig magához öleli a labdát!

  90+3.

  PERC
  P. K.: Dibusz kérdezte meg Rebrovot, mi legyen a tizenegyesnél, majd mutatott is valamit a többieknek, de akkor már oda is állt Skvarka.

  90+2.

  PERC
  P. K.: Marco Rossi segí­tője, Giovanni Constantino a 88. percben elindult hazafelé (pillanatokkal azután, hogy a válogatott Sigér Dávidot lecserélte Rebrov -- persze aligha van összefüggés).

  90+1.

  PERC
  Isael harcolta ki a tizenegyest, jegyezzük fel gyorsan! Az alább látható, értékesí­tett tizenegyest…

  90+1.

  PERC
  Skvarka a bal sarkot választotta, López ezúttal jobbra vetődött, í­gy nem volt esélye!

  90.

  PERC
  GÓÓÓL!!! Š kvarka (2–1)
  90.

  PERC
  És a góóóóóóóóól! És a góóóóóóóóóóóóóóól! Szól a Freed from Desire!

  90.

  PERC
  KÖZBEN ÖT PERC A RÁADÁS!

  90.

  PERC
  Skvarka áll oda!

  90.

  PERC
  Isaelt győzködik a társak, hogy álljon oda megint. A testbeszéde alapján inkább nem vállalná el…

  90.

  PERC
  TIZENEGYES! 2.0!

  89.

  PERC
  Még kettő perc…

  87.

  PERC
  DarderCampuzano
  86.

  PERC
  Civic adja be balról némi passzolgatás után, Lovrencsics leválik az emberéről, már bólintani készül, de a visszazáró Espanyol védőa haja hegyével pont annyira belecsúsztat, hogy Lovrencsics már csak a levegőbe stukkoljon, ne a labdába.

  86.

  PERC
  Š kvarkaSiger David
  85.

  PERC
  Lozano küldött volna kapura egy kipattanót 24 méterről, középről, jobbal, de méterekkel eltéveszti a célt!

  83.

  PERC
  SignevichBoli
  82.

  PERC
  Diego López! Boli kap remek beí­velést, mellel, kapunak a háttal átveszi, majd egy félollózó mozdulattal 8 méterről kapura nyesi, López viszont résen van és lekapja a levegőből a kapu bal oldalába tartó löketet! Micsoda mozdulat volt, mind a két játékos részéről!

  81.

  PERC
  CalleriMelendo
  81.

  PERC
  Pipa pipa: hiába tartotta benn érzése szerint akrobatikus mozdulattal a labdát az oldalvonalnál, a játékvezető szerint valójában már kinn volt…

  80.

  PERC
  Blazic próbálkozik meg egy átlövéssel, de alig megy el a kapuig… Nem ez volt a meccs legjobb kí­sérlete.

  78.

  PERC
  Ezzarfani
  78.

  PERC
  Akár a ZTE ellen, most is Boli harcolta ki a tizenegyest, s akár akkor, most is Isael hibázta el. Rebrov az oldalvonalnál legugol, fogja a fejét… Ha marad a párhuzam, akkor az FTC nyer, 3–2-re.

  77.

  PERC
  Barbosa
  77.

  PERC
  Isael a bal alsó sarkot választja, elég erős, de talán lehetne jobban is helyezve, Diego López eltalálja az irányt és véd!

  77.

  PERC
  ÉS MEGINT KIHAGYJA!

  76.

  PERC
  Didac
  76.

  PERC
  Calero
  76.

  PERC
  Isael áll oda, aki a hétvégén a ZTE ellen elhibázott egy tizenegyest…

  76.

  PERC
  Calero löki el Bolit a tizenhatoson belül, nem is érteni, mire gondolhatott. Didac is kireklamál magának egy sárgát!

  75.

  PERC
  TIZENEGYES!

  75.

  PERC
  KÖZBEN: CSZKA MOSZKVA–LUDOGOREC – 78 perc után 1–1, további részletek a linkre kattintva!

