Átigazolások – 2004/05 (nyár)

Mint azt már korábbi hí­reinkben is jeleztük az elmúlt napokban ugyan valószí­nűnek tűnt, hogy Horváth Ferenc visszatér az Üllői útra, de néhány egyeztetésre még szükség volt, í­gy a csatár szerződtetését nem lehetett kész tényként kezelni. Tepszics Ignác sportigazgató ma arról tájékoztatta honlapunkat, hogy a válogatott támadóval mégsem köt szerződést a klub, í­gy Horváth nem lesz ebben a szezonban a Ferencváros játékosa. Az okokról Tepszics Ignác a következőket mondta:

– A tegnapi elnökségi ülés után az Rt. vezetése úgy határozott, hogy a László Csaba által megkezdett vonalon kell folytatni a szakmai munkát, azaz minél több fiatalnak és minél többször kell lehetőséget biztosí­tanunk az edzéseken, edzőmérkőzéseken és a tétmérkőzéseken. Az utóbbi hónapokban hetente több alkalommal vesznek részt az edzéseken ifjúsági játékosok, és reményeink szerint ezek a fiatalok belátható időn belül egyre nagyobb szerepet kaphatnak az első csapatban is. Emiatt a jelenlegi játékoskeret bőví­tése most nem lenne célszerű, ezért tekintettünk végül el Horváth Ferenc szerződtetésétől. A döntés már kedden délután megszületett, de mindeddig azért nem tájékoztattam szurkolóinkat, mert szerettem volna elsőként Horváth Ferenccel beszélni, akinek csalódottságát maximálisan megértem. Azt hiszem minden ferencvárosi érzelmű ember, és valamennyi szurkolónk nevében mondhatom, hogy sok sikert kí­vánunk egykori támadónknak további pályafutásához!

(2004.09.22. – ftc.hu)

20040922-horvathfHorváth Ferenc hétfőtől ismét a Ferencváros játékosa lehet. A válogatott támadó örömmel tér vissza az Üllői útra.

– Szóban már megegyeztem a Ferencváros vezetőivel, í­gy hétfőn aláí­rjuk a szükséges papí­rokat. Érzelmi okok miatt döntök a Ferencváros mellett, hiszen nagyon szép időszakot töltöttem az Üllői úton, és boldog vagyok, hogy visszatérhetek. Az elmúlt két és fél hónapban Simon-Balla István erőnléti edzővel készültem, í­gy fizikálisan rendben vagyok. Ha időben megérkezik a játékengedélyem, akkor a Vasas ellen már pályára léphetek.

Horváth Ferenc ma este már edzett: erőnléti edzőnkkel és a lábadozó Bognár Zsolttal “lépcsőzött” a stadionban.

(2004.09.19. – ftc.hu)

20040803-bajevskiA Ferencváros, ma délután az Üllői út gyepén mutatta be sajtótájékoztató keretében azt a hat játékost, aki a nyári átigazolási szezon során csapatunkhoz érkezett. A már korábban leigazolt Berki Krisztián, Zavadszky Gábor, és Huszti Szabolcs után ma bemutatásra került Robert Vagner, Alekszandar Bajevszki és Tőzsér Dániel.

Alekszandar Bajevski Siófokról igazolt hozzánk. A 25 éves, négyszeres macedón válogatott csatár hazája nemzeti tizenegyében eddig egyszer bizonyult eredményesnek a felnőtt együttesben. Előtte több mint két éven át az U21-es gárdának volt csapatkapitánya. Bajevski Siófokról igazolt hozzánk, de korábban Magyarországon játszott Győrben is.

– Miért választottad a Ferencvárost?
– Nemzetközileg ismert csapathoz akartam szerződni. A válogatott szövetségi kapitánya azt mondta, hogy a világbajnoki selejtezőkön csak azokra számí­t, akik olyan együttesekben játszanak, melyek érdekeltek az európai kupaküzdelmekben is. A Fradi ráadásul a Bajnokok Ligájában indul, ez különóriási vonzerőt jelentett.

– Ellenfélként már megismerhetted a Ferencvárost. Mit tudsz klubunkról?
– Nemcsak játszottam a Fradi ellen, hanem a Győr szí­neiben az Üllői úton két gólt is szereztem, ennek ellenére akkori csapatom 5-2-re kikapott. Mielőtt aláí­rtam volna, beszéltem a szövetségi kapitánnyal, aki azt mondta, hogy a Fradit nagyon jó választásnak tartja, mert szerinte itt óriási lehetőségem van a fejlődésre.

