Átigazolások – 2009/10 (tél)

A két klub ma megegyezett a játékos átigazolásában í­gy Holczer Ádám 2,5 éves szerződést í­r alá a kecskemétiekkel. Erről Igaz András technikai igazgató tájékoztatta a 100% Fradit. Holczer az őszi szezonban négy NB I-es mérkőzésen védte a kapunkat. Pályafutásához sok sikert kí­vánunk!

( 2010.02.19. – ftc.hu)

A 100%Fradi információi szerint szerb védővel erősödött együttesünk. Az Üllői úton folytatja pályafutását Djordje Tutoric, aki a belgrádi Crvena Zvezda csapatától érkezik fél évre. A 26 éves játékos belső védőként lehet a szakmai stáb segí­tségére. A 187 cm magas játékos már bemutatkozott a hazája válogatottjában is.

– Azért jöttem a Ferencvároshoz, mert nagyon nagy klubnak ismerem, amely nagy tradí­ciókkal és történelemmel bí­r. Nagy lépés ez az én karrierem és jövőm szempontjából. Hallottam a szurkolóink lelkesedéséről, népszerűségében a Zvezda táborához hasonlí­tanám. Amikor kimondom, hogy Ferencváros, mindenki tudja miről beszélek. Nagyon tetszik a stadion is, mert érezni rajta azt a hangulatot, amit ez a klub jelent. Bí­zom benne, hogy jól fogok játszani, és hamarosan a szurkolók is megszeretnek majd – nyilatkozta Tutoric az orvosi vizsgálatot követően.

Craig Short vezetőedző: – Tutoric egy nagyon tapasztalt, nemzetközi szintű játékos, és bí­zom benne, hogy erősí­teni fogja a keretünket, javí­tva az í­gy is remek védelmünket. Ő az utolsó igazolásunk jelen időszakban.

(2010.02.18. – ftc.hu)

Két próbajátékos is az Üllői úton készül a napokban. A Videotonban korábban stabil embernek számí­tó Ilija Radovics, valamint a legutóbb osztrák élvonalban szereplő Martin Zivnyt is teszteli a szakmai stáb. Előbbi 24 éves montenegrói belső védő, szintén védőként bevethető a cseh Zivny is, a 28 éves játékos többször is szerepelt hazája utánpótlás-válogatottjában. Rajtuk kí­vül az Üllői úton készül Andre Schembri is, a máltai válogatott képességeiről már korábban meggyőződhetett a szakmai stáb. Mindhárom játékos sorsa a héten eldőlhet.

(2010.02.09. – ftc.hu)

Szóbeli megállapodás köttetett szerdán a REAC-cal arról, hogy Pölöskey Péter a szezon végéig ott folytatja pályafutását – tájékoztatta a 100%Fradit a fiatal támadó sorsáról Igaz András technikai igazgató, aki hozzáfűzte, a papí­rok aláí­rására csütörtökön kerül majd sor.

(2010.02.03. – ftc.hu)

Klubunk ma szerződést bontott James Ashmore-al. Az angol középpályásnak további sikereket kí­vánunk – mondta a 100%Fradinak Igaz András technikai igazgató. Mint arról január elején beszámoltunk, minimálisra csökkent az esélye Ashmore visszatérésének, aki családi okok miatt Angliában marad. Nos, hétfőn végérvényesen, hivatalosan eldőlt, hogy a játékos ferencvárosi karrierje másfél év után véget ért.

(2010.02.01. – ftc.hu)

A Ferencvárosban folytatja pályafutását Tommy Doherty. A rutinos játékos személyében kilencszeres északí­r válogatott középpályást igazolt klubunk. A 30 éves játékos szerda óta készül együtt a kerettel, és gyorsan meggyőzte a szakmai stábot. Doherty a Bristol City-ben kezdte pályafutását, 1996 és 2005 között közel kétszáz meccset játszott a klubban. Ezt követően három évig a Queen’s Park Rangersben futballozott, majd kölcsönben megfordult a Yeovilban és a Wycombe Wanderersben. 2008-ban aztán végleg a jelenleg az angol harmadik vonalban szereplő csapat játékosa lett, ám 2010 januárjában felbontották a szerződését. Doherty 2003 és 2005 között kilenc alkalommal szerepelt az északí­r válogatottban.

(2010.01.30. – ftc.hu)

Bori Gábor kölcsönbe fél évre hozzánk kerül az MTK-tól. Erről Berki Krisztián tájékoztatta a 100% Fradit. A 26 éves középpályás holnap esik át az ilyenkor szokásos orvosi vizsgálaton. Berki Krisztián holnap egyeztet Domonyai Lászlóval, az MTK klubigazgatójával a szerződés részleteiről, majd pénteken Bori már a csapat után repülhet Máltára. A játékost a Player-exchange segí­tségével és közbenjárásával sikerült megszereznünk.