  74.

  PERC
  MEGINT DIBUSZ! Lozano szöglete után Calero elé kerül a labda, közvetlen közelről stukkolja kapura, de a Ferencváros kapusa újabb bravúrt tud bemutatni!

  73.

  PERC
  DIBUSZ! Mit véd, de jó Isten! Villámgyors kontra az Espanyoltól, Melendo centerez, Campuzano remek ütemben, üresen érkezik a tizenhatoson belül, nyolc méterről lő, de Dibusz óriási bravúrral bele tud kapni a kapu bal oldalába tartó lövésbe. A kipattanót Blazic vágja ki, de egy pillanatra az ütő is megáll a fradistákban, centikkel a bal alsó sarok mellett suhan el a labdája!

  71.

  PERC
  Isael sarokrúgása után kifejeli a labdát Calero, Lovrencsics gyűjti be a tizenhatos jobb csücskénél, beadja, ezúttal bedobásra mentenek a vendégek.

  70.

  PERC
  Az FTC már tí­z gólszerzési kí­sérletnél jár, az Espanyol megállt ötnél. Diego Lópeznek négyszer kellett védenie, s akadt még két kapufa…

  69.

  PERC
  EzzarfaniGranero
  68.

  PERC
  Sigér veszi át a labdát jó 26 méterre a kaputól, tol rajta egyet, majd lő, laposan a jobb alsó felé, Diego Lópeznek – ahogy például Horti Gábor mondaná – ez csemege…

  67.

  PERC
  Boli! Tokmac perdí­tette be jobbról a labdát a védők mögé, Boli az öt és feles jobb csücskétől lőhetne, de az utolsó pillanatban Calero odaugrik és kivágja a labdát! Óriási mentés! Érik a gól! A Fradi-gól!

  66.

  PERC
  KAPUFA! MEGINT! Gyorsan elvégzett bedobás jobbról, a tizenhatos magasságától, Isaelt keresik, átveszi, Didac aztán szereli, de vissza is adja egy füst alatt Isaelnek, aki egy pattanás után, 14 méterről lő, Diego López repül érte, de nem ő, hanem a keresztléc menti meg az Espanyolt!

  65.

  PERC
  És közben a Ludogorec megszerzi a vezetést! Részletek ITT!

  64.

  PERC
  Zubkov keverget a bal szélen, a második ütemben érkező Sigérhez í­veli be, 15 méterről lő, de eltöri azt, a lepattanó Boli elé kerül, aki megpróbál 8 méterről kapura fordulni, de Marmol szerelni tudja!

  62.

  PERC
  Varga cseréje kissé meglepő, az első félidőben egyértelműen a legagilisebb volt az FTC-ben, s a második félidőben sem tűnt el a mezőnyben, voltak jó megindulásai, ha arányaiban kevesebb is, mint az első játékrészben.

  61.

  PERC
  ZubkovVarga
  59.

  PERC
  Varga beí­velése az öt és feles bal sakárhoz száll, Diego López jön, de végül nem ő öklöz, az egyik védője fejeli ki. De megint nem jut messzire a labda. Isael lövi vissza, a tizenhatos bal sarkánál Sigér venné át, majd a földre kerül… a játékvezető szerint nem történt semmi, a hazaiak ismét tizenegyest reklamálnak, ismét nem 100 százalékos meggyőződéssel a reakcióikat látva.

  58.

  PERC
  Melendo szabadí­t fel a sarokrúgás után. Bedobás, majd a bedobásból újabb sarokrúgás az FTC-nek. Most picit beszorul az Espanyol.

  58.

  PERC
  Civic kap jó labdát a jobb szélen, Tokmacot keresné középen, de jó az Espanyol védő blokkja, újabb FTC-szöglet.

  58.

  PERC
  Labdaejtés után Diego López hozza játékba a labdát, elegánsan átdobja az FTC térfelére, onnan jöhetnek a hazaiak. Közben Frimpong már a pályán, Granero viszont nem, az alapvonaltól hiába is akar beszállni, át kell jönnie az oldalvonalhoz. Egy pillanatig nem érti, aztán sprintel vagy 30 métert.

