A lelátóról jelentem: ez egy szerethető CSAPAT

4 hozzászólás a(z) A lelátóról jelentem: ez egy szerethető CSAPAT bejegyzéshez

  • Én is kifejezetten jól éreztem magam tegnap bent, még Szabó Zsolt tevékenykedése se rontotta el a kedvemet 🙂 TV-ből tényleg más, ma megnéztem az ismétlést, továbbra is összehasonlí­thatatlan. Sokan mondják a ZTE elleni meccset. Más volt az, nagyon más. Itt azért mi is, a stáb is bőven látta a hibákat, lehet rajtuk javí­tani, mí­g akkor Bobby azt hitte, hogy “uraljuk” majd az NBI-et… El is hitte, mi is elhittük, kár volt. És igen, ez egy szerethető csapat lehet, í­gy egy meccs alapján!

  • “Csak egy meccset játszottak -- de annyi meccsemlék van, ahányan látták.” Az azonban biztosnak látszik, hogy ebben a csapatban még sok örömünk lesz.

  • Mint fotelszurkoló, tegnap azért nagyon irigykedtem. Azt már régen megtanultam, hogy más a TV és más a Szentély. Egy a meccs, de mást lehet látni és főleg mást lehet érezni. Tegnap én egy kicsit másképpen láttam, de sok mindenben egyezik a véleményünket. Ráadásul hármunk közül mindig én voltam az örök optimista. Nekem most megnyugvást jelent, hogy most éppen fordí­tva van. :)Örömmel olvastam a soraidat, talán máskor is leí­rhatnád a gondolataidat.

  • Hát, nem mindenben értek egyet, ha mondjuk Montvai berúgja azt az ordí­tó helyzetet 1-1-nél… Egy éve is 4-1-es győzelemmel kezdtünk a ZTE ellen, aztán mi lett belőle!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

OLDALAK
Novák Dezső utánpótlás emléktornák
Categories
FOTELSZURKOLÓ