Apám kérdései

10 hozzászólás a(z) Apám kérdései bejegyzéshez

 • NS szerint: Ranilovic – Csizmadia, Grúz, Otten, Junior – Rósa, Maróti, Morales, Andrezinho – Oláh, Abdi

  szerintem Rósa helyett Jovanovic fog kezdeni, mí­g Csizmadia helyén talán BéZé

 • Könyörgöm, legyen már este!!!!!!!!
  Csapatösszeállí­tást nem tudtok még?

 • Az elkótyavetélt és a jogilag érvénytelen szerződés nem ugyanaz, persze támadni mindent lehet, csak az egyik oldalon ott van a beí­gért átvilágí­tás, szponzorok érkezése, per a jogdí­jakról, melyekről a Facebook-ról értesülünk új hivatalos Fradi forrásként, melyek előnyünkre is válhatnak!

  Mert ilyenkor még jobban összekovácsolódunk és a másik oldalon ott van a CSAPAT is, ami nagyon sok örömet okoz reményeim szerint -amit az eddig látott játékra alapozok- és hát tegnap egy régi kedvencem, földim is meg tette a magáét, ma pedig a fiúkon a sor, hogy megmutassák a focihoz, nem csak pénz kell…

 • Előttem van édesapád arca, amint kérdezget:D:D:D ilyen az amikor akasztják a hóhért..hehehehe
  HAJRÁ PISTA BÁCSI, HAJRÁ FRADI!!! Remélem még sokáig szurkol velünk a FRADIért!!!!

 • Lehet, hogy leszeditek a fejem -- de én megértem a helyzetet. Furulyás -- miért, miért nem -- tán még a gatyáját is eladta a csapatnak. Ha most az elkótyavetyélt jogokat nem sikerül visszaszerezni, akkor soha.
  Pedig nekem is hiányzik a Tv-közvetí­tés. Valaha zuhogó esőben is kint voltam -- most az egészségi állapotom azt sem teszi lehetővé, hogy a legjobb futballidőben is kimehessek. Pedig szeretnék még meccset nézni “ősi” helyemről, az egykori klasszikus B-közép helyéről, a mai XII. vagy XIII. lelátó felső részéről…
  De -- mondom -- az elkótyavetyélt jogokat vissza kell szerezni. így marad számomra, hogy a különböző honlapok közvetí­tési között >ugrálva< tudjam meg, hogy mi is történik…

 • Igazi fokmérő lesz a két meccs. Az esélyesek nem mi vagyunk. A norvég foci jóval előttünk jár … Hajrá Fradi! Hajrá Szabics!

 • Nem olyan bonyolult ez közvetí­tési kérdés, utólag biztos nem fogunk kártérí­tést kapni, í­gy két verzió marad lehet választani:

  1. Aki akar, az meg tud egyezni, még ha a másik fél talán túloldalon van is.
  2. Ha megdöglött a tehenem, dögöljön meg a szomszédé is.

 • Több minden eszembe jutott, de ahhoz túl személyesek,hogy megosszam őket. A sok bulvár mellett öröm,hogy ilyen í­rást is lehet olvasni.
  Ami a holnapi meccset illeti,nekem is vannak megérzéseim és most meg is osztom őket. Nyerni fogunk, mert nyerni kell! Sok mosolygós emberre lenne szüksége ennek az országnak.
  Mindörökké Ferencváros! Hajrá Fiúk, nyernünk kell!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

VIII. Novák Dezső utánpótlás emléktorna 2024.01.20.
12.10.18:00 M4 Sport
OLDALAK
EKL: 12.14.18:45 FTC-Fiorentina TV: M4Sport
12.17.16:00 M4 Sport
Categories
FOTELSZURKOLÓ