2020.IX.3. Nemzetek Ligája, Törökország – Magyarország: 0-1

Szoboszlai pazar szabadrúgásgóljával legyőztük Törökországot!

Marco Rossi csapatának két kapufája is volt • Remek siker az NL-nyitányon Sivasban.
A labdarúgó Nemzetek Ligája B-divíziójának 1. fordulójában a magyar válogatott Szoboszlai Dominik pazar szabadrúgásgóljával 1–0-ra legyőzte Törökországot Sivasban.

NEMZETEK LIGÁJA, B-LIGA, 3. CSOPORT, 1. FORDULÓ

TÖRÖKORSZÁG — MAGYARORSZÁG 0-1 (0-0)
Sivas, Zártkapus mérkőzés.
vezette: Artur Dias (asszisztensek: Tavares, Soares; tartalékjv.: Hugo Miguel – portugálok)

TÖRÖKORSZÁG: Cakir — Müldür, Demiral, Söyüncü, Meras — Ayhan, Yandas (Kahveci, 58.) — Kutucu (Yazici, 46.), Calhanoglu, Kilinc (Karaman, 76.) — Yilmaz
kispad: Mert Günok, Gökhan Akkan, Zeki Celik, Hasan Ali Kaldirim, Okay Yokoslu, Ozan Tufan, Mahmut Tekdemir, Kökcü, Ozan Kabak
Szövetségi kapitány: Senol Günes

MAGYARORSZÁG: Gulácsi — Orbán, Lang, Szalai A. — Fiola, Sigér (Schafer, 60.), Nagy Á., Szoboszlai, Holender — Szalai Á. (Nikolics, 71.), Sallai (Kalmár, 81.)
kispad: Dibusz, Kovácsik, Kecskés Á., Simon K., Babati, Pátkai, Cseri, Szőke
Szövetségi kapitány: Marco Rossi

Gól: Szoboszlai (80.)
Sárga lap: Yilmaz (37.), Kahveci (90+2.) illetve Sigér (45.), Fiola (60.), Lang (75.)

Régóta várt esemény, vízszintes, nyolc betű…

Meccsnap!

Hogy Marco Rossi már a Törökország elleni Nemzetek Ligája-nyitány reggelén kiírta a közösségi oldalára, hogy „Meccsnap!” (a teljesség kedvéért: egy focilabdát és egy piros-fehér zöld lobogót is biggyesztett mellé), nem csoda: legutóbb 2019. november 19-én irányíthatta a magyar válogatottat. S az sem volt nagy élmény, hiszen a Walesben elszenvedett 2–0-s vereséggel eldőlt, hogy Magyarország Európa-bajnoki pótselejtezőre kényszerül.

Unalomig ismert történet: a koronavírus-járvány miatt márciusban elmaradt az akkorra tervezett „rájátszás”, sőt magát a kontinensviadalt is eltolták egy évvel, így fordulhatott elő az, ami ezt megelőzően csupán egyszer: nemzeti tizenegyünk az ősszel lépett pályára először az adott évben. Ami azt illeti, nem tegnap, de még csak nem is tavaly volt, amikor ez legutóbb megesett: az 1902. október 12-én rendezett Bécs–Budapest találkozót hat esztendővel később ismerték el válogatott mérkőzésnek, így a históriás könyvekben ma már az áll, hogy akkor Ausztria 5:0-ra legyőzte Magyarországot. Nem utolsósorban az volt mindkét nemzet első hivatalos fellépése.

A 944. meccsére nem a legjobb előjelekkel készült a magyar válogatott, Marco Rossi különböző okok miatt tizenöt játékos szerepeltetéséről volt kénytelen lemondani. A legtöbben sérülés miatt hiányoztak, akadt olyan futballista, aki formahanyatlás miatt maradt ki a keretből, de például a Király Gáborral egyetemben a válogatottsági rekordot tartó Dzsudzsák Balázs azért nem juthatott – egyelőre – 108-ról 109-re, mert a nyár óta nem talált magának csapatot.

A szövetségi kapitány ugyanakkor a nehézségek ellenére is megtalálta az általa leginkább ideálisnak vélt kezdő tizenegyet. Különösebb meglepetést nem okozott Marco Rossi az összeállítással, ha csak azt nem tekintjük annak, hogy az utólag meghívott Holender Filip bekerült a kezdőbe. A másik oldalon Senol Günes alig küszködött gonddal, tulajdonképpen a legerősebb keretével várhatta a Nemzetek Ligája-sorozat első körét – a Juventusból és a Milanból éppúgy válogathatott, mint a Schalke 04-ből és a Leicester Cityből.

