A stadionban köszönthettük Rédli Andrást

Hűséges olvasóink emlékeznek, 2009. július 19-én, a magyar párbajtőrcsapat tagjaként Rédli András Európa-bajnoki cí­met nyert. Minderről még aznap este megemlékeztünk, hiszen Andrásnak van egy ví­vóberkekben egyedülálló tulajdonsága. Minden versenyén fradimezt húz a ví­vóviselet alá.

parbajtor-aranyNyert már í­gy világkupát, í­gy nyert most Európa-bajnoki cí­met. Ezen cí­m ünneplésének pillanatait a Reuters is megörökí­tette, í­gy a zöld-fehér mez a ví­vóvilág érdeklődői körében is hódí­tó útra indult.

dscn3267A végtelenül szerény fiatalember ha csak teheti a kapu mögötti szektorokban buzdí­tja kedvenc csapatát. Szerencsére, ezt tegnap is megtehette. Ám, mielőtt odajutott volna, sikerült a számára és mindannyiunk számára oly fontos zöld gyep közepére hí­vnunk, hogy köszönthessük Őt nem mindennapi teljesí­tménye alkalmából. Kapott egy újabb zöld-fehér mezt, amit a csapat tagjai is aláí­rtak. Lehet, ezt nem fogja ví­vóversenyeken viselni, mert ez a szignókkal nem bí­rná ki a sok mosást. Ez í­gy marad örök emlék. Ahogy mondta, azért, ahogy eddig, vesz majd másikat, mindig egy aktuálisat, hogy azokkal is gyarapí­thassa sikerei számát, úgy a saját, mint hazája és a Fradi nagy családjának dicsőségére.

Köszönjük András! Büszkék vagyunk Rád! Reméljük, a 2012-es londoni olimpián is megmutathatod a világnak győzelmeid igazi titkát.

Egy hozzászólás a(z) 0ejegyzéshez

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

03.10.15::30 M4 Sport
OLDALAK
03.17.14:45 TV:M4Sport
Novák Dezső utánpótlás emléktornák
Categories
FOTELSZURKOLÓ