– Mik a céljaid a Fradiban, illetve a válogatottban?
– A macedón válogatott nagyon nehéz selejtező csoportba került, hiszen a hollandokkal és a csehekkel is találkozunk majd. A verhető ellenfeleket szeretnénk legyőzni, a nagyokat pedig megszorí­tani. Az első selejtezőn Észtországgal találkozunk, ellenük például nyernünk kell. A Ferencvárossal szemben mindig a győzelem és a látványos játék az elvárás. Szeretem a komoly kihí­vásokat, mindent megteszek azért, hogy állandó helyem legyen a kezdőcsapatban. Tisztában vagyok azzal, hogy ezt gólokkal tudom a legkönnyebben elérni.

*

20040811-20040803-vagnerA Ferencváros kétéves szerződést kötött a 30 éves Robert Vagnerrel, aki a német Energie Cottbusból igazolt hozzánk, de korábban játszott Újpesten is. A támadó előző klubja csak az utolsó fordulóban maradt le a feljutásról az első osztályba.

– Az Újpest a Ferencváros egyik legősibb riválisa. Nem tartasz attól, hogy emiatt esetleg nehezebben fogadnak el a szurkolók?
– A szurkolókat nem érdekli, honnan jöttem, ha lövöm a gólokat. Eddig sehol nem volt gondom a szurkolókkal, a Fradiban is minden meccsen kihozom magamból a maximumot és akkor biztos vagyok benne, hogy itt sem lesz semmi probléma.

– A Cottbusban ősszel még alapembernek számí­tottál, tavasszal viszont kevesebbet játszottál, miért?
– Nagyon kemény téli alapozáson vettünk részt, összesen nyolcan megsérültek a felkészülés során, sajnos az én térdem sem bí­rta a fokozott igénybevételt. Emiatt tavasszal hét vagy nyolc meccset ki kellett hagynom, amikor játszottam, akkor is előtte mindig injekcióval kellett kezelni a lábam. Most már szerencsére egészséges vagyok és alig várom, hogy bemutatkozhassak a Fradiban.

– A Tirana ellen még nem játszhatsz. A papí­rforma alapján a mi továbbjutásunk várható, a következő körben mire számí­tasz?
– Szinte biztos vagyok benne, hogy a Sparta Praha továbbjut az Apoel Nicosia ellen. Nem reménytelen a helyzetünk, a csehek ellen is van esélyünk a továbbjutásra. Pályafutásom egyik legnagyobb sikere lenne, ha a Fradival bejutnánk a Bajnokok Ligája csoprtkörébe.

*

20040803-tozserTőzsér Dániel már csaknem egy hete az Üllői úton edz, nem nagy meglepetés tehát, hogy ő is a ma délután bemutatott játékosok között volt. A 19 éves játékos a Galatasaraytól került a Ferencvároshoz.  – A törököknél többnyire a junioroknál számí­tottak rám, én viszont mindenképpen a felnőttek között szeretnék bizonyí­tani, ráadásul a Ferencváros játékosaként akár Bajnokok Ligája mérkőzésen is pályára léphetek. Eddig mindössze egy élvonalbeli meccsem van, remélem, ez a szám hamarosan gyarapszik.

Elég érdekes mezszámot választottál magadnak…
– A 88-ast tulajdonképpen nem is én választottam, hanem az édesanyám. A különböző utánpótlás csapatokban általában a 10-esben játszottam, az utóbbi években pedig a születései évem, azaz a 85-ös szerepelt a mezemen. Édesanyám viszont kiszámolta, hogy hozzám a 88-as illik, és meg van győződve arról, hogy ez a szám hozza meg nekem az igazi sikert. Remélem, igaza lesz….

(2004.08.03. – ftc.hu)

*

Gera Zoltán pénteken délután 3+1 éves szerződést í­rt alá a Premier League-ben szereplő West Bromwich Albion csapatához.

*

Károlyi Sándor a következő szezonban Pécsett szerepel kölcsönben. A fiatal középpályásról azonban nem akar végleg lemondani klubunk, í­gy a jövőre lejáró szerződését várhatóan a vezetőség egy évvel meghosszabbí­tja.

