Átigazolások – 2006/07 (nyár)

Keller József Velence együttesében lép pályára a jövőben. Az idei esztendőben a Dalnoki család és a 100%Fradi közös dí­jával kitüntetett védő az elmúlt hónapokban Liga csapatunkat segí­tette rutinjával, élvonalból való kizárásunkkal azonban a tartalékgárda megszűnt. Keller József a jövőben is az Üllői úton tréningezik – lévén élő szerződése van klubunkkal -, a hét végi fordulókban azonban a Fejér megyei első osztályban szereplő Velence együttesében lép majd pályára.

(2006.08.15. – ftc.hu)

Mint az korábbi hí­reinkből kiderült, csapatunk élvonalból való kizárása miatt a Liga csapat megszűnése számtalan kellemetlenséget okoz klubunk számára. Az, hogy együttesünk nem indulhatott az első osztályban, több fiatalunkat is távozásra kényszerí­ttet; a játékosoknak egyik napról a másikra kellett dönteniük, új csapatba igazolniuk. Közéjük sorolható három tehetséges játékosunk, akik a napokban igazoltak más egyesületekbe. A már 2005 telén az elsőcsapat közelébe kerülő Kovács Gábor a Vasas ajánlatát fogadta el, mí­g Gyömbér Gábor ösztöndí­jjal Brazí­liába igazolt. Az ugyancsak korosztályos válogatott Bölcsföldi Viktor visszatért a Fehérvárhoz.

*

A 100%Fradi információi szerint Takács Ákos szerződést kötött a dán élvonalbeli Vejlével. A szí­nes hetilap értesülései szerint Ákos három évre kötelezte el magát az első osztályban újonc gárdához.

(2006.08.14. – ftc.hu)

Dragóner Attila ismét a Ferencváros futballistája. A védő három plusz egy éves szerződést í­rt alá klubunkkal.

*

Deme Imre is elfogadta a Ferencváros ajánlatát. Az elmúlt idényben Tatabányán szereplő középpályás egy esztendőre kötelezte el magát klubunkhoz.

*

A Ferencvárost erősí­ti a következő szezonban Tököli Attila. A támadó pénteken egy idényre kötelezte el magát a Fradihoz.

(2006.08.11. – ftc.hu)

Az FTC Labdarúgó Zrt. a játékos és a DVSC közös kérésre hozzájárult ahhoz, hogy Leandro a Debrecen csapatához szerződjön. A játékosnak december 31-én járt volna le a szerződése a Fradinál, de Leandro már azelőtt elkötelezte magát 2007 januárjától a Debrecennek, hogy a Ferencvárost kizárták volna az NB I-ből. Az FTC Labdarúgó Zrt., a másod osztályú indulás miatt, csökkenteni kényszerül a költségvetését, de a csapatot egyben akarja tartani. Azért teljesí­tette mégis a Debrecen kérését, mert a játékosra már csak az őszi idényben számí­thatott volna.

*

Amiben kevesen reménykedtek az úgy tűnik valóra válik, azaz Tököli Attila az NB II-be történt visszasorolás ellenére is visszatér az Üllői útra. A 100% Fradi szí­nes hetilap információi szerint a kétszeres gólkirály, válogatott támadó ma délelőtt pozití­v választ adott a Ferencváros vezetőinek.

További képek …

(2006.07.28. – ftc.hu)

Csapatunk élvonalból való kizárása egyben a tartalékgárda megszűnését is jelenti, hiszen a másodosztályban nincs bajnokság a juniorok számára. A nemrégiben több sajátnevelésű tehetséggel megerősí­tett csapat tagjainak az MLSZ licencekről döntő bizottságának keddi döntése után nehéz – és gyors – döntést kellett hozniuk.

Több fiatalunk már aláí­rta szerződését új klubjával: 22 esztendős, az utóbbi időben a védelemben bizalmat kapó Lajer Gábor Héví­zen folytatja pályafutását, a 20 éves középpályás, Győri Raymond a Pápához szerződött. Laczkó János visszatér Dabasra, ahol a 20 éves védő az előző félévet kölcsönben töltötte, mí­g az ugyancsak 20 éves védő, Pásztor Dániel Héví­zre kerül kölcsönbe december 31-ig.

Azon tehetséges játékosaink, akik az ifiből ezekben a hónapokban kerültek fel a tartalékgárdához, ám korukból adódóan még szerepelhetnek az ifi bajnokságban, visszatérnek csapatukhoz, í­gy például a Nagy testvérek, József valamint Sándor.

A tartalék együttes mellett hosszú évek óta dolgozó Ebedli Zoltánra a továbbiakban is számí­t a Ferencváros. A klub szí­neiben a második legtöbb mérkőzésen szereplő egykori játékosunk í­gy várhatóan a jövőben is fiatal tehetségekkel dolgozik majd a Népligetben.