Magyar szempontból ennél is érdekesebb volt, hogy milyen taktikával küldi pályára Marco Rossi az együttest. A szövetségi kapitány nem titkolta, a meccs nélkül eltelt hónapokat kihasználva igyekezett új „haditervet” kidolgozni – benne volt a pakliban, hogy az eddig előszeretettel alkalmazott 4–2–3–1-es hadrendről átvált a háromvédős felállásra. Így is történt, igaz, döntését megkönnyíthette, hogy az említett tizenöt hiányzó között négy-négy jobb-, illetve balhátvéd volt. Az olasz szakember olyan gárdát akart látni, amely nem rémül meg attól, hogy az ellenfelet topbajnokságokban szereplő labdarúgók alkotják. Ennek szellemében Holender Filip mindjárt az első percben odalépett Mert Müldürnek, csupán a miheztartás végett, három perccel később pedig remek átadással hozta helyzetbe Szalai Ádámot, de mire a csapatkapitány ellőtte volna a labdát, odaértek a védők. Nem sokkal később már lemaradtak Sallai Rolandról, aki Willi Orbán felívelését követően kapásból próbálta a kapuba juttatni a labdát, csakhogy az elakadt a kivetődő Ugurcan Cakirban. Amiben előzetesen legfeljebb csak reménykedhettünk: a török kapusnak több dolga akadt, mint Gulácsi Péternek, a 12. percben éppenséggel a szerfelett szorgos Holender Filip kísérletét kellett hárítania. Egy híján húsz perc telt el az addig jól alakuló mérkőzésből, amikor centiken múlt csupán, hogy ne kerüljön előnybe a válogatott: Szoboszlai Dominik lövését követően még Sallai sarkát is érintette a labda, hogy aztán a kapufáról vágódjon vissza a mezőnybe.

A magyar együttes higgadtan és okosan járatta a labdát, Szoboszlai Dominik és Nagy Ádám vezérletével középen is bátran passzolgatott. Félórányi, a vártnál is jobb magyar játék után megint mindössze centiken múlt, hogy gól szülessen, mert Holender Filip nagyszerű csavarását követően a lécről pattant ki a labda. Az első félidőről sokat elmond, hogy Gulácsi Péternek a 39. percben kellett először védenie – ez bizony nem a törökök kritikája, hanem a magyarok dicsérete volt.

A második játékrész úgy indult, ahogy az első, Sallai Roland szerezhetett volna gólt. A folytatás azonban már másként alakult, Burak Yilmaz és Hakan Calhanoglu is helyzetbe került, de Gulácsi Péternek csak Yilmaz lövésénél kellett védenie. Kiegyenlítetté vált a találkozó, ám ez még mindig azt jelentette, hogy a Marco Rossi vezette magyar válogatott semmivel sem volt rosszabb Senol Günesénél.

Sőt!

A 66. percben a mérkőzés addigi legnagyobb bravúrját kellett bemutatnia a hazaiak kapusának egy fejes után – ha nem piszkálja ki a léc alá tartó labdát, Willi Orbán a negyedik gólját jegyezhette volna címeres mezben. A 71. percben beálló Nikolics Nemanja pedig a 28. válogatottságát könyvelhette el, két és fél évvel a 27. után. Jobbkor nem is térhetett volna vissza: a 80. percben testközelből láthatta, amint Szoboszlai Dominik káprázatos szabadrúgásgólt lő. Elfogultság nélkül leírható, hogy megérdemelten vezetett a válogatott, mert a meccs nagy részében stílusosan, határozottan, s olykor ötletesen is futballozott – és legalább ilyen jó érzéssel tehetjük hozzá, hogy teljesen megérdemelten nyerte meg idei első mérkőzését.

Csak azzal zárhatjuk, amivel a magyar szurkolók is díjazták volna a remek produkciót: szép volt, fiúk!