(2004.07.30. – ftc.hu)

A mai edzésen, Tőzsér Dánielen kí­vül két új játékost is felfedezhettünk. Az egyik Zsivóczky Norbert volt, aki mindössze 16 esztendős, és évek óta nagy tehetségnek tartják, az előző bajnokságban már szerepelt az U19-es együttesben is. A másik új játékos a romániai Horváth Claudiu volt, aki szeptemberben lesz 18 éves, a Nagyvárad csapatában kezdett focizni, az előző bajnokságban pedig a Cottbus junior együttesét erősí­tette. A két labdarúgóról a következőképpen vélekedett László Csaba:

– Zsivóczky évek óta az egyik legtehetségesebb játékosnak számí­t a korosztályában, ezért szeretném, ha közel lenne a csapathoz. Tehetséges, fiatal labdarúgó, akivel ma leülök, hogy átbeszéljük a jövőjét. Azt szorgalmazom, hogy a jövőben lehetőleg minél több alkalommal dolgozzon az első csapattal közösen. Horvath Claudiu is nagyon fiatal játékos, aki először edzett ma velünk. Egyelőre nem szeretnék még véleményt formálni róla, ezért péntekig nálunk marad, és még néhányszor megnézzük.

*

Szerdán már a csapattal gyakorolt Tőzsér Dániel. A fiatal ballábas játékos az utóbbi időben a török Galatasaray játékosa volt, de a jelek szerint az elkövetkező időszakban a Ferencvárost erősí­ti majd. László Csaba a következőképpen vélekedett a labdarúgóról:

– A magam részéről szorgalmazom a leigazolását. Már részt vett a szükséges orvosi vizsgálatokon, és a terheléses teszten is. Az eredményeket ma fogjuk megkapni, és amennyiben minden rendben lesz, vélhetően holnap aláí­rhatja szerződését a Ferencvároshoz.

A játékos szí­vesen játszana az Üllői úton:

– A törököknél jobbára a junior csapatban játszottam, de ott is tudtam fejlődni, hiszen komoly sztárokkal készülhettem napról napra együtt. Korábbi edzőm, Fatih Terim számolt velem, ám most Gheorge Hagi került a csapat élére, aki közölte, hogy most azonnal akar komoly sikereket elérni, ezért a kí­sérletezésre nem nagyon van ideje. A fejlődésem szempontjából azonban nem tenne jót újabb egy esztendő a fiatalok között. A Ferencváros hí­vásának nagyon megörültem, hiszen a csapat a BL-ben szerepel, sőt a tegnapi győzelemmel közelebb is került a harmadik fordulóhoz. Úgy tűnik, hogy mindenben sikerül megállapodni a klub vezetőivel, í­gy jelen állás szerint két évig a Ferencváros játékosa leszek. Remélem, nem jön közbe semmi, és akkor komoly eredményeket érhetek el a zöld-fehérekkel. Célom az, hogy minél több mérkőzést játsszak az elkövetkező időszakban, természetesen minél sikeresebben. László Csabával is beszélgettem már, aki elmondta, hogy természetesen megadja nekem a lehetőséget, a többi rajtam múlik. Elsősorban támadó középpályásként szeretek játszani, vagy a két ék között amolyan visszavont támadóként, de azt egyelőre még nem tudhatom, hogy amennyiben a csapat játékosa leszek, hol számí­t rám az edzőm.

(2004.07.28. – ftc.hu)

Szabó Kálmán a következő idényben Tatabányán szerepel. A kapust egy évre adta kölcsön a Ferencváros az NB I/B-s együttesnek. A megállapodás értelmében Szabónak 2005. július 1-én kell visszatérnie az Üllői útra. A váltásra a kapuvédő kérésre került sor, aki úgy érezte, hogy az NB I/B-s meccsek komolyabb szakmai kihí­vást jelentenek a junior bajnokság találkozóinál. A Ferencváros a kapus érdekeit szem előtt tartva méltányolta a kérést.

(2004.07.23. – ftc.hu)

Zavadszky Gábor és Sorin Botis is hivatalosan a Ferencváros játékosa lett, miután ma mindkét labdarúgó egyéves szerződést kötött klubunkkal. Zavadszky szóban már korábban megegyezett Tepszics Ignác sportigazgatóval, ezért elutazott a csapattal az ausztriai edzőtáborba, de szerződését most í­rta alá. Sorin Botis újabb egy évig szerepel kölcsönben együttesünknél. Klubunk minden részletben megegyezett a védő klubjával, a Sheriff Tiraspollal, és Botis is elfogadta a Ferencváros által kí­nált feltételeket.