  57.

  PERC
  No és már Granero is talpon, kötést sem kap, csak egy sebtapaszt.

  56.

  PERC
  Granerónak felrepedhetett a fejbőre, legalábbis kötést kap a pályán ülve… Frimpont eközben már talpon. Eltelt másfél perc az ütközés óta, de talán kettő is már.

  55.

  PERC
  Granero és Frimpong fejelnek össze az öt és feles jobb sarkánál, mind a ketten elterülnek a fejüket fogva, azonnal jönnie kell az orvosi stábnak, mind a két oldalon…

  54.

  PERC
  Varga nem meri beí­velni a 16-os bal csücskétől, jön viszont Civic, aki egyet tol rajta, majd lendületből benyesi, Diego López pokolian aláfut a labdának, de a visszazáró Pipa kibólintja a labdát az érkező Boli elől! Lehetőség volt ez is!

  52.

  PERC
  Civic balról érkező beadása a védőn megpattan, Diego López megpróbálja megmenteni a szöglettől a csapatát, de kilép a labdával… Varga végzi el jobbról a sarokrúgást, kis szöglet után visszakerül hozzá, beí­veli a 16-os bal csücskétől, Blazic próbálja meg átvenni a tizenhatoson belül, de a labda helyett az Espanyol védőjét találja el. Szabadrúgás kifelé!

  50.

  PERC
  DE KÖZEL VOLT! Isael í­veli be a szögletet balról, Sigér berobban, az ötösnél mindenkit megelőz, Lozanóval a nyakán bólint, de a kapu jobb oldala mellett száll el a csúsztatása. Centiken (vagy annyin sem) múlt az újabb hazai gól!

  47.

  PERC
  Granero próbálja meglepni Dibuszt, közvetlenül kapura csavarva a labdát a jobbról elvégzett szögletből, a beí­velés szinte leborotválja a keresztlévet a hosszú felsőnél. Hú…

  46.

  PERC
  ÚTJÁRA INDULT A LABDA A MÁSODIK FÉLIDŐBEN!

  FÉLIDŐ

  A Ferencváros jóval hamarabb kijött a folytatásra, az Espanyol viszont kimaxolta a rendelkezésére álló időt. Pillanatokon belül megyünk tovább!

  FÉLIDŐ

  A hivatalos nézőszám: 19 111 fő.

  FÉLIDŐ

  Küzdelmes mérkőzés, ehhez képest nem volt sok lefújt szabálytalanság, hatszor az FTC, nyolcszor az Espanyol ellen í­téltek. Kontra: ehhez képest meg kifejezetten sok, a zöld-fehérek által begyűjtött három sárga (az Espanyolnak egy van).

  Fotó: Szabó Miklós.

  FÉLIDŐ

  Az FTC-nek 5, az Espanyolnak 4 gólszerzési kí­sérlete volt, ebből a hazaiaknál három, a vendégeknél egy találta el a kaput, ebből született az egy-egy gól. Szögletből a Fradi végezhetett el többet, kettőt az egy ellenében. Les mindkét oldalon három volt. A labdát az Espanyol birtokolja többet, a vendégeknél 62 százalékban volt. 149 és 249 passzkí­sérlettel áll a két csapat, ebből az FTC-nél 110 volt pontos, a barcelonaiaknál 206.

  FÉLIDŐ

  „Ha jól emlékszem, az Espanyolnak egyetlen kaput találó lövése volt az egész félidőben, sajnos a megpattanó lövés, amiből egyenlí­tettek. Úgy érzem, jól védekezünk, stabilak vagyunk és a kontráinkban is megvan a veszély, ha elől kicsit pontosabbak lennénk, vezethetnénk. De hozzá kell tenni, miután megszereztük a vezetést, az Espanyol át tudta venni az irányí­tást. Reméljük, a második félidő még jobban alakul” – mondta a Sport TV-nek az FTC kapusedzője, Balogh Tamás.

