2020.VII.22. Ferencváros – MFK Frydek-Místek: 9-0

Kilencszer talált be a Ferencváros a második edzőmeccsen

Szánthó és Boli triplázott, a második félidőben indult be a henger a cseh Frydek-Místek ellen.
A Ferencváros labdarúgócsapata folytatta felkészülési mérkőzéseinek sorát, ezúttal a cseh harmadosztályú Frydek-Místek volt az ellenfél, és a magyar bajnok gólzáporos győzelmet aratott.


A mérkőzés:

Ferencváros — MFK Frydek-Místek: 9-0 (1-0)
Bad Radkersburg, 15:30. Zártkapus mérkőzés.
Vezette: ?

Ferencváros: Dibusz (Bogdán, 46.) — Lovrencsics G. (Botka, 46.), Frimpong (Blazic, 46.), Dvali (Iyinbor, 46.), Csontos (Heister, 46.) — Somália (Haratin, 46.), Sigér (Csonka, 46.) — Isael (Szánthó, 46.), Skvarka (Katona, 46.), Varga R. (Nguen, 46.) — Ramadan (Boli, 46.)
vezetőedző: Szerhij Rebrov

MFK Frydek-Místek:
vezetőedző: Michal Hubník

Gól: Ramadan (26.), Boli (46., 56., 78.), Szánthó (59., 66., 75.), Nguen (64., 83.)
Sárga lap: Literák (16.)

Ausztriában edzőtáborozik a Ferencváros, és a keddi, Haladás elleni edzőmeccs (2–2) után a cseh harmadosztályú Frydek-Místek volt az ellenfél. Az első félidőben szinte kizárólag a Fradi támadott, de különösebb eredmény nélkül, mert a távoli lövések vagy elkerülték a kaput, vagy a csehek kapusa védett.

A 26. percben tört meg a jég, amikor Ramadan révén sikerült megszerezni a vezetést, ám a félidő hátralévő részében több gól nem született, és különösképpen nem is villogott a magyar bajnok.

A szünetben sort cserélt Szerhij Rebrov, és ez a csapat már jóval sikeresebbnek bizonyult. Valósággal potyogtak a gólok, ebben a játékrészben nyolcszor is betalált a Fradi. A csehek lényegében egyáltalán nem tudtak komolyabb ellenállást kifejteni, így triplázhatott Szánthó és Boli, de Nguennek is sikerült két gólt szereznie. 9–0

Ezzel a könnyed átmozgatással a második edzőmeccsét győzelemmel zárta a Ferencváros, amely vasárnap lép legközelebb pályára a szlovén másodosztályú Radomlje ellen.

További képek: fradi.hu

Nyilatkozatok:

Franck Boli: — Mindig különleges egy mesterhármas, de az a fontos, hogy nyerjen a csapat, a különbség már kevésbé. Ennek az időszaknak az első számú feladata az, hogy a lehető leggyorsabban a legjobb állapotba kerüljünk újra, és felkészültek legyünk a ránk váró tétmeccsekre, elsősorban az európai kupaporondon.

Csatárunk saját maga harmadik, csapatunk nyolcadik gólját követően nagyon sportszerűen odament a kapushoz, és lepacsizott vele, erről a helyzetről is kérdeztük játékosunkat.

— Arra gondoltam akkor, hogy ha én lennék a helyében, biztosan nagyon csalódott lennék. Úgy tűnt, hogy elfáradtak, de ha nem is ez volt a helyzet, akkor is nehéz lehetett nekik, hogy ennyi gólt kapnak. Úgy gondoltam, jólesik neki ez a gesztus, ha odamegyek, adok egy pacsit, és jelzem neki, fel a fejjel! A futball a fair playről szól, ezért tettem ezt.

(A Ferencváros és a Frydek-Místek hivatalos honlapja továbbá az nso.hu és a Nemzeti Sport alapján)

