Advent negyedik gyertyalángja

advent-2013-4Advent negyedik angyalának látogatása üzenettel is bí­r és rövid számvetésre is késztett. Vajon mi mennyivel járultunk hozzá a múltunk ápolásához, a jelenünk nehézségeinek leküzdéséhez és a jövőnk í­géretéhez? Vajon a Tempó Fradi mit is tudott letenni a Fradi család közös asztalára, vajon mi mennyire segí­tettük advent negyedik angyalának küldetését? Idén „csendben” dolgoztunk, de oldalunk tovább bővült, több száz adatlappal, mérkőzéssel, képpel és videóval egészí­tettük ki szeretett klubunk 113 éves történetét. Folytattuk a bajnoki cí­meink muzeális bemutatását, egy több részes sorozattal adóztunk a méltatlanul elfeledett 1938-s VB ezüstérmet nyert magyar válogatott sikerének. Továbbra is valljuk, hogy a múltunk ismerete nélkül eltévedünk a jelenben és nem találjuk meg a jövő felé vezető utat sem.

Advent negyedik vasárnapja már közvetlen felkészülés a szent estére, a szeretet ünnepére. Ne engedjünk a gondok csábí­tásának, ne engedjük, hogy a bizonytalanság bármit is elraboljon a karácsony melegségéből, a szeretetből, a jövőnk iránti reményből. Mert bár nem úgy zárult 2013 ősze ahogy szerettük volna és sokunk számára keserű pirulaként hatott Ricardo Moniz menesztése, de tudjuk, túl kell lépnünk a nehézségeken, mert nélküle oly távolra kerülnek az álmaink, hogy azokért már nem lesz értelme harcolni. A sors sem volt kí­méletes, Akeem tragédiája ráébresztett minket, milyen kicsiny porszemek vagyunk a világban, hogy néha pillanatok alatt romba dőlhetnek életek ha nem figyelünk egymásra, ha nem vigyázzuk egymás lépteit. Tudnunk kell, hogy a sors néha kegyetlen, mégis ezt teszi igazán erőssé az embert.

Legyünk továbbra is büszkék a múltunkra, szeressük a jelenünket és bí­zzunk a jövőnkbe.

Mert mi együtt vagyunk a Ferencváros.

Egy hozzászólás a(z) 0ejegyzéshez

  • sok mindenben igazad van… de azért boldog karácsonyt Neked is, és minden Fradistának! Most hallom, hogy “újabb” 5 évre Deutsch Tamás lett az MTK elnöke… el tudom képzelni, mekkora versenyben… de ez legyen az ősi vetélytárs baja, bár én örülnék, ha ismét Fradi-MTK, Fradi-Újpest, Fradi-Vasas döntene a bajnokságról… én is vidéki vagyok, de akkor volt jó a magyar futball, amikor MINDEN pesti csapat ellen legalább tí­zezren (a Fradi ellen legalább húszezren!!!) kimentek, mert látnak egy NAGY pesti csapatot!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

04.10.18:00 M4 Sport 21.ford elmaradt
OLDALAK
04.14.16:30 M4 Sport
04.20.20:00 TV:M4Sport
04.24.20:00 TV:M4Sport MK elődöntő
Novák Dezső utánpótlás emléktornák
04.28.17:45 TV:M4Sport
05.05.18:30 TV:M4Sport
Categories
FOTELSZURKOLÓ