Átigazolások – 2007/08 (nyár)

Várhatóan egyelőre nem köt szerződést Juan Robledoval klubunk. A chilei védő pozití­v benyomást tett a szakmai stábra, ám az utóbbi időben sérüléssel bajlódik.

(2007.10.19. – ftc.hu)

Csütörtökön eldőlt, hogy a következő másfél évben a Ferencvárost erősí­ti Paul Shaw, aki a Sheffield United közvetí­tésével került az Üllői útra. A felek mindezt í­rásban is rögzí­tették, megérkezett az az igazolás is Angliából, amely szerint klubunk a bajnoki idény közben is leigazolhatja a támadót. A Ferencváros természetesen már megkérte Shaw játékengedélyét az angol szövetségtől, ahol gyors ügyintézést í­gértek, í­gy maradt esély arra, hogy péntekig megérkezzen a labdarúgó játékengedélye. Ebben az esetben a szerdai edzőmeccsen bemutatkozó Shaw akár már a hétvégi, Tuzsér elleni találkozón is pályára léphetne.

*

Hiába egyezett meg a Ferencváros mindenben Paul Shaw-val és a játékost Budapestre közvetí­tő Sheffield Uniteddel, a támadó legkorábban januárban csatlakozhat együttesünkhöz… Az UEFA állásfoglalása egyértelművé tette, hogy Paul Shaw hiába szabadon igazolható, mivel a magyar átigazolási időszak – amely eltér a nemzetközitől – végét jelentő július 25-i dátum idején még profi szerződése volt Angliában, ezért csak a következő átigazolási szezonban valósulhat meg a támadó tervezett átigazolása. Mindez értelemszerűen azt jelenti, hogy Shaw az őszi idényből hátralévő öt bajnokin nem léphet pályára a Ferencvárosban.

(2007.10.18.-19. – ftc.hu)

A 100%Fradi hetilap információi szerint egy korábban a Premier Leauge-ben is szereplő angol játékossal erősödhet labdarúgócsapatunk. A 34 éves Paul Shaw támadóként bevethető, korábban az Arsenal játékosa volt, ahol 12 élvonalbeli meccsen 2 gólig jutott. Shaw 1991-ben az Arsenal szí­neiben mutatkozott be az élvonalban, majd 1997-ben klubot váltott. Ezután három éven át játszott a Millwallban, később két évig a Sheffield United labdarúgója volt. Legjobb éveit a Millwallnál töltötte, ahol 88 meccsen 21 gólt lőtt, majd innen igazolta le 2000-ben 450 ezer fontért (kb. 160 millió forintért) a Gillingham. A játékos a Sheffield Uniteddel való tárgyalások eredményeként került képbe csapatunknál, a “Blades” vezetői ajánlották szakembereink figyelmébe a rutinos támadót. Optimális esetben Shaw már hétvégén is bemutatkozhat együttesünkben.

(2007.10.15. – ftc.hu)

Több próbajátékost is tesztelt az utóbbi hetekben a szakmai stáb. Juan Robledo mellett várhatóan Igor Pisanjukot is leigazolja együttesünk.

(2007.10.12. – ftc.hu)

A 100%Fradi információi szerint chilei védővel erősödhet labdarúgócsapatunk. Juan Robledot néhány napja teszteli a szakmai stáb, az FTC zRt. pedig megkérte a Chilei Labdarúgó Szövetségtől a játékos játékengedélyét, de már folyamatban van a szükséges ví­zum beszerzése is. A remek felépí­tésű, 196 cm magas, 28 éves középső védő eddig a chilei Santiago Morningban játszott. A játékos néhány napja pályára lépett a verőcei hí­rverő meccsen, ahol pozití­v benyomást tett a szakmai stábra, kisebb sérülése miatt viszont nem edzhetett az elmúlt napokban.

(2007.10.08. – ftc.hu)

Csapatunk 16 órakor Verőcén lép pályára. Csank János több próbajátékost is tesztel a hí­rverő meccsen. Robledo, Belel Es és Zelic a kezdőcsapatban kap helyet, Pisanjuk és Carlos kispados lesz.

(2007.10.03. – ftc.hu)

Hazatér Argentí­nába Jeremias Buz. A 100%Fradi információi szerint várhatóan már saját hazájában műtik meg a gerincsérüléssel bajlódó játékost.

(2007.09.27. – ftc.hu)

Két külföldit is tesztel a szakmai stáb. A két próbajátékos közül a kanadai-ukrán Igor Pisanjuk már néhány napja a csapattal készül. A 18 éves, alacsony termetű játékos támadóként bevethető, őt már a múlt heti, Dabas elleni találkozón is kipróbálta Csank János. Juan Robledo viszont hétfőn csatlakozott a csapathoz, a remek felépí­tésű chilei játékos belső védőként bevethető. Egyelőre még nem tudni, mikor dől el a két játékos sorsa, de várhatóan nem a napokban, hiszen a héten a kupamérkőzés miatt nincs edzőmeccs, amelyeken rendre teszteltük eddig a próbajátékosokat.