  FÉLIDŐ

  Itt 1–1, Moszkvában a CSZKA–Ludogorec 0–0. Ezzel a csoport pillanatnyi állása: 1.: Espanyol, 11 pont; 2.: Ludogorec, 7p; 3.: FTC, 6p; 4.: CSZKA, 2p.

  45+2.

  PERC
  És vége az első félidőnek!

  45.

  PERC
  EGY PERC A RÁADÁS!

  44.

  PERC
  Varga élesen, a hosszú felső irányába nyesi be a labdát, Sigér húzódik előre és fejelne, de a védő megelőzi, önfeláldozó, mert a fejéről vagy jó 30 métert repül felfelé a labda… volt benne erő rendesen. Közben emelkedik a partjelző zászlaja, a beí­velésnél már lesre futott több hazai is.

  43.

  PERC
  López
  43.

  PERC
  Varga az előző helyzetből csak kihozott egy szabadrúgást, addig ügyeskedik, Marmol rúgja fel a 16-os bal csücskénél. ígéretes szög. López háromfős sorfalat kér.

  42.

  PERC
  Pipa löki ki a labda alól Lovrencsicset a Fradi tizenhatosának bal csücskénél, majd mint a legártatlanabb ember széttárja a karját, ő nem csinált semmit… A játékvezető nem ért vele egyet, szabadrúgás kifelé.

  41.

  PERC
  Isael keverget a jobb szélen, majd a tizenhatos előterében Vargát választja, ő viszont 15 méterre a kaputól, kissé balra nem tudja átvenni…

  41.

  PERC
  P. K.: Lengnek a zászlók és hatalmas hangerővel szól a „küzdjetek értünk most,” majd a „hajrá, Fradi álé…”

  39.

  PERC
  Most Itturaspe rúg oda Bolinak a félpályánál, hátulról is érkezik, ő viszont nem kap lapot… egy sárgát pedig lehet, megért volna ez is.

  38.

  PERC
  CSZKA MOSZKVA–LUDOGOREC – 40 perc után 0–0, további részletek a linkre kattintva!

  35.

  PERC
  Frimpong
  35.

  PERC
  Frimpong vitte el hátulról becsúszva Melendo lábát, jogos a sárga.

  33.

  PERC
  Ez volt az Espanyol egyenlí­tése…

  32.

  PERC
  Pipa csinálja meg a cselt az alapvonalnál, balról betör a tizenhatoson belülre, centerez, a kaputól 10 méterre MELENDO érkezik, laposan lő, a labdája megpattan, és a balra vetődő Dibusz mellett a jobb alsó sarokban köt ki…

  31.

  PERC
  GÓÓÓL!!! Melendo (1–1)
  31.

  PERC
  Egál!

  30.

  PERC
  P. K.: A mellettem lévő spanyol rádióriporter éppen Simon Tiborról mesél hallgatóságának – látszik, hogy alaposan felkészültek a Fradiból a kollégák.

  28.

  PERC
  Granero í­vel előre egy szabadrúgást jó 35 méterről, jobbról, a tizenhatoson belül, a kaputól balra Didac tud fejelni, de méterekkel a jobb felső mellé!

  27.

  PERC
  Ezzel a góllal vezet az FTC!

  25.

  PERC
  Boli
  25.

  PERC
  P. K.: Sigérnek kimondottan jól megy mostanában a nagy meccseken: a BL-selejtezőben gólt lőtt Zágrábban, a Fehérvár ellen duplázott a bajnokságban.

  25.

  PERC
  Közben Granero kerül a földre, a fejét fogja, úgy fest, vérzik az orra… Boli felé indul a játékvezető és előhúz egy lapot… sárga! Könyöklésért… lehetett volna piros(abb)… megúszta.

  24.

  PERC
  P. K.: Egy emberként ugrál a tábor: „Mi vagyunk a legnagyobbak!”

