2022.XII.21. Mezőkövesd – Ferencváros: 0-0 (edzőmérkőzés)

Nem született gól az FTC és a Mezőkövesd felkészülési meccsén

A bajnoki címvédő utoljára lépett pályára ebben az évben.
Nem született gól a Ferencváros labdarúgócsapatának idei utolsó felkészülési mérkőzésén, a szintén NB I-es Mezőkövesd ellen.


A mérkőzés:

Mezőkövesd-Zsóry — Ferencváros: 0-0
Mezőkövesd, 400 néző.
Vezette: Karakó

Mezőkövesd: 
I. félidő: Tordai — Kállai K., Pillár, Berasvili, Steliano, Besirovic, Karnyicki, Cseri (Nagy G., 30.), Molnár G., Drazic, Prudnikov
II. félidő: Rjabenko — Vadnai, Zahavi, Csontos, Vajda S., Kállai Z., Brtan, Nagy G. (Madarász M., 60.), Lehoczky , Lakveheliani, Bobál G.
vezetőedző: Kuttor Attila

Ferencváros: Dibusz (Bogdán, 46.) — Botka, Kovacevic, Pászka — Zachariassen (Orosz Ma., 77.), Besic (Sigér, 71.), Esiti (Vécsei, 46.), Auzqui — Gojak (Mercier, 46.), Marquinhos, Traoré (Haraisvili, 63.)
kispad: S. Mmaee, Nguen, Civic
vezetőedző: Sztanyiszlav Csercseszov

Múlt héten utazott mezőkövesdi edzőtáborba a Ferencváros labdarúgócsapata (amelynél a vb-n szerepelt Aissa Laidouni még a téli szabadságát tölti, nem tért vissza a kerethez), a tábor zárásaként szerdán felkészülési meccsen is pályára lépett a Mezőkövesd Zsóry FC ellen. A két csapat legutóbbi, októberi bajnoki találkozóját a kövesdiek annak ellenére megnyerték 2–1-re, hogy a Fradi már a 2. percben megszerezte a vezetést Marquinhos révén.

Ezúttal viszont nem volt korai gól, sőt, a második félidőben sem pörgött fel sokkal jobban a találkozó. A 75. percben Marquinhos ezen a meccsen is gólt szerezhetett volna, ha nem véd bravúrral a kövesdi kapus. Ezután sem találtak be a kapuba a csapatok, 0–0 lett a vége.

A Ferencváros további, januári felkészülési programja még nem ismert, de a német élvonalbeli Augsburg már bejelentette, hogy január 15-én, a spanyolországi edzőtáborozása során összecsap a Fradival.

További képek: fradi.hu

(A Ferencváros és a Mezőkövesd hivatalos honlapja továbbá az nso.hu és a Nemzeti Sport alapján)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

04.20.17:00 TV:M4Sport
OLDALAK
04.24.20:00 TV:M4Sport MK elődöntő
04.28.17:45 TV:M4Sport
05.05.18:30 TV:M4Sport
Novák Dezső utánpótlás emléktornák
Categories
FOTELSZURKOLÓ