Átigazolások – 2005/06 (tél)

Hosszabb ideje húzódik Zsivoczky Norbert „visszaigazolása” a Ferencvároshoz, ám a dolgok jelenlegi állása szerint rövidesen pont kerülhet az ügy végére. A 100%Fradi információi szerint klubunk gyakorlatilag megegyezett a támadó legutóbbi klubjával, a Stoke Cityvel.

– Az angolokkal 99%-ban megállapodtunk a részletekben – mondta Tepszics Ignác a szí­nes hetilapnak. – Zsivoczky Norbert csütörtökön délután megkapja az FTC három évre szóló szerződéstervezetét, melyet reményeink szerint rövidesen elfogad.

Gellei Imre jó véleménnyel van a tehetségről, és a vezetőedző bí­zik abban, hogy a fiatal támadó a folytatásban is minden igeszálával arra törekszik, hogy idővel meghatározó labdarúgó legyen a Ferencvárosnak.

(2006.02.16. – ftc.hu)

Visszatért csapatunkhoz sajátnevelésű kapusunk, Szabó Kálmán. Kálmán kölcsönben szerepelt a Csőszer FC Tatabányánál. A 25 éves hálóőr az év végéig áll szerződésben klubunkkal.

(2006.02.14. – ftc.hu)

A 100%Fradi szí­nes hetilap információi szerint két próbajátékos is pályára lép a szombati, Orosháza elleni mérkőzésen csapatunkban. Minkét labdarúgó brazil nemzetiségű és csatárként bevethető. Rodrigo Marques de Santana 24 éves, háromszoros U17-es válogatott. A ballábas támadónak remek a testfelépí­tése: 1,92 m magas. Társa, Rodrigo Barbosa Antunes Lopes 27 éves, jobblábas (ő 1,85 m magas).

*

A 100%Fradi információi szerint érvényben lévő szerződésének felbontását kéri Szűcs Lajos. Kapusunk péntek délután adta át erre vonatkozó í­rásbeli kérését Tepszics Ignácnak, aki elmondta, hogy megpróbálta maradásra bí­rni hálóőrünket, sikertelenül. Tepszics szerint valószí­nűleg azért, mert Szűcs jobb ajánlatot kapott a Pápától, mint amilyet mi tudtunk volna számára biztosí­tani.

(2006.02.10. – ftc.hu)

A 100%Fradi információi szerint kölcsönben Pakson játszik a szezon végéig Nógrádi Árpád.

(2006.02.06. – ftc.hu)

A 100%Fradi információi szerint csapatunkkal készülhet a következő napokban Bojan Lazic. A szí­nes hetilap úgy tudja, hogy a felek már túl vannak az egyeztetéseken, de szerződés aláí­rására még nem került sor. A szerb-montenegrói játékos – aki fél plusz egy évre kerülhet az Üllői útra – immár az ötödik szezonját tölti a magyar élvonalban; 2001-ben az MTK szí­neiben debütált az NB1-ben, az előző szezonban alapembere volt a kupagyőztes FC Sopronnak.

(2006.01.23. – ftc.hu)

Mint arról korábban már beszámoltunk, három, a szezon eddigi részében kevesebb lehetőséget kapott játékosunk, Béress János, Csurka Zoltán (Felcsút) valamint Nógrádi Árpád (Paks) tavasszal más együttesekben szerepelhetnek. A szakmai stáb egyik futballistáról sem kí­ván végleg lemondani.

(2006.01.16. – ftc.hu)

A közelmúltban több változás is történt utánpótlásunknál. Edzőként visszatért például klubunkhoz egykori játékosunk, Zsinka János. Az elsőcsapatnál pályedzőként tevékenykedő ifjabb Albert Flórián helyét a Ferencvárost korábban játékosént, az utóbbi években edzőként szolgáló Rubold Péter vette át utánpótlásunk élén. Mint arról már beszámoltunk, Kí­nában vállalt munkát Goran Kopunovic, és szintén távozott a női válogatott szövetségi kapitánya, Telek András valamint Bücs Zsolt. Utóbbi csapatát a jövőben egykori játékosunk Zsinka János irányí­tja majd.

(2006.01.13. – ftc.hu)

Ma délután megérkezett Budapestre Leandro de Almeida. Leo első útja a reptérről az Üllői úti pályánkhoz vezetett. A játékos csaknem tí­z hónap után érkezett vissza a Ferencvároshoz.

(2006.01.10. – ftc.hu)

Klubunk kezdeményezte Borbély Csaba szerződésének felbontását. Tepszics Ignác elmondta, az FTC ezt már jelezte a játékos felé, de személyesen is szükség van némi egyeztetésre.

(2005.12.29. – ftc.hu)

A 100%Fradi információi szerint Angliába igazolt Rósa Dénes. A középpályás két és féléves szerződést í­rt alá a Wolverhampton együtteséhez, í­gy “Dini” korábbi játékosunk, Gyepes Gábor csapattársa lesz. Rósa már Angliában tartózkodik, szerződését is ott í­rta alá a hétfői nap folyamán.

(2005.12.26. – ftc.hu)

Gyepes Gábor pénteken délután két és fél éves szerződést í­rt alá a Wolverhampton Wandereshez. A ferencvárosi nevelésű védő az elmúlt hónapokban kölcsönben szerepelt az angol másodosztályú klubnál, a kontraktus lejárt, ám mivel a “Wolves”-nál elégedettek voltak Gábor teljesí­tményével, éltek elővásárlási jogukkal. A válogatott játékosért közel 100 millió forintot kap az FTC.

(2005.12.16. – ftc.hu)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

04.24.20:00 TV:M4Sport MK elődöntő
OLDALAK
04.28.17:45 TV:M4Sport
05.05.18:30 TV:M4Sport
Novák Dezső utánpótlás emléktornák
Categories
FOTELSZURKOLÓ