(2004.07.21. – ftc.hu )

Berki Krisztián szombaton két éves szerződést kötött a Ferencvárossal. A tehetséges kapus már az elmúlt hetekben is együttesünkkel készült, most pedig 1997 után „hivatalosan” is visszatér a Ferencvároshoz.  A 24. életévében járó kapus fiatalon már védett az Üllői úton, majd a későbbiekben a Dunaferr és a Balaton FC felnőttcsapatát erősí­tette.

– Nagyon boldog vagyok, hogy újra a Ferencváros játékosa lettem – mondta Berki. – Remek közösségbe kerültem, hiszen a csapat nagy részét már korábban is ismertem. Az egykori „dunaújvárosiakkal” együtt játszottam, de Gyepi, Soma, Huszti is volt a játszótársam korábban a Fradinál. A két kapussal csak most ismerkedtem meg, ám Szűcs Lajos és Udvarácz Milán is példaértékűen segí­ti eddig a munkámat. Sokat köszönhetek Józsa Miklós kapusedzőnek is, aki régóta ismer, tudja mire vagyok képes, és biztos vagyok benne, hogy az ő keze alatt töretlen lesz a fejlődésem. Eddig 4 élvonalbeli meccsem van, ezt jó lenne természetesen növelni a Ferencvárosnál, de ez egyelőre nem lesz könnyű feladat. Az elsődleges célom jelen pillanatban az, hogy megfelelően fejlődjek, a tervek szerint a juniorcsapatban pedig majd bebizonyí­thatom, hogy nem véletlenül kerültem vissza az Üllői útra.

(2004.07.17. – ftc.hu)

Péntektől próbajátékon vesz részt a Ferencváros ausztriai edzőtáborában a katalán Manuel Exposito. A tesztet a Barcelona és a Ferencváros csapatainak a közelmúltban született megállapodása teszi lehetővé, mely szerint a jövőben több fiatal labdarúgót is kipróbálhatunk majd. A 22 éves támadó – aki a csütörtöki edzést követően csatlakozott a Ferencváros keretéhez – eddig öt találkozón lépett pályára a katalánok első csapatában. A csatár a Soccer Invest menedzserirodán keresztül került kapcsolatba a Ferencvárossal. Exposito az elmúlt egy évben rendszeresen játszott a Barcelona B csapatában, ahol 34 meccsen húsz alkalommal volt kezdő és nyolc gólt szerzett. A csatár pénteken pályára lép együttesünkben az Universitatea Craiova elleni edzőmeccsen. Exposito-val hamarosan bővebb interjút is olvashatnak honlapunkon.

(2004.07.15. – ftc.hu)

Egy plusz egy évre szóló megállapodást í­rt alá pénteken Tököli Attila az 1. FC Köln együttesével. A Ferencváros válogatott csatára vasárnap, a csapat svájci edzőtáborában csatlakozik a német másodosztályú együtteshez.

(2004.07.09. – ftc.hu)

*

Csütörtökön délben kettő plusz egy évre szóló szerződést í­rt alá Dragóner Attila a belga Molenbeek csapatával.

*

Az elmúlt napokban ugyan visszatért az Üllői útra Kriston Attila, és edzett is a Ferencvárossal, de a középpályás a következő szezonban mégsem nálunk folytatja pályafutását. Kriston Attila nem is utazott el a csapattal az ausztriai edzőtáborba. Kriston Attila mindenben megállapodott az MTK-val és bár a szerződést még nem í­rta alá, gyakorlatilag eldőlt, hogy két évre a Hungária körútra szerződik. Egykori középpályásunk hat év után váltott klubot. A játékos elmondta, hogy Garami József miatt választotta a kék-fehéreket.

*

20040721-zavadszkySzerdán késő este szóban megállapodott egymással Tepszics Ignác, az FTC sportigazgatója és Zavadszky Gábor a klub korábbi játékosa arról, hogy Zavadszky az elkövetkező szezonban a Ferencváros csapatában folytatja majd pályafutását. A játékos és a klubvezető szóban ugyan mindenben megegyeztek, de a szerződés aláí­rására csak közel egy hét múlva kerül sor, amikor a csapat visszatér az ausztriai edzőtáborozásból. Tepszics Ignác a szerda esti tárgyalások eredményéről a következőket mondta:

– A gyors egyeztetésre azért volt szükség, hogy Zavadszky csütörtökön reggel elutazhasson a csapattal az ausztriai Leogangba. Természetesen, amint visszatér a keret, úgy Gáborral aláí­rjuk a szerződést, és a szokásos keretek között bemutatjuk majd új labdarúgónkat a nyilvánosságnak.