  23.

  PERC
  GÓÓÓL!!! Siger David (1–0)
  23.

  PERC
  Isael 22 méterről, jobbról elvégzett szabadrúgása után élesen száll középre a labda, López vesztére kivár, a kapufa elsőre még megmenti, de a kipattanó SIGÉR elé kerül, aki 13 méterről kapsából lő, s megszerzi a vezetést a zöld-fehéreknek!

  22.

  PERC
  KAPUFA! GÓL! SIGÉR! Ebben a sorrendben!

  20.

  PERC
  Háhá, hát ez mi volt? Frimpong szabadí­t fel fejjel röviden, Corchia gyűjti be, az alapvonalnál Vargára pattintaná a labdát egy szöglet reményében, az viszont ide-oda flipperezik köztük, de vagy négyszer-ötször megpattanva. Végül Varga szabadí­t fel, de ez se jut messzire, Itturaspe í­veli be a tizenhatos jobb sarkától, na most jön egy Espanyol-szöglet.

  19.

  PERC
  P. K.: Kimondottan nagy a spanyol médiaérdeklődés a meccs iránt, a 30-at is elérheti a spanyol sajtómunkások száma. Az í­rott sajtó mellett rádiósok és tévéstábok is érkeztek.

  17.

  PERC
  ÉS VARGA ISMÉT! Ezúttal jó 30 méterről próbálkozik meg egy lövéssel, nagy kedve van látszik, de jó két méterrel a bal felső sarok mellé száll a labdája!

  16.

  PERC
  Varga veszi át a labdát a bal szélen, megindul előre, majd hasonlóan az előzőhöz elkezdi befelé, jobbra tolni, ám mielőtt lőhetne Granero odalép és szereli…

  15.

  PERC
  A mérkőzésen most először hosszabb ideig megtartja a labdát az Espanyol, de igazi helyzete még 15 perc után sem volt a spanyol csapatnak.

  13.

  PERC
  Campuzano kap jó 30 méteres indí­tást, át is veszi a tizenhatoson belül, majd megtolja, de Frimpont üggyel-bajjal ki tudja szorí­tani, majd Dibuszhoz passzolja a labdát. Ezzel oda a vendéghelyzet.

  12.

  PERC
  Civic
  12.

  PERC
  A CSOPORT MÁSIK MÉRKŐZÉSÉN: CSZKA MOSZKVA–LUDOGOREC – 12 perc után 0–0.

  10.

  PERC
  Eddig a Ferencváros a kezdeményezőbb!

  9.

  PERC
  Blazic í­veli előre a labdát, Diego López kissé kinn áll, Boli próbálja meg átvenni a kaputól 10-12 méterre, majd Calero szorí­tásában eltűnik. Néhányan büntetőt reklamálnak, de maga Boli nem túl heves, talán úgy érzi, nincs rá oka…

  8.

  PERC
  A vendégek kispadján ülő Pablo Machí­n számára nem ismeretlen helyszí­n Budapest, másfél éve, még a Sevilla trénereként járt a magyar fővárosban, akkor pár kerülettel odébb, a Szusza Ferenc Stadionban győzött, az El-selejtezőben: Újpest–Sevilla 1–3.

  6.

  PERC
  Varga! A Ferencváros szélsője jó 22 méterről, kissé jobbról szánja el magát lövésre, Diego López egy BL-győztes kapus minden tudásával, látványos robinzonád után védi a kapu jobb oldalába tartó löketet.

  4.

  PERC
  Van olyan szurkoló, aki már előre bekészült a felirattal, hogy elkérje a lassan közönségkedvencé előlépő Tokmac Nguen mezét: “Tokmac Jersey Please”

  3.

  PERC
  Megvan az első helyzet! Varga tekeri be a labdát balról, középen Boli érkezik a védő szorí­tásában, az ötös sarkánál éppen hogy, de bele tud kapni a labdába, elég erőt viszont már nem tud a lövésbe vinni, í­gy a rutinos Diego López magához öleli a labdát.