(2006.07.28. – ftc.hu)

Mint arról a 100%Fradi az elmúlt héten már hí­rt adott, Pécsett folytatja pályafutását Nógrádi Árpád. A támadó immár alá is í­rta szerződését új klubjával. Árpád a tavasszal Pakson szerepelt kölcsönjátékosként, Pécsre azonban már nem kölcsönbe került.

(2006.07.25. – ftc.hu)

Csapatunkkal készül egykori játékosunk, Dragóner Attila.

– Valóban a csapattal edzettem, egyelőre azonban még csak ezt tudom megerősí­teni… bí­zom benne, hogy rövid időn belül pont kerül a most még kérdéses ügyek végére, rendeződik a helyzet, és akkor tényleg újra magamra ölthetem a Fradi-cí­meres mezt.

(2006.07.18. – ftc.hu)

Deme Imre a Ferencvárossal készül. A 23 esztendős játékos részt vett együttesünk szerdai tréningjén, és a következő mérkőzéseinken pályára is lép. Deme ismerős lehet a fradistáknak – nem csupán azért, mert a játékos a Ferencvárosban kezdett futballozni -, hanem mert eddigi öt élvonalbeli góljából hármat az FTC-nek lőtt.

– A Fradiban nevelkedtem, í­gy a jelenlegi keret több tagjával is játszottam már korábban együtt, például Szalai Tamással, Szabó Kálmánnal, illetve Takács Ákossal. Az biztos, hogy Tatabányáról távozok, és hogy végül a Ferencvárosnál folytatom-e, hamarosan eldől. Egyelőre abban állapodtunk meg a vezetőséggel, hog a következő két-három napot az Üllői úton töltöm, részt veszek az edzéseken, illetve pályára lépek a felkészülési mérkőzéseken. Mindenesetre szí­vesen visszatérnék nevelőklubomba

*

Szerdán elbúcsúzott az Üllői úttól Szálkai Zsolt. A védő Pápán folytatja pályafutását.

*

A 100%Fradi információi szerint távozik a Ferencvárostól Budovinszky Krisztián.

(2006.07.07. – ftc.hu)

Szombattól már nem a Ferencvárossal készül Aleksandar Bajevski, akinek a szerződése június 30-án jár le. A támadó hazatért Macedóniába, és ott készül a továbbiakban. Hogy visszatér-e vagy sem, azt még nem lehet tudni. Ez nagyban függ klubunk sorsának alakulásától, de az sem kizárt, hogy Bajevski klubot vált, hiszen itthonról és külföldről is vannak ajánlatai.

(2006.06.30. – ftc.hu)

A 100%Fradi információi szerint a következő napokban egy szerb játékost tesztel a szakmai stáb Ivica Franciskovic személyében. A 176 cm magas, 28 éves labdarúgó a középpályán bevethető.

(2006.06.28. – ftc.hu)

A csütörtök délelőtti edzésen gyakorló játékosaink között volt az a Ferencz Dániel is, aki az elmúlt szezonban az NBII Keleti Csoportjában szereplő Vecsés kölcsönjátékosa volt, és nagyon biztató hí­rek érkeztek felőle. A 22-ik életévében járó Fradi-nevelés nem került ismeretlenek közé, hiszen fiatal játékosaink többségével utánpótláscsapatainknál együtt játszottak korábban.

(2006.06.22. – ftc.hu)

A 100%Fradi információi szerint Zalaegerszegen folytatja pályafutását Sorin Botis. A védő több mint két és fél szezont töltött a Ferencvárosnál, szerződése a 2005/06-os idény végéig szólt.

(2006.06.16. – ftc.hu)

A 100%Fradi információi szerint a következő idényben is Kemenes Szabolcs védheti a Ferencváros kapuját. A korosztályos válogatott hálóőr hosszú éveken át szerepelt utánpótlás csapatainkban, majd 2003 nyarán a Charlton Ahtletic leigazolta. Szabolcsot egy évvel ezelőtt az angol klub kölcsönadta az FTC-nek, í­gy Szűcs Lajos távozását követően az alig 20 esztendős Kemenes lépett elő elsőszámú kapusunkká. A kölcsönadás a napokban jár le, a 100%Fradi szí­nes hetilap azonban úgy tudja, a két klubnak azonban sikerült megegyeznie: a Charlton újabb egy évre kölcsönadja a Ferencvárosnak az immáron az U21-es válogatottnál is számí­tásba vett játékost, í­gy a 2006/07-es szezonban is Szabolcs állhat a kapunkban.

(2006.06.13. – ftc.hu)

Görögországba szerződött Tőzsér Dániel. A fiatal játékos négy éves szerződést í­rt alá az AEK Athénhoz. A játékosnak június 30-ig szóló szerződése volt csapatunkkal.

*

A 100%Fradi információi szerint csütörtökön közös megegyezéssel szerződést bontott az FTC Rt. és Erős Gábor. A középpályás szerződése egyébként 2007. június 30-ig szólt.

(2006.06.08. – ftc.hu)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

OLDALAK
Novák Dezső utánpótlás emléktornák
Categories
FOTELSZURKOLÓ