*

A Ferencváros labdarúgó Zrt. vezetése mai napon hivatalosan tájékoztatja szurkolóit és a közvéleményt, hogy Bori Gábor labdarúgó a körülötte kialakult helyzetre hivatkozva jelezte, nem kí­ván a Ferencvárosban szerepelni. Bori Gábor döntését a Zrt vezetése tiszteletben tartja, és elfogadja.

(2010.01.27. – 01.29. – ftc.hu)

Tommy Doherty személyében kilencszeres északí­r válogatott középpályás csatlakozik csapatunkhoz Máltán. A 30 éves játékos szerdán már együtt készül a kerettel. Doherty a Bristol City-ben kezdte pályafutását, 1996 és 2005 között közel kétszáz meccset játszott a klubban. Ezt követően három évig a Queen’s Park Rangersben futballozott, majd kölcsönben megfordult a Yeovilban és a Wycombe Wanderersben. 2008-ban aztán végleg a jelenleg az angol harmadik vonalban szereplő csapat játékosa lett, ám 2010 januárjában felbontották a szerződését. Doherty 2003 és 2005 között kilenc alkalommal szerepelt az északí­r válogatottban. A 30 éves futballista szerdán már csapatunkkal készül Máltán.

(2010.01.26. – ftc.hu)

Anthony Elding és Sam Stockley-val megegyeztünk, í­gy ők már a Ferencváros játékosai. Ezt Berki Krisztián jelentette be sajtótájékoztatón. Csizmadia Csaba már korábban elkötelezte magát hozzánk.

(2010.01.19. – ftc.hu)

Fülöp Noel hétfőtől a Szigetszentmiklós csapatával készül. – Szóban megállapodtunk Noellel, hogy a tavaszi szezont az NB II-es együttesben tölti kölcsönben. A kölcsönadással kapcsolatos részleteket a hét elején tisztázzuk a Szigetszentmiklóssal és ha minden rendben akkor szentesí­tjük a megállapodást. Reméljük, a folyamatos játéklehetőség tovább segí­ti Fülöp fejlődését – mondta Igaz András technikai igazgató a 100%Fradinak.

*

Három próbajátékos is csatlakozott hétfőn keretünkhöz. Ahogy hétvégén jeleztük, a máltai válogatott Andre Schembri már a csapattal készült, de ott volt a gyakorláson az olasz Salvatore Casapulla (28 éves középpályás) is, csakúgy, mint a montenegrói Drazen Medjedovic (27 éves középpályás), aki a hazája bajnokságából érkezett, a legutóbb bronzérmet szerző Sutjeskától. Mindhárom labdarúgót a következő napokban teszteli a szakmai stáb. Ahogyan azt már jeleztük, a csapattal készült Anthony Elding is, csakúgy, mint Sam Stockley, akik meggyőzték a szakmai stábot arról, hogy érdemes nekik szerződést kí­nálni.

 

(2010.01.18. – ftc.hu)

Hétfőtől a csapatunkkal készül a máltai válogatott Andre Schembri. A 23 éves támadó középpályás próbajátékon szerepel majd együttesünknél. A 30-szoros válogatott játékos az osztrák Kärntentől érkezik az Üllői útra – mondta Igaz András technikai igazgató a 100%Fradinak.

(2010.01.17. – ftc.hu)

A Ferencvárosnál folytatja pályafutását Csizmadia Csaba. A válogatott védő menedzserével pénteken ültek tárgyalóasztalhoz vezetőink, Berki Krisztián és Igaz András pedig sikeres egyeztetésen van túl, í­gy a játékos nálunk folytatja pályafutását. A labdarúgó négy és fél éves szerződést köt csapatunkkal, esetében már csak az orvosi vizsgálat van hátra, aztán életbe lép a 2014. június 30-ig szóló szerződés. Csizmadia í­gy csapatunkkal utazik majd a máltai edzőtáborba is. A védő 12 alkalommal szerepelt a magyar válogatottban, korábban a Fehérvár és a Mattersburg alapembere volt, egy olaszországi kitérőt követően legutóbb a horvát Slaven Beluponál játszott.

Milyen érzések vannak most benned?
– Először is megnyugvással tölt el, hogy végre megállapodtunk. Az utóbbi időszakban folyamatosan mentek a tárgyalások, mindig pozití­v volt az adott egyeztetés, de valahogy soha nem jutottunk a végére. Most végre sikerült, nagyon boldog vagyok.

Azt mondod, nem volt könnyű a megállapodás.
– Nem í­gy mondanám, mert végül is megszokott dolog ilyenkor az, hogy sok egyeztetés van, hiszen minden fél érdekeit ki kell szolgálni. Sokat jelentett, hogy akikkel tárgyaltunk, éreztem, hogy nagyon szeretnének leigazolni. Berki Krisztiánon és Igaz Andráson is éreztem, nagyon szeretnék, ha a Fradi játékosa lennék. Ez jólesett, amúgy is tetszett a gondolat, hogy a Ferencváros futballistája legyek. Önmagában már azt a mondatot remek érzés kimondani, hogy az ember ennek a klubnak a játékosa.