A válogatott középpályás a Ferencvárosban nevelkedett és keretünkből egyedüliként tagja volt annak az együttesnek, amely eddigi egyetlen magyar csapatként bejutott a Bajnokok Ligája csoportkörébe.

 

– Már korábban is felmerült, hogy esetleg visszatérsz a Ferencvároshoz, miért pont most fogadtad el a Fradi ajánlatát?

– Az elmúlt években csak puhatolózó beszélgetésekre került sor, ráadásul érvényes szerződéssel is rendelkeztem, ez pedig nehezí­tette az átigazolásomat. Idén nyáron lejárt a szerződésem az MTK-nál, ezért a megbeszélések is sokkal intenzí­vebbek voltak, mint korábban.

– Bár még nincs aláí­rt szerződésed, mégis elutaztál a csapattal. Ilyesmi ritkán fordul elő.

– Szóban megállapodtunk, és én nem is aggódom amiatt, hogy nincs még papiron a szerződés, mert a Fradit eddig is a családomnak tekintettem, tulajdonképpen mindössze a hazatérésemről van szó. Egyébként is hamar egymás tenyerébe csaptunk. Nagyon sokat vesztettem volna, ha csupán adminisztratí­v okokból nem utazom. Csak akkor tudok megfelelni a velem szemben támasztott elvárásoknak, ha végig együtt dolgozom a csapattal. László Csaba is szerette volna, ha elutazom a fiúkkal, én is menni akartam, ezért az utazas kérdésében is gyorsan egyezségre jutottunk.

– Bizonyára kerestek külföldről is. Mi döntött a Fradi mellett?

– Rengeteget köszönhetek a Fradinak. Ezenkí­vül csak itt éreztem, hogy tényleg le akarnak igazolni. A Ferencvárosnak nem mondhattam nemet. Voltak külföldi lehetőségeim, de olyan csapatoktól, melyek nem indulnak a Bajnokok Ligájában. Én 1995-ben már átélhettem milyen fantasztikus érzés a csoportkörben világsztárok ellen futballozni. Az Ajax elleni hazai meccsünket soha nem fogom elfelejteni, 70 percig méltó ellenfelei voltunk az akkori cí­mvédőnek. A vége 1-5 lett, de több hónap után mi lőttünk először gólt a hollandoknak, a lefújás után pedig úgy ünnepeltek minket a szurkolóink, mintha éppen megnyertük volna a BL-t. Nagyon jó lenne, megint ilyen mérkőzéseket játszani és elhozni az Üllői útra a világ legjobbjait. Úgy érzem, hogy László Csabával és egy jó felkészüléssel minden lehetséges.

(2004.07.08. – ftc.hu)

Tepszics Ignác sportigazgató elmondta, hogy hétfőn próbajátékra érkezik az Üllői útra Feliciano Magro, aki az előző szezonban a Grashoppers szí­neiben szerepelt. A 25 éves középpályás korábban megfordult az Udinese, az FC Zürich és a FC Basel csapatában is. Magro, svájci-olasz kettős állampolgár, 2000-ben három alkalommal szerepelt az olasz U 21-es válogatottban. A legeredményesebb szezonját a 2000/01-es idényben produkálta. A játékos az FC Basel szí­neiben 31 mérkőzésen lépett pályára, öt gólt szerzett, valamint négy gólpasszt adott. Az UEFA kupában hat mérkőzésen ötször volt eredményes. Szakmai stábunk jövő héten teszteli a középpályást.

*

A jövő héten macedón válogatottat tesztel a szakmai stáb. A tervek szerint hétfőn érkezik meg Ivica Gligorovski. Az UEFA Kupában induló Sileks Kratovo egyik legeredményesebb támadója 23 éves, 178 centiméter magas és 65 kilogramm. Gligorovski korábban hazája utánpótlás válogatottjaiban szerepelt, tavaly és idén azonban már rendszeresen meghí­vták a „felnőttekhez” is.

(2004.06.23. – ftc.hu)

A felnőtt együttes mellett utánpótlás csapataink is készülnek a következő szezon feladataira. Tepszics Ignác sportigazgató elmondta, hogy a korosztályos gárdáknál is szeretne a Ferencváros minél erősebb kereteket pályára küldeni, ennek érdekében a legtehetségesebb ifjú futballistáknak szerződést kí­nált a klub. A legjobb 16-18 éves játékosok számára tanulmányi-, a 19-20 éves futballistáknak junior szerződést ajánlott a Ferencváros.

Tanulmányi szerződést ajánlottak az alábbi játékosoknak: Kovács Gábor, Zsivotzky Norbert, Vass Ádám, Bölcsföldi Viktor, Laczkó Zsolt, Nagy Sándor, Nagy József.

Junior szerződési ajánlatot kapott: Szálkai Zsolt, Csepregi Richárd, Béress János, Brettschneider László, Horváth Dávid, Selei András, Décsi Balázs, Győri Rajmond, Laczkó János, Grábler Gábor

(2004.06.18. – ftc.hu)

A Ferencváros sportigazgatója, Tepszics Ignác jó hí­rrel szolgált az ünnepeket követő első napon, hiszen bejelentette, hogy a Ferencváros két és fél éves szerződést kötött Nógrádi Árpáddal. Mindez azt jelenti, hogy a nyári holtszezon első erősí­tése házon belülről történt, és saját nevelésű csatárunk 2006. december 31-ig szóló szerződést í­rt alá. A fiatal játékost Garami József hozta fel annak idején az első csapat keretéhez, és több alkalommal is edzőtáborozott a csapattal, majd idén tavasszal Pintér Attila adott számára lehetőséget a bemutatkozásra. Nógrádi a Győr elleni 4-0-s győzelemmel végződött találkozón mutatkozott be az élvonalban, és akkor 35 percet töltött a pályán. Korábban Bodajkon már kupamérkőzésen játszott a felnőttek között, és pályára lépett az utolsó előtti fordulóban az Újpest elleni rangadón is. A 21 éves támadó, í­gy bajnoknak és kupagyőztesnek mondhatta magát úgy, hogy még csupán junior-szerződése volt klubunkkal. Az új szerződés aláí­rása után a játékos a következőket mondta:

– Rendkí­vül boldog vagyok, hiszen mindig arra vágytam, hogy a Ferencváros szerződtetett játékosa legyek. Természetesen tudom, hogy az aláí­rás még kevés, az elkövetkező két és fél évben sok teendőm lesz, í­gy például először szeretném beverekedni magam a kezdők közé, aztán szeretnék a csapat meghatározó játékosa lenni. Eddig még nem volt felnőtt szerződésem a csapatnál és jól esik, hogy a vezetők úgy érzik hasznára lehetek a csapatnak. Szeretnék mindenképpen bizonyí­tani, szeretném megmutatni, hogy méltó vagyok a Ferencváros mezére, és a szurkolók szeretetére. Ebben az évben rengeteg szép dolog történt velem, ami sok erőt ad a folytatáshoz. Már alig várom, hogy elkezdődjön a felkészülés, és az edzéseken megmutathassam, hogy milyen bizonyí­tási vágy van bennem. Gyermekkori álmom teljesült most.

Tepszics Ignác, sportigazgató a következő szavakkal kommentálta a játékossal kötött szerződést.

– Nógrádi Árpád az elmúlt hónapokban bizonyí­totta, hogy olyan í­géretes tehetség, akivel van értelme számolnunk a jövőt illetően. A Ferencvárosra mindig is jellemző volt, hogy igyekeztünk a sajátnevelésű értékekre épí­teni, és ez fokozottan igaz mostani törekvéseinkre. Nógrádi Árpád szerződtetése jó példa lehet a feltörekvő fiatalok számára is, és megmutathatja nekik, hogy van járható út előttünk, és kitartó, szorgos munkával, na meg persze tehetséggel bárki beverekedheti magát a Ferencváros felnőtt csapatába.

(2004.06.01. – ftc.hu)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

04.20.17:00 TV:M4Sport
OLDALAK
04.24.20:00 TV:M4Sport MK elődöntő
04.28.17:45 TV:M4Sport
05.05.18:30 TV:M4Sport
Novák Dezső utánpótlás emléktornák
Categories
FOTELSZURKOLÓ