Egy hozzászólás a(z) 11111100100ejegyzéshez

  • PERCRŐL PERCRE

    MÁSODIK FÉLIDŐ

    90+1. perc: Vége a meccsnek, gólzáporral nyert a Fradi. 9–0
    85. perc: Boli megint lőtt egy gólt, de ezúttal lesről.
    83. perc: ITT A KILENCEDIK! Nguen duplázott, miután egyedül vihette a labdát a kapusra, de nem hagyta, hogy védjen Bárta, a bal alsóba gurított. 9–0
    78. perc: BOLI SEM AKART LEMARADNI, Ő IS HÁROMNÁL TART! Jobb oldali szöglet után Iyinbor fején megcsúszott a labda, éppen Haratin elé, aki Bolihoz játszott, a csatár pedig könnyedén lőtte be a nyolcadikat. 8–0
    75. perc: GÓL! MEGVAN SZÁNTHÓ MESTERHÁRMASA! Botka indításával roboghatott középen Szánthó, aki elfektette a kapust, majd a kapuba gurított. 7–0
    72. perc: Ivószünet.
    69. perc: Heister lövése ment nem sokkal fölé.
    69. perc: Szánthó lövését mentették a védők, a szöglet után Haratin lövését védte bravúrral a kapus.
    68. perc: KAPUFA! Nguen nagy helyzetből lőtt, a kapufa mentett.
    66. perc: EZ MÁR HAT! Ezúttal Szánthó került ziccerbe, és nem is hibázta el, a jobb alsót választotta. 6–0
    64. perc: GÓÓÓÓL! BENT VAN AZ ÖTÖDIK. Heister adott be balról laposan Szánthó megint érkezett, de most inkább Nguen elé tette a labdát, aki könnyedén lőtte be az ötödiket. 5–0
    63. perc: Boli jó csellel került helyzetbe, de aztán rontott.
    62. perc: Szánthó ezúttal éles szögből próbálkozott, az oldalháló lett a végállomás.
    59. perc: KINYÍLT A GÓLZSÁK! Ezúttal Haratin ívelését figyelhettük, akinek a beadására érkezett Szánthó, és ballal a jobb alsóba lőtt. 4–0
    56. perc: GÓÓÓL! BENT VAN A HARMADIK! Nguen indította remekül Bolit, aki helyzetbe hozta magát, és már csak a kapussal állt szemben. Az elefántcsontparti támadó ballal alápörgetett a labdának, amely a hálóba hullott. 3–0
    51. perc: Szánthó hiába lőtt gólt, a bíró úgy ítélte meg, hogy lesről tette. Amúgy határeset volt…
    47. perc: És kis híján megvolt a harmadik is! Nguen csente el a kapus kezéből kiperdülő labdát, megcsinált egy esernyőcselt, majd mellé pörgetett.
    46. perc: GÓÓÓÓÓL! Máris növelte előnyét a Ferencváros! Heister ment le az alapvonal közeléig, visszagurított, az érkező Boli pedig a léc alá lőtt. 2–0
    46. perc: Elkezdődött a második félidő.

    Sort cserélt a szünetben a Fradi. Így folytatja: Bogdán – Botka, Blazic, Iyinbor, Heister – Haratin, Csonka – Szánthó, Katona B., Nguen – Boli.

    ELSŐ FÉLIDŐ

    45+1. perc: Vége az első félidőnek, vezet a Ferencváros. 1–0
    45. perc: Eseménytelen időszak után Lovrencsics akadályozott meg egy frydek-místeki támadást.
    32. perc: Skvarka adta be a szögletet balról Ramadan fejese viszont nem találta el a kaput.
    28. perc: Csontos is meglendítette a lábát, és a lövés nem sokkal ugyan, de mellé ment.
    26. perc: GÓÓÓÓÓL! VEZET A FERENCVÁROS! Nem szabadult fel a cseh kapu, a kavarodásból Ramadan eszmélt a leggyorsabban, és a bal felsőbe vágta a labdát. 1–0
    26. perc: Skvarka labdájával Varga került óriási gólhelyzetbe, de hiába állt csak a kapussal szemben, elpuskázta a lehetőséget.
    26. perc: Lovrencsics újabb lövése a kapu mellett zúgott el.
    23. perc: Ivószünet.
    21. perc: Ramadan mutatott be egy szép cselt, ballábas lövését Bárta bravúrral mentette.
    20. perc: Isael húzott egy csellel középre, majd ballal a kapu fölé lőtt.
    17. perc: A megítélt szabadrúgást Varga tette kapura, Bárta kivédte.
    16. perc: Literák buktatta Somáliát egy sárgáért.
    16. perc: Ez már közel volt… Sigér indításával Ramadan tört előre, majd élesen középre játszott, éppen Sigér elé, akitől a labdát kapta, csakhogy a frydek-místeki védők ezúttal is mentettek.
    14. perc: Az első cseh helyzetecskét Frimpong akadályozta meg azzal, hogy szögletre mentett.
    13. perc: Lovrencsics is kedvet kapott a lövéshez, de egy védőről lepattant a labda, éppen Ramadan elé, aki 20 méterről rápörkölte, Bárta védett.
    10. perc: Sigér próbálkozott messziről, nem is ment sokkal fölé a labda.
    9. perc: Támadott a Ferencváros, Lovrencsics ívelte be jobbról a labdát, de a védők ezúttal is takarítottak.
    3. perc: Egy szögletből veszélyeztethetett volna a Ferencváros, de Varga beadását kifejelték a védők.

    1. perc: Elkezdődött a találkozó.

    Köszöntjük kedves olvasóinkat! A Ferencváros szerdán a második felkészülési mérkőzését játssza le, kedden 2–2-es döntetlenre végzett az NB II-es Haladással. A közvetítés a fradi.hu tudósítása alapján íródik.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

04.20.17:00 TV:M4Sport
OLDALAK
04.24.20:00 TV:M4Sport MK elődöntő
04.28.17:45 TV:M4Sport
05.05.18:30 TV:M4Sport
Novák Dezső utánpótlás emléktornák
Categories
FOTELSZURKOLÓ