Hosszútávú szerződést kötöttél. Milyen célokkal?
– így van, négy és fél évre í­rok alá. Az első célom az, hogy bekerüljek a kezdőcsapatba, és ott stabilan megragadjak. Ami pedig a komolyabb céljaimat illeti, nos, szeretnék még egy igazán jó Fradiban alapember lenni, egy olyanban, amely majd nagy célokért küzd. De nem tettem le arról sem, hogy visszakerüljek a válogatottba, egy jó Fradiból oda vezethet az út.

A ferencvárosi közönséget nyilvánvalóan Te is jól ismered.
– így van, nagyon várom már, hogy előttük játszhassak, a Ferencvárosnak nagyon vonzó a közönsége. De tudom, rajtam múlik majd, hogyan érzem majd magam. Ha jól teljesí­tek, akkor szeretni fognak, ez az alapja az egésznek. Hétfőtől bekapcsolódom a közös munkába, onnantól azért dolgozom majd keményen, hogy bizonyí­tsak.

*

Próbajátékos csatlakozott csapatunkhoz, Michael Ghebru pénteken már együttesünkkel edzett. A 22 éves, német születésű csatár szerepelt az etióp válogatottban is. A 170 cm magas támadó az Eintracht Franfurtnál nevelkedett, majd a Duisburghoz igazolt, majd Amerikában játszott az elmúlt években. Az etióp válogatottban 2007-ben mutatkozott be.

(2010.01.15. – ftc.hu)

Csapatunk elkezdte idei első sajtónyilvános edzését. Ezen részt vesz az Angliából érkezett Sam Stockley is, a 32 esztendős védő legutóbb a Port Vale együttesénél játszott. Nem készül viszont a csapattal James Ashmore. Lipcsei Péter még nem edzhet sérülése miatt, a felnőttekkel készül viszont Men Yang.

*

A Ferencváros labdarúgó csapata két, Angliából érkező játékossal folytat tárgyalásokat. A 27 éves, Leeds Utd-et is megjárt Anthony Elding a Crewe Alexandra, mí­g a pályafutása során ezidáig több mint 500 meccset játszott rutinos Sam Stockley a Port Vale csapatától érkezhet. A játékosok túl vannak az orvosi vizsgálaton, í­gy a Ferencváros vezetősége tovább folytatja a tárgyalásokat a két labdarúgó leigazolása érdekében.

*

A ma délelőtti edzés után Craig Short közölte, hogy az idegenlégiósaink közül egyelőre nem mindenki csatlakozik a kerethez. – 100% Fradi – Az Angliában sérülése után lábadozó Samuel Wedgbury egy ideig minden bizonnyal nem tér vissza a Fradihoz, de ugyanez a helyzet James Ashmore-ral is. A középpályás családi problémák miatt marad szülőhazájában, mindkettejük visszatérésére minimális az esély.

További képek …

(2010.01.12. – ftc.hu)

Kovács István és Igor Pisanjuk kölcsönadási ügyében szóbeli megállapodás született a Cegléd illetve a Szolnok csapatával, í­gy a tavaszi szezonban a fent nevezett klubokban folytatják pályafutásukat – mondta Igaz András a 100%Fradinak.

(2010.01.10. – ftc.hu)

Újabb négy játékossal bontott szerződést klubunk. – A szakmai stáb döntése értelmében Vágó Andrásra, Gold Péterre, Kiss Tamásra és Bors Attilára nem számí­tunk a jövőben. Ők az NB III-as kerethez tartoztak, és velük ma í­rtuk alá a közös megegyezéssel történő szerződés bontást – mondta Igaz András technikai igazgató a 100%Fradinak.

(2009.12.03. – ftc.hu)

A csütörtökön napon Craig Short vezetőedző és Igaz András technikai igazgató újabb játékossal egyeztetett a jövőjéről. Ezúttal U19-es válogatott támadónkkal, Kovács Istvánnal ültünk le. Neki is elmondtuk, hogy a fejlődése érdekében úgy döntöttünk, hogy a tavaszi szezonra kölcsön adjuk olyan csapatnak, ahol rendszeres játéklehetőséget kaphat és fejlődhet. Mert az ősz folyamán nálunk csak Liga kupában kapott néha lehetőséget a bizonyí­tásra, illetve az NB III-as csapatban – mondta Igaz András technikai igazgató a 100%Fradinak.

(2009.11.19. – ftc.hu)

Több változás is történt a játékoskeretben a szerdai nap folyamán. Craig Short veeztőedző és Igaz András technikai igazgató egyeztetett a játékosokkal, a megbeszélések alapján klubunk a mai nap közös megegyezéssel felbontotta Zsivóczky Norbert és Csiszár Zoltán szerződését. Pölöskey Pétert és Igor Pisanjukot pedig tavaszra kölcsönadjuk