A Ferencvárosnál a bajnoki cí­m a cél

fradi_cimerÉvadnyitó sajtótájékoztatót tartott a Ferencváros vezetősége és labdarúgó szakosztálya csütörtökön az Aquincum Hotel különtermében.

Többek között szponzori szerződések megkötése, illetve meghosszabbí­tása várt a jelenlévő gazdasági szakemberekre és a zöld-fehérek vezetőire. A jövőben is jelentős segí­tséget kap a IX. kerületi egyesület a Reemtsma Debreceni Dohánygyár Kft.-től, az adidas Budapest Kft.-től, valamint a Hungária Biztosí­tótól, s most először lépett a támogatók körébe az Ápisz Rt., a Gyermely Rt., és az Egészségügyi Szolgáltató Falck SOS Kft.

A tájékoztató következő részében a labdarúgó szakosztály képviselői adtak felvilágosí­tást az új idényre készülődő csapatról. Páncsics Miklós menedzser-igazgató arról szólt, hogy “összeállt” a keret, sikerült nyélbeütni a nagyon várt két játékos, Lipcsei Péter és Vincze Ottó szerződését is. Nyilasi Tibor a csapat vezetőedzője nyí­ltan kijelentette: a zöld-fehéreknek a bajnoki cí­met kell megszerezniük, amire érzése szerint alkalmas is a jelenlegi játékoskeret. Csupán két nyitott kérdés van még, Limperger Zsolt ugyanis belgiumi szerződésre vár, mí­g Forrai Attila ügyében a Kispesttel kell megegyezni. Lipcsei Péter is szót kapott a tájékoztatón, megköszönte az FTC vezetőségének, hogy lehetőséget biztosí­tanak számára a bizonyí­tásra és egy évre kölcsön vették a portugál FC Portótól.

A sajtótájékoztató befejező részében elhangzott, hogy az í­r Bohemians elleni UEFA-kupa mérkőzésre július 21-23-án a bérletesek válthatnak jegyeket, mí­g a további érdeklődők 27-én és 28-án juthatnak a belépőkhöz. Internetre is felkerül a Ferencváros, í­gy minden nap érdekes információkhoz juthatnak számí­tógépen keresztül is a szurkolók a zöld-fehérek háza táján történtekről.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

OLDALAK
Novák Dezső utánpótlás emléktornák
Categories
FOTELSZURKOLÓ