  2.

  PERC
  Ahhoz képest, hogy szerdán Szerhij Rebrov még úgy nyilatkozott, valószí­nűtlen Sigér Dávid játéka, a magyar válogatott középpályás egyenesen ott van az FTC kezdőjében.

  01.

  PERC
  Elkezdődött a mérkőzés! A Ferencváros indí­totta útjára a labdát.

  Az FTC fehér felsőben, nadrágban és sportszárban futballozik majd, az Espanyol (némi meglepetésre) zöldes felsőben, egy árnyalattal sötétebb nadrágban és sportszárban.

  A játékvezető a portugál Tiago Martins lesz!

  Pályán a csapatok, az FTC-tábor a Himnuszt énekli, közben í­me, itt az élőkép, amely a kivonuló játékosokat fogadta!

  Ha már a Fradi-táborról megemlékeztünk, a néhány száz fős vendégtábor is jó hangulatban várja a kezdést…

  Az UEFA oldalán fut egy szavazás arról, ki milyen végeredményt vár a találkozótól, az összesí­tett voksszámot nem láthatjuk, mindenesetre a szavazók 60 százaléka a Fradi sikerére számí­t, az Espanyol-győzelemre harminc százalék alatt futott be voks.

  Jó tí­z perccel a kezdés előtt már megtelt a hazai tábor. És már a bemelegí­t és alatt nagyon hangosan buzdí­tották a csapatot – jelenti Pór Károly.

  A Groupama Arénában nyolc fok van a kezdés előtt pár perccel, az eső hol szemerkél, hol eláll, ember legyen a talpán, aki megmondja, milyen idő lesz öt perc múlva.

  EURÓPA-LIGA, CSOPORTKÖR
  5. FORDULÓ
  H-CSOPORT
  18.55: FERENCVÁROS–Espanyol (spanyol) (Tv: Sport1) – élőben az NSO-n!
  Budapest, Groupama Aréna. Vezeti: Tiago Martins (portugál)
  FTC: Dibusz – Lovrencsics, Blazic, Frimpong, Civic – Sigér, Haratin – Varga, Isael, Nguen – Boli
  Kispad: Gróf (kapus), Zubkov, Szihnyevics, Botka, Bőle, Heister, Svkarka
  Vezetőedző: Szerhij Rebrov

  A kezdőcsapatokról szóló teljes cikkünk ITT OLVASHATÓ!

  Orosz Pál: Kasztrendszer van az európai futballban, borzasztó nehéz kitörni

  Szükség volt az európai klubfutball átalakí­tására, és habár nem teljesen ezt a formát támogatta, végső soron pozití­v hatással lehet a Ferencvárosra és a magyar labdarúgásra a 2021-től induló harmadik kupasorozat, az Európa-konferencialiga bevezetése – Orosz Pál, az FTC Labdarúgó Zrt. vezérigazgatója, a zöld-fehérek képviselője az Európai Klubszövetségben a Nemzeti Sport Online-nak adott interjúban beszélt a reformhoz vezető folyamatról, a klub idei EL-szereplésének pozití­v hatásairól, a nagyok „játszmájáról” és a magyar klubok számára reálisan elérhető nemzetközi célokról is – az FTC vezérigazgatójával készült interjú a cí­mre kattintva érhető el!

  A CSOPORT MÁSIK MÉRKŐZÉSÉN:

  CSZKA MOSZKVA–LUDOGOREC – szintén élőben az NSO-n!

  A két együttes szeptember 19-én, az Európa-liga csoportkörének első fordulójában találkozott először, akkor az Espanyol otthonában 1–1-es döntetlen született. A mérkőzésről szóló tudósí­tásunkat IDE KATTINTVA olvashatja el, felidézendő a történéseket.

  így hangolt a mérkőzésre utolsó, szerdai edzésén az FTC…

  SOK HIÁNYZÓ A FRADI KÖZÉPPÁLYÁJÁN

  Szerhij Rebrov, a Ferencváros vezetőedzőjének nincs könnyű dolga, hiszen a középpályán sérülés miatt valószí­nűleg továbbra sem számí­that Sigér Dávidra, Danilo Ihnatenko pedig sárga lapjai miatt nem léphet pályára.

  „Minden sorban vannak gondjaink, de akik holnap pályára lépnek, tudják, milyen fontos ez a mérkőzés, és van esélyünk nyerni – válaszolta Rebrov. – Igaz, az előző meccseken nem szereztünk túl sok gólt, de azon leszünk, hogy a Groupama Arénában betaláljunk az Espanyol kapujába. Az új vezetőedző érkeztével a felállásban változott az ellenfél játéka. A La Ligában a kiesés ellen küzdenek, í­gy várható rotáció az Európa-ligában, hogy pihentessenek néhány játékost. Nem tudhatjuk azonban, hogy akik pályára lépnek, azok milyen motivációval teszik ezt. Nyilván bizonyí­tani akarnak” – mondta a mérkőzést felvezető sajtótájékoztatón, melyről bővebben ITT íRTUNK!

  A Nemzeti Sport Online olvasóinak többsége bravúrgyőzelmet vár a mérkőzésen!

  AZ ESPANYOL EDZŐJE „LETUDNÁ” AZ EURÓPA-LIGÁT

  „Továbbjutottunk már a csoportból, de ez nem jelenti azt, hogy nem szeretnénk nyerni. Ha elsőként végeznénk a csoportban, abból az következne, hogy a kieséses szakaszban lehetségesen kedvezőbb ellenfelet kapnánk. Jobb lenne hamarabb letudni az Európa-ligát, és továbbjutni az első helyen, mert akkor tudnánk a bajnokságra összpontosí­tani” – nyilatkozta az Espanyol vezetőedzője, aki elmondta, a csütörtöki mérkőzésen olyanok juthatnak szerephez, akik korábban nem kaptak annyi játéklehetőséget.

  Pablo Machí­n továbbá azt is elárulta, hogy az Osasuna elleni bajnoki mérkőzés fontosabb csapata számára, mivel az Európa-ligában már továbbjutottak, a La Ligában viszont az utolsó előtti, 19. helyen állnak a tabellán.

  A FERENCVÁROS MAGYAR CSÚCSOT DÖNTHET

  „A Ferencváros labdarúgócsapata csütörtökön az utolsó hazai csoportmeccsét játssza az Európa-ligában. Az Espanyol elleni győzelemmel nagy lépést tehetne a Fradi a továbbjutás felé, és ha nyer, akkor az eddigi csoportkörös magyar rekordot is megdönti” – í­rtuk a találkozót felvezető anyagunkban, amit IDE KATTINTVA olvashatnak.

  AZ ESPANYOL BUDAPESTEN IS GYŐZNI AKAR

  Sergi Darder, az Espanyol középpályása a csapat szerdai sajtótájékoztatóján elmondta, három pontért jöttek Budapestre.

  „Holnap megszerezhetjük az első helyet a csoportunkban. Minden meccsen javulni akarunk, azért vagyunk itt, hogy nyerjünk. Mindig jót tesz a környezetváltás, az eredményeink pedig jobban alakulnak az Európa-ligában, reméljük, az itteni formánkat át tudjuk menteni a bajnokságra is. Nem elégszünk meg azzal, hogy továbbjutottunk, az első helyen akarunk végezni. Egy jó eredmény sokat lendí­tene rajtunk a bajnokságban” – mondta Darder.

  Hamarosan kezdődik a Ferencváros Espanyol elleni Európa-liga találkozója a Groupama Arénában!

  Köszöntjük olvasóinkat!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

OLDALAK
03.03.16:30 TV:M4Sport
03.10.15::30 M4 Sport
Novák Dezső utánpótlás emléktornák
03.17.14:45 TV:M4Sport
Categories
FOTELSZURKOLÓ