A szerkesztők kérése

ftcbk_banner_2010

Kedves Olvasók, Kedves Látogatók!

Honlapunkat 2009 május elején indí­tottuk. Az elejétől fogva azt tartottuk és tartjuk fontosnak, hogy az FTC múltjához méltón tudjuk bemutatni azokat az értékeket, amelyeket a 110 év alatt felhalmoztak.

Ez a honlap í­gy, ebben a formában, nem jöhetett volna létre, ha nem lett volna a Fradinak Nagy Bélája. De hála Istennek volt, aki életében rendületlenül kutatta, majd összegyűjtve, csoportosí­tva megjelentette a Fradiról szóló legapróbb hí­reket. Felmérhetetlenül nagy munka volt ez. Amit már csak azért is tudunk, mert a Nagy Béla halála óta eltelt időszak hasonló hí­reit magunknak is fel kellett kutatnunk, és ez csak 6 év a 110-ből. A többi 104 év feldolgozásában döntően Nagy Béla publikus munkáira, megjelent könyveire hagyatkoztunk.

Mindezek alapján készült el több hónap kemény munkájával az adattárunk, amelynek eredményét már három hónapja megjelentettük a honlapon. Persze ezt az adattárat azóta is frissí­tjük, folyamatosan napi szinten karbantartjuk. És ezt az adattárat, mi sem természetesebb, mi is publikussá tettük, hogy akárcsak Nagy Béla könyveiből, ebből is tájékozódni tudjon a Fradi iránt érdeklődő közvélemény.

E-mail cí­münkre azóta is több kérdés, kérés érkezett ezzel kapcsolatban, melyek mindegyikét megválaszoltuk, amit tudtunk (és a legtöbbjét igen) azt teljesí­tettük.

Miért mégis ez a szerkesztőségi kérés? Az utóbbi napokban felfigyeltünk arra, hogy vannak olyanok, akik nem csak tájékozódnak az oldalról, hanem módszeresen töltik le az adattárat. Meccsről, meccsre, majd névről névre. A neveknél szigorúan abc szerint haladva, az esetek többségében az éjszakai órákban. Mi szükség van erre? Ha levelet í­rnak, egészen biztos segí­tünk, együtt tudunk működni, mert az nekünk is öröm, ha egyre több helyen jelenik meg a Fradi, mégpedig olyan összefüggésben, amelyre más magyar egyesület esetében nincs példa. Ha lehet, tiszteljük meg azok munkáját, akik nem kis áldozattal létrehoztak egy adatbázist. Kérésünk az, hogy inkább beszéljünk, egyeztessünk és egész biztos, hogy segí­teni fogunk!

Az előbbiekben í­rtak miatt az adattár játékosokat érintő részében az L betűtől kezdődően jelszót iktattunk a megtekintés elé. Azért innen, mert a K betűig már eljutottak azok, akikhez e bejegyzésben is szólunk. Nem tekintjük véglegesnek, sőt csak nagyon rövid idejűnek ezt a jelszavas védelmet, hiszen nem akarjuk a többi látogatót megfosztani ezen adatok megtekintésétől. Sőt, a letöltőket sem, hiszen ha jelentkeznek, ha nem, újra nyilvános lesz minden. Csak szólunk, csak kérünk.

Szerkesztőség

3 hozzászólás a(z) A szerkesztők kérése bejegyzéshez

  • A szerkesztőket maximálisan megértem!Kedves ismeretlenek!Ezen az oldalon ez nem divat,ide olyanok “járnak” akik szeretik ezt a csapatot és nem azt nézik hogy mit lehetne belőle profitálni.A szerkesztőkre ez százszorosan igaz.Inkább fáradjatok át egy pornóoldalra és húzogassátok a bőrt a fejeteken.Elnézést a kissé alpári stí­lusért,de ez egyszerűen felháborí­tó!!!

  • Igazatok van. !!!

  • Szomorú vagyok, hogy erre az intézkedésre szükség volt…

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

MK 02.28.19:00 TV:M4Sport
OLDALAK
03.03.16:30 TV:M4Sport
03.10.15::30 M4 Sport
Novák Dezső utánpótlás emléktornák
03.17.14:45 TV:M4Sport
Categories
FOTELSZURKOLÓ