A Fotex továbbra is kitart a Fradi mellett

Ma délután a Fotex székházában Várszegi Gábor, a Fotex Rt. elnöke és Szeiler József, az FTC Labdarúgó és Sport Kft. ügyvezetője sajtóbeszélgetésen látott vendégül néhány újságí­rót. A beszélgetés során Várszegi Gábor nyomatékosí­totta, hogy a Fotex Rt. frankfurti szerepvállalása semmilyen formában nem érinti a cégcsoport Ferencvárosnál meglévő befektetését.

Az FTC pénzügyi befektetőjének, a Fotex Rt.-nek az elnöke hangsúlyozta, hogy a ferencvárosi labdarúgás jelenleg nincs piacképes állapotban.

Várszegi Gábor – ahogyan azt korábban már többször tette – most is megerősí­tette, hogy a Fotex Rt. céljai között szerepel a Ferencváros feljaví­tása, piacképessé tétele, s amennyiben ez afolyamat eléri a célját, akkor a Fotex Rt. megfontolja a ferencvárosi labdarúgásban szerzett tulajdonrészének részben vagy egészben történő értékesí­tését. Várszegi Gábor a legvalószí­nűbb jövőbeni megoldásként a Ferencváros tőzsdére vitelét, azaz a köznek való eladását tekinti.

Az üzletember kiemelte, hogy a Ferencváros jó úton jár, hiszen a fél évvel ezelőtti állapothoz képest ma már nincsenek anyagi gondok a labdarúgócsapatnál, a szakmai munka terén is fejlődés tapasztalható, sőt számos olyan folyamat indult el, amely a jövő ütőképes Ferencvárosának kialakulását segí­ti. Várszegi Gábor kiemelte a ferencvárosi utánpótlás forrásnövelése miatt létrehozott MKB Fradi VISA kártya kibocsátását, a Fradi TV üzemeltetését, illetve a www.FTC.hu internetes oldal üzemeltetését. A felsorolt projektek a szurkolók és a sajtó informálásán túl, hosszútávon forrásokat jelenthetnek a Ferencváros számára.

A sajtóbeszélgetésen Szeiler József az FTC Labdarúgó és Sport Kft. ügyvezetőjeként elmondta, hogy a csapatnál nem okoztak gondot az elmúlt napokban szárnyra kelt pletykák, a játékosok nem foglalkoztak azzal, hogy a Fotex Rt. esetleg megválik a Ferencvárostól. Szeiler József szerint a labdarúgók az elmúlt hónapokban két dologhoz szoktak hozzá. Az egyik az, hogy rendre pletykák merülnek fel a Fotex távozásáról, amit aztán rendre cáfolnak az illetékesek, a másik pedig az, hogy a labdarúgók pontosan kapják a fizetésüket.

(A Ferencváros hivatalos honlapja alapján)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

VIII. Novák Dezső utánpótlás emléktorna 2024.01.20.
OLDALAK
12.03.17:45 FTC-Mezőkövesd és 12.06.19:30 Mezőkövesd-FTC TV:M4Sport
12.10.18:00 M4 Sport
EKL: 12.14.18:45 FTC-Fiorentina TV: M4Sport
Categories
12.17.16:00 M4 Sport
FOTELSZURKOLÓ