Átigazolások – 2006/07 (tél)

Bognár Zsolt, az olasz első osztályban szereplő Messina februárban szerződtetett védője visszatér korábbi klubjába, a Ferencvárosba. A védő kedden délután arról állapodott meg a vezetőkkel, hogy 2007. június 30-ig szóló szerződést köt. Bognár percekkel ezelőtt alá is í­rta a szerződését.

(2007.03.20. – ftc.hu, Nemzeti Sport)

Fülöp Noel és Rédei Milán a szerdai, Integrál DAC elleni meccseken is lehetőséget kapott, és egyikük sem okozott csalódást. Ifjabb Albert Flórián most a két játékost mutatja be szurkolóinknak.

– Mindketten ’88-as születésűek, ezáltal az U19-es csapat erősségei – mondta pályaedzőnk a 100%Fradinak. – Fülöp Noel a védelemben és védekező középpályásként is bevethető. Játékstí­lusát a korábban tőlünk Angliába igazoló Vass Ádáméhoz tudnám hasonlí­tani.

Noel aránylag magas játékos, aki most van abban a korban, hogy fizikálisan még sokat fejlődhet, de például a párharcokban, ütközésekben már remekül megállja a helyét. Erénye még, hogy képes épí­teni is a játékot, ami védekező középpályásként nagyon hasznos lehet. Az eddigi találkozón remekül helytállt, Gellei Imrével szeretnénk, ha ő mostantól rendszeresen a felnőttcsapattal készülne.

Rédei Milán nagyon jó felépí­tésű belső védő. Nem fél a pályán, korához képest magabiztosan játszik a posztján. Télen meggyengült a hátsó alakzatunk, létszámra is kevesen vagyunk, azt szeretnénk, hogy amikor Milánnak van módja, akkor a felnőttkerettel készüljön – mondta ifj. Albert.

A listavezető U19-es együttesünk két erőssége komoly részt vállalt a csapat sikeréből. A Rubold Péter osztályzatai alapján készült ranglistán Fülöp a második, Rédei a harmadik helyen végzett. Fülöp mind a 15 bajnoki találkozón pályára lépett ősszel.

(2007.03.01. – ftc.hu)

A  100%Fradi információi szerint argentin játékost tesztel a következő napokban labdarúgócsapatunk. Az elsősorban baloldali védőként bevethető Jeremias Emmanuel Buz az elmúlt félévet Diósgyőrben töltötte. A 26 és fél éves, 180 cm magas játékos a San Lorenzo szí­neiben az argentin élvonalban is pályára lépett.

(2006.01.19. – ftc.hu)

A 100%Fradi hetilap információi szerint nem kizárt, hogy tavasszal a Ferencvárost erősí­ti majd Hegedűs Gyula, aki legutóbb Debrecenben játszott. A 188 cm magas belső védő az Üllői úton nevelkedett, az élvonalban később a Balaton FC-ben és a Vasasban is rendszeresen játéklehetőséghez jutott. A 27 éves játékos szerződése lejárt a bajnokcsapatnál, í­gy ingyen igazolható. Hegedűs a következő napokban csapatunkkal készül, azt követően dönt a szakmai stáb arról, javaslatot tesz-e a leigazolására.

Ugyancsak együttesünkkel készül a Pápáról távozó Szálkai Zsolt, aki tavaly igazolt el az Üllői útról.

(2006.01.11. – ftc.hu)

A Ferencváros Labdarúgó Zrt. vezetősége megállapodott az angol második vonalban (The Championship) szereplő Plymouth csapatával Tí­már Krisztián klubcseréjéről. A Fradinál 2009. június 30-ig élő szerződéssel rendelkező hátvéd fél évre kölcsönbe kerül az angol együtteshez, amelynek opciós joga van a megvásárlására. A Plymouth a kölcsönadásért 45 ezer eurót fizet a Ferencvárosnak, és ha a nyáron is igényt tart a szolgálataira, további 75 ezer euró kerül a Zrt. kasszájába.

*

Könnyen lehet, hogy a jelenleg a győri Integrál-DAC-cal gyakoroló Bognár Zsolt is visszatér. A jobb oldali védőnek ugyan december végén lejárt a szerződése, de ha nem talál magának külföldön csapatot, megeshet, hogy újra megállapodik a Fradival.

(2007.01.10. – ftc.hu, Nemzeti Sport)

Élete első profi szerződést í­rta alá a Ferencvárossal Medgyesi József. A huszadik életévében járó védő másfél éves szerződést kapott klubunknál.

(2007.01.05 – ftc.hu)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

BL selejtező: 07.23.20:00 FTC-The New Saints (walesi) TV: M4Sport
OLDALAK
08.03.19:45 TV:Duna
Novák Dezső utánpótlás emléktornák
Categories
FOTELSZURKOLÓ