(2007.09.25. – ftc.hu)

Csank János több kulcsemberét is pihentette, í­gy inkább azok játszottak, akik kevesebb játéklehetőséget kaptak az utóbbi időben, de pályán volt két próbajátékos is az argentin Leandro Dizeo és a román Diagonescu személyében.

(2007.09.05. – ftc.hu)

Két új játékossal bővül labdarúgócsapatunk kerete. Csütörtökön délután a Ferencváros szerződést kötött Somodi Bencével és Vasas Zoltánnal. Mindketten egyéves szerződést í­rtak alá klubunkhoz – mondta Berki Krisztián, az FTC zRt. igazgatótanácsának elnöke a 100%Fradinak, aki hozzátette, amennyiben a szükséges játékengedélyek megérkeznek, a labdarúgók azonnal bevethetőek lesznek, akár már a hétvégén is. Somodi a nyári felkészülés során csapatunkkal készült, az U19-es válogatott kapusa az elmúlt két évben az angol Blackburn játékosa volt. Vasas pedig legutóbb az í­r bajnokság negyedik helyezettje, a Sligo Rovers egyik alapembere volt, a 29 éves balhátvéd korábban Fehérváron dolgozott együtt Csank Jánossal.

(2007.08.30. – ftc.hu)

Érkezők: Mátyus János (Győr), Horváth Péter (Jászapáti), Edouard Ndjodo (Honvéd, kölcsönbe), Vincze Ottó (Győr), Wojciech Zarzycki (Legnica), Rédei Milán (felkerült az ifiből)

Távozók: Tököli Attila (Paks), Bognár Zsolt (Frosinone, olasz), Balog Zoltán (Viborg, dán), Laczkó Zsolt (Olympiakos, görög), Kemenes Szabolcs (?), Csepregi Richárd (Soroksár, kölcsönbe), Ferencz Dániel (Soroksár, kölcsönbe), Komora László (Soroksár, kölcsönbe), Horváth Dávid (Mosonmagyaróvár, kölcsönbe), Szalai Tamás (Mosonmagyaróvár, kölcsönbe), Fülöp Noel (Mosonmagyaróvár, kölcsönbe)

(2007.08.10. – ftc.hu)

Szerdán délelőtt az Árkád üzletházban hivatalosan is bemutatták a csapat új játékosait, valamint az idei szezonra “szóló” új mezeket. A rendezvényen bejelentették, hogy Mátyus János, Edourad Ndjodo, Horváth Péter után Vincze Ottó és Wojciech Zarzycki is új játékosnak számí­t, hiszen mindketten aláí­rták szerződésüket.

(2007.08.08. – ftc.hu)

Vasárnap megérkezett Budapestre az a három fiatal kameruni játékos, akik a következő hónapokban az Üllői úton készülnek. NGam Peguy (18 éves) jobb oldali szélsőként bevethető, Bessong Libiih Leo Steve (18) center, mí­g Arouna Baba Pele (18) balszélsőként a leghasznosabb. A játékosoknak egyelőre fél évig szól a szerződésük, ezalatt kell bebizonyí­taniuk Csank Jánosnak, hogy erősségei lehetnek a Ferencvárosnak. Várhatóan mindhárman kedden kapcsolódnak be a közös munkába, és mivel a játékengedélyük megvan, bármikor játszhatnak tétmeccsen is a csapatban.

(2007.08.05. – ftc.hu)

A 100%Fradi információi szerint Balog Zoltánt szerződtette a Viborg. Erről a dán élvonalbeli klub hivatalos honlapja is beszámolt, í­gy hivatalosnak tekinthető a klubváltásról szóló információ. A 29 éves védőt még télen tesztelte a Viborg, amely akkor is szerződést kí­nált a védőnek.

(2007.08.02. – ftc.hu)

Horváth Péter a Ferencvároshoz szerződött. A rutinos támadó percekkel ezelőtt í­rt alá klubunkhoz.

(2007.07.26. – ftc.hu)

Laczkó Zsolt Görögországban folytatja pályafutását, a Ferencváros 20 éves játékosa ugyanis négyéves szerződést kötött a hellén bajnokcsapattal, az Olimpiakosszal, értesült az [origo] görög forrásból. A játékosnak június 30-án járt le a szerződése a Ferencvárossal, klubunk nevelési költségtérí­tést kap majd a középpályásért. Laczkó szerdán í­rt alá a görögökhöz.

*

A 100%Fradi információi szerint a következő szezonban csapatunkat erősí­ti a kameruni Edouard Ndjodo. A 22 éves támadó Kispestről kerül kölcsönbe együttesünkhöz. Mint ismert, csapatunknak Tököli Attila távozása után szüksége volt egy támadóra. Ndjodo Magyarországon először Tatabányán játszott, majd idén Kispestre szerződött. A 186 cm magas, 85 kg-os támadó a tavalyi szezonban tizennyolc bajnoki mérkőzésen hat alkalommal volt eredményes. Mint ismert, Ndjodo idén kupagyőztes lett a Bp. Honvéd tagjaként.

*

A 100%Fradi információi szerint Horváth Dávid és Szalai Tamás is Mosonmagyaróváron folytatja pályafutását, Ferencz Dániel pedig Soroksárra kerül. Klubunk a folyamatos játéklehetőség miatt adja kölcsön a következő idényre a fiatal labdarúgókat az NB II Nyugati csoportjában szereplő együttesnek.

(2007.07.25. – ftc.hu)

A 100%Fradi információi szerint mexikói játékost tesztel a következő napokban labdarúgócsapatunk. A 23 éves Jaime Vanegas Meneses a mexikói Cruz Azul játékosa volt az utóbbi időben. A 183 cm magas futballista támadóként bevethető, Meneses már szerdától edzésbe áll az Üllői úton. A mexikói játékos mindenképpen Európában szeretné folytatni pályafutását, nemrégiben a görög OFI Kréta is tesztelte, ám a klubnál már nem volt lehetőség több Európai Unión kí­vüli játékos leigazolására, ezért nem vált aktuálissá a szerződtetése.

*

Egy évig a Soroksár játékosa lesz Csepregi Richárd. A játékos a 100%Fradinak elmondta, a folyamatos játéklehetőség miatt vált klubot.

(2007.07.24. – ftc.hu)

100%Fradi hetilap bő egy hónapja elsőként számolt be arról, hogy Mátyus János visszatérhet az Üllői útra. Nos, a korábbi információ most “realizálódott”: a védő csütörtökön délelőtt mindenben megegyezett a Ferencvárossal.

(2007.07.19. – ftc.hu)

A 100%Fradi információi szerint két próbajátékos már megérkezett Budapestre, de az még kérdéses, hogy Matko Kalinic vagy Wojciech Zarzycki véd-e már a mai nap folyamán, hiszen a találkozóig már nem lesz edzés.. Egyikük a 28 éves Matko Kalinic, a 188 cm magas korábbi horvát utánpótlás válogatott kapus. Ő több horvát klub (például a Hajduk Split és az NK Rijeka) mellett védett a német másodosztályú Oberhausenben is. Próbajátékra érkezhet a lengyel Wojciech Zarzycki is. A 25 esztendős, 192 cm magas kapus legutóbb a lengyel Legnicában védett.

(2007.07.18. – ftc.hu)

A 100%Fradi hetilap információi szerint távozik az Üllői útról Tököli Attila. A szí­nes hetilap úgy tudja, hogy ma délben bejelentésre kerül, hogy a támadó az élvonalbeli Paksnál folytatja.

*

Csapatunkkal készül az U19-es válogatott kapusa, Somodi Bence is. Ő az elmúlt két évben az angol Blackburn játékosa volt, ám szerződése lejár és hazatér. Könnyen lehet, hogy a következő klubja éppen a korábbi, azaz a Ferencváros lesz.

(2007.07.17. – ftc.hu)

Vincze Ottó a péntek délelőtti edzésen már az Üllői úton készült. A középpályás szí­vesen térne vissza egykori sikerei szí­nhelyére.

(2007.07.13. – ftc.hu)

Kemenes Szabolcs is azon játékosok közé tartozik, akiknek június 30-án lejárt a szerződése, í­gy kérdéses volt, hogy hol folytatja. Hétfőn délután aztán tárgyalt az FTC Zrt. vezetőivel, és mivel egyik fél sem ragaszkodott a szerződéshosszabbí­táshoz, Kemenes az új szezontól aligha lesz a Fradi játékosa.

(2007.07.09. – ftc.hu)

Bognár Zsolt nem marad a Ferencvárosnál. Mint köztudott, mindkét játékos szerződése június 30-án lejárt. Bognár Zsolt csütörtökön utazik Olaszországba, ahol részt vesz egy orvosi vizsgálaton, majd kétéves szerződést köt a Serie B-ben legutóbb 14. helyen végzett Frosinone együttesével.

(2007.07.08. – ftc.hu)

Csütörtökön délelőtt megkezdte a felkészülést labdarúgócsapatunk a következő idényre. Több fiatal is csatlakozott a kerethez. A felnőttekkel készült Holczer Ádám (kapus), Rédei Milán (védő-középpályás ), Koszó Balázs (védő-középpályás ) és Cseri Tamás (támadó).

(2007.07.05. – ftc.hu)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

OLDALAK
Novák Dezső utánpótlás emléktornák
Categories
FOTELSZURKOLÓ