 A CSOPORT ÁLLÁSA
1. Oroszország 1 1 3–1 +2 3
2. MAGYARORSZÁG 1 1 1–0 +1 3
3. Törökország 1 1 0–1 –1 0
4. Szerbia 1 1 1–3 –2 0

További képek: mlsz.hu, nso.hu

Nyilatkozatok:

„Az első félidőben nagyon jól teljesítettünk, a törökök kicsit tán lebecsültek minket, és az sem zárható ki, hogy megleptük őket a taktikánkkal. A szünet után picit fáradtabbak voltunk, többet védekeztünk, de mindig sikerült a területeket lezárni. Mindent egybevéve megérdemelt győzelmet arattunk. Az új rendszer valójában nem teljesen új, mert kétszer már játszottunk ebben a felállásban” – vélekedett Marco Rossi a lefújás után az M4 Sport kamerája előtt

„Az elmúlt tíz hónapban sok statisztikát néztünk át, azokból kiderült, hogy ha ebben a szisztémában játszottunk, kevesebb gólszerzési lehetősége volt az ellenfélnek. Csapatmunka eredménye a siker, különlegeset alkotott mindenki. Ez csak az első lépés volt, ám ez a meccs önbizalmat adhat nekünk a jövőre nézve” – tette hozzá a kapitány, aki kijelentette, a találkozó előtt csupán annyit mondott a csapatnak, hogy mutassák meg, hogyan tudnak küzdeni: „Csak azt kértem, hogy a hazájukért harcoljanak”.

„Mivel néhány nap alatt két mérkőzést játszunk, több fiatalnak lehetőséget adtunk. Az egész csapat gyengén teljesített – idézi a török szövetség hivatalos honlapja Senol Günest, a török válogatott 68 esztendős szövetségi kapitányát. – Az ellenfelünk sokkal motiváltabb volt, jobban játszott. Nem az összeállítás vagy a játékrendszer miatt kaptunk ki. Egyszerűen még nem vagyunk kész. A magyaroknak nagy lökést adhat ez a diadal, annak ellenére, hogy az övék a leggyengébb csapat a csoportunkban. Igazi harcosok voltak.”

„Mivel én állítom össze a keretet, a vereségért én vagyok a felelős. Sajnálom, hogy kikaptunk. Hazai pályán jól akartunk rajtolni. Nem tudtunk úgy játszani, ahogy tudunk. Ettől még remek labdarúgóink vannak.”

„Magyarország jó érzékkel állította meg szabálytalanságokkal a támadásainkat. Ebből néhányat nem fújt le a játékvezető. Ezek a megszakítások kizökkentettek minket. A rivális megtalálta az ellenszert a mi játékunkra, s kényelmesen futballozhatott. Ennél gyorsabban kell játszanunk, ha nyerni akarunk. Túl sokszor vesztettük el könnyedén a labdát, s nem tudtunk nyomást helyezni a magyarokra” – tette hozzá a török szakember.

(A Nemzeti Sport, az nso.hu, valamint az UEFA hivatalos honlapja alapján)

Egy hozzászólás a(z) 11111100100ejegyzéshez

 • PERCRŐL PERCRE

  90+3.

  PERC
  Véget ért a mérkőzés, a magyar válogatott Szoboszlai Dominik pazar szabadrúgásgóljával 1–0-ra legyőzte Törökországot!

  Fotó: AFP

  90+1.

  PERC
  Irfan Can Kahveci talpalta le Fiolát, aki egyébként rá is játszott egy kicsit – a játékvezető mindenesetre sárga lapot adott a töröknek.

  90.

  PERC
  Három perc a ráadás.

  88.

  PERC
  Gulácsi szerezte meg a labdát egy hosszú indítás után.

  85.

  PERC
  FÓRUM, HOZZÁSZÓLÁS ITT!

  84.

  PERC
  Közben az oroszok 3–1-re vezetnek a szerbek ellen.

  83.

  PERC
  Szoboszlai Dominik gólja:

  82.

  PERC
  Közben a szerbek szépítettek Oroszországban.

  81.

  PERC
  Cseréltünk, Sallai Roland helyére Kalmár Zsolt állt be.

  80.

  PERC
  MICSODA GÓÓÓL SZABADRÚGÁSBÓL!!! VEZETÜNK! Szoboszlai Dominik nagyjából 28-30 méterről jobbal kapura küldte a labdát, amely a bal oldali kapufáról a gólvonal mögé pattant. Cakir szinte mozdulni sem tudott. 0–1

  79.

  PERC
  Yazici borította fel Orbánt a törökök térfelének közepén.

  77.

  PERC
  A jobb oldali szöglet után nem alakult ki helyzet.

  77.

  PERC
  Kahveci beadása után Lang csúsztatta szögletre a labdát.

  76.

  PERC
  Nikolicsot állították meg lesen.

  76.

  PERC
  Ismét cseréltek a törökök, Kenan Karaman érkezett Emre Kilinc helyére.

  75.

  PERC
  FÓRUM, HOZZÁSZÓLÁS ITT!

  74.

  PERC
  Lang Ádám is besárgult, a mieink térfelének közepén taposott rá Kahveci lábára. Egyáltalán nem tűnt szándékosnak az eset.

  74.

  PERC
  Az oroszok már két góllal vezetnek a szerbek ellen.

  73.

  PERC
  Szoboszlai próbálkozott távolról, de nem találta el a kaput.

  72.

  PERC
  Merast állították meg lesen.

  70.

  PERC
  Újabb csere a mieinknél, Szalai Ádám helyére Nikolics Nemanja állt be.

  70.

  PERC
  Meras távoli lövésében nem volt erő, Gulácsinak nem is okozott gondot megfogni a labdát.

  67.

  PERC
  Az oroszok a második félidő elején vezetést szereztek a szerbek ellen.

  66.

  PERC
  Szoboszlai bal oldali szöglete után Cakir másodjára megfogta a labdát.

  66.

  PERC
  VÉDÉS! Szoboszlai jobb oldali szabadrúgása után Orbán nagy erővel, hat méterről fejelt, Cakir szögletre nyomta a léc alá tartó labdát.

  65.

  PERC
  FÓRUM, HOZZÁSZÓLÁS ITT!

  63.

  PERC
  A bal oldali sarokrúgás után nem alakult ki nagy helyzet.

  62.

  PERC
  Kilinc cselezgetett a tizenhatoson belül, végül Holenderről pattant szögletre a beadása.

  61.

  PERC
  A Dunaszerdahely (DAC) 21 éves támadója most debütál a felnőttválogatottban.

  60.

  PERC
  Marco Rossi is változtatott: Sigér helyére Schäfer András állt be.

  59.

  PERC
  Fiola Attila kapott utólag egy sárga lapot egy szabálytalanságért.

  58.

  PERC
  Újabb török csere, Yandast Irfan Can Kahveci váltotta.

  57.

  PERC
  Bal oldali beadás után Calhanoglu átvette a labdát, majd 16 méterről lőtt, de szerencsére nem találta el a kaput.

  55.

  PERC
  FÓRUM, HOZZÁSZÓLÁS ITT!

  54.

  PERC
  Sallai beadása után a nagy sprintet kivágó Orbán szabálytalankodott a törökök tizenhatosán belül.

  52.

  PERC
  VÉDÉS! Egy magyar szöglet után a saját térfeléről induló Burak Yilmaz kapott remek indítást, a hátra sprintelő Nagy Ádám nagy hátrányból utolérte, és bele is tudott érni a lövésébe. Gulácsinak így is akadt feladata, a magyar kapusnak nagyot kellett védenie.

  51.

  PERC
  Szalai Ádám remek indítása után Sallai léphetett volna ki, de Söyüncü megállította, majd Demiral Merih blokkolta a lövését.

  50.

  PERC
  Fiola indítása nagyon pontatlan volt, Sigér nem érhette el a labdát.

  46.

  PERC
  A szünetben egyet cseréltek a hazaiak Kutucu helyére Yusuf Yazici állt be.

  46.

  PERC
  Újra útjára indult a labda, a mieink kezdték a második félidőt.

  FÉLIDŐ

  A csoport másik meccsén sem született gól az első félidőben.

  FÉLIDŐ

  Fotó: AFP

  FÉLIDŐ

  FÓRUM, HOZZÁSZÓLÁS ITT!

  FÉLIDŐ

  Nincs hosszabbítás, véget ért az első félidő. Két kapufánk is volt, gól azonban nem született az első játékrészben.

  45+1.

  PERC
  Calhanoglu szabadrúgása után Gulácsi fogta meg a labdát.

  45.

  PERC
  Sigér Dávid is besárgult, Kutucut rúgta fel hátulról a mieink térfelének nagyjából közepén.

  44.

  PERC
  Yilmaz jobb oldali lapos beadása után Gulácsi szerezte meg a labdát.

  43.

  PERC
  Szoboszlai lőtt 16 méterről, kissé balról jobbal, de Söyüncüben elakadt a labda. Ezúttal szó sem lehetett kezezésről.

  41.

  PERC
  Szalai ismét távolról kísérletezett, ám ezúttal nem találta el a kaput.

  39.

  PERC
  A második hullámban érkező Yandas lőtt a tizenhatosunk előteréből, Gulácsi könnyedén védett.

  37.

  PERC
  Burak Yilmaz sárgult be, miután nagyon elkésett és csúnyán rátaposott Orbán lábára.

  36.

  PERC
  Szalai Ádám távoli lövése után Cakir védett, a labda középre pattant ki róla, de a törökök felszabadítottak.

  35.

  PERC
  FÓRUM, HOZZÁSZÓLÁS ITT!

  33.

  PERC
  Szoboszlai cselezte ki magát a pályáról az alapvonalnál.

  32.

  PERC
  Fotó: AFP

  31.

  PERC
  MÉG EGY KAPUFA! Újabb szép támadás végén, Szoboszlai passza után Holender előtt adódott helyzet, a jobblábas lövése után azonban a keresztléc kisegítette a törököket.

  28.

  PERC
  A Szoboszlai, Holender, Sallai hármas ügyesen passzolgatott a bal oldalon, végül Sallait szerelték szabályosan.

  26.

  PERC
  Szoboszlai szöglete után mindenki feje fölött elszállt a labda.

  25.

  PERC
  Ügyesen felépített támadás végén Fiola erős beadása szögletre pattant az egyik védőről.

  24.

  PERC
  Fiola jobb oldali beadása után Meras mentett nagyot a berobbanó Szalai elől.

  24.

  PERC
  Szoboszlai lövése után kezezést reklamáltunk, de tizenegyest ezúttal sem kaptunk.

  23.

  PERC
  Kutucu távoli lövése után a labda jóval elkerülte a mieink kapuját.

  22.

  PERC
  Calhanoglu beadása után Holender fejjel tette haza a labdát Gulácsinak.

  21.

  PERC
  FÓRUM, HOZZÁSZÓLÁS ITT!

  20.

  PERC
  A lassítások alapján elképzelhető, hogy a kapunak háttal álló Sallai sarokkal még beleért a labdába Szoboszlai lövése után.

  19.

  PERC
  KAPUFA! Holender visszakészítése után Szoboszlai nem vette át túl jól a labdát, de 16 méterről, jobbal így is lőhetett, a labda a bal oldali kapufáról pattant kifelé.

  17.

  PERC
  Sallait állították meg lesen.

  15.

  PERC
  Calhanoglu ugratta ki hosszan Kilincet.

  13.

  PERC
  Szoboszlai szöglete után Fiola szabálytalankodott a tizenhatoson belül.

  12.

  PERC
  VÉDÉS! Szép támadás végén Sallai passzolt Holenderhez, aki futtából jobbal lőtt, Cakir szögletre tudta nyomni a kapu bal oldala felé tartó labdát.

  11.

  PERC
  Szoboszlai bal oldali, élesen a kapu elé lőtt szöglete után nem alakult ki igazán nagy helyzet. Szalai kezezést reklamált, de a játékvezető nem látott szabálytalanságot.

  10.

  PERC
  Sallai remekül tartotta bent a labdát a bal oldalon, majd a beadása után Ayhan tisztázott szögletre.

  10.

  PERC
  FÓRUM, HOZZÁSZÓLÁS ITT!

  9.

  PERC
  Nagy Ádám indítása volt pontatlan.

  7.

  PERC
  Lehetőség! Szalai Attila a saját térfeléről remekül indította Sallait, aki még a levegőben belekapott a labdába, amely a kapujából kilépő Cakirban akadt el.

  6.

  PERC
  Burak Yilmazt állították meg lesen.

  5.

  PERC
  Calhanoglu tartott rá Fiola lábára a magyar tizenhatosnál, szabadrúgást kaptunk.

  4.

  PERC
  Holender bal oldali beadása után Szalai Ádám vette át a labdát, de lőni már nem tudott, azonnal blokkolták.

  3.

  PERC
  Yandas jobb oldali beadása után Fiola mellel tette haza a labdát.

  1.

  PERC
  Holender lépett oda nagyon keményen Müldürnek a felezővonalnál, de egyelőre megúszta egy szóbeli figyelmeztetéssel.

  1.

  PERC
  A törökök piros, a mieink fehér szerelésben léptek pályára.

  01.

  PERC
  Elkezdődött a mérkőzés, a hazaiak indították útjára a labdát.

  FÓRUM, HOZZÁSZÓLÁS ITT!

  A KEZDŐCSAPATOK ÉS A KISPADOK
  Törökország: Cakir – Müldür, Demiral, Söyüncü, Meras – Ayhan, Yandas – Kutucu, Calhanoglu, Kilinc – Yilmaz. Szövetségi kapitány: Senol Günes
  A kispadon: Günok (k), Akkan (k), Zeki Celik, Ali Kaldirim, Yokuslu, Ozan Tufan, Karaman, Yusuf Yazici, Tekdemir, Kökcü, Ozan Kabak, Can Kahveci
  Magyarország: Gulácsi – Lang, Orbán, Szalai A. – Fiola, Nagy Á., Sigér, Holender – Sallai R., Szoboszlai – Szalai Á. Szövetségi kapitány: Marco Rossi
  A kispadon: Dibusz (k), Kovácsik (k), Kecskés Á., Simon K., Kalmár, Babati, Pátkai, Schäfer, Cseri, Szőke A., Nikolics

  Fotó: MLSZ

  Ebben a mezben lépünk pályára:

  AZ NSO-OLVASÓK KEZDŐCSAPATA TÖRÖKORSZÁG ELLEN:
  Gulácsi Péter (87.1 %, 11 848 szavazat) – Fiola Attila (81.5 %, 11 083), Lang Ádám (77.7 %, 10 561), Willi Orbán (98.4 %, 13 385), Szalai Attila (56.8 %, 7722) – Sigér Dávid (72 %, 9790), Nagy Ádám (81.1 %, 11 023) – Sallai Roland (78.4 %, 10 799), Kalmár Zsolt (70.6 %, 9597),
  Szoboszlai Dominik (97.8 %, 13 281) – Szalai Ádám (73.4 %, 9987)
  Összes szavazat: 13 600

  „Az esélyek nem mellettünk szólnak, de a futball tud váratlan dolgokat produkálni, mi pedig azon leszünk, hogy ezt csütörtök este bizonyítsuk, és jó eredményt érjünk el Sivasban” – mondta Marco Rossi, a magyar válogatott szövetségi kapitánya a szerdai, törökországi sajtótájékoztatón. Részletek itt!

  Fotó: MLSZ

  „Egy-egy sorozatban mindig fontos az első mérkőzés, legyen szó Nemzetek Ligájáról vagy Európa-bajnoki, világbajnoki selejtezőről – mondta Senol Günes, a törökök szövetségi kapitánya a pálya szélén álldogálva, miközben az újságírók a lelátóról kérdezhették. – Sajnáljuk, hogy szurkolóink nem lehetnek a lelátón, nélkülük nem lesz igazi az este, de így vagy úgy, győznünk kell. Elemeztük a magyar válogatottat, nem lesz könnyű feltörni a védekezését.”

  A 14. hivatalos meccs következik Törökország ellen, 30 év alatt csak kétszer győztünk. Statisztika és további érdekességek itt!

  Cseri Tamás: Nem vagyok ijedős típus! Élete meghatározó pillanata vár a mezőkövesdi irányítóra, aki meggyőzte gyermekeit, hogy apának most mennie kell. A teljes interjú itt!

  Fotó: Török Attila

  Sivas? – Deák Zsigmond jegyzete

  A MAGYAR VÁLOGATOTT ŐSZI PROGRAMJA
  NEMZETEK LIGÁJA (2020–2021)
  Szeptember 3., 20.45: Törökország–Magyarország
  Szeptember 6., 18.00: Magyarország–Oroszország
  Október 11., 20.45: Szerbia–Magyarország
  Október 14., 20.45: Oroszország–Magyarország
  November 15., 20.45: Magyarország–Szerbia
  November 18., 20.45: Magyarország–Törökország

  EB-PÓTSELEJTEZŐ, NL-RÁJÁTSZÁS, A-LIGA (2018–2019-es kiírás)
  Október 8.
  Időpont később: Bulgária–Magyarország
  November 12.
  Időpont később: Bulgária/Magyarország–Izland/Románia

  A mérkőzés játékvezetője a portugál Artur Dias. Munkáját két honfitársa, Rui Tavares és Paulo Soares segíti majd az oldalvonalak mellől.

  A csoport másik mérkőzésén Oroszország Szerbiát fogadja. Élő közvetítés itt!

  A találkozót Magyarországon az M4 Sport élőben közvetíti.

  A mérkőzést (zárt kapuk mögött) a Törökország közepén, már az ország ázsiai részén található Sivasban rendezik meg. A döntés előtt még a török labdarúgók is értetlenül álltak. Részletek itt!

  Fotó: wikipedia.org

  Köszöntjük kedves olvasóinkat, hamarosan kezdődik a Törökország–Magyarország mérkőzés a Nemzetek Ligája B-divíziójának 1. fordulójában. Tartsanak velünk!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

OLDALAK
Categories
FOTELSZURKOLÓ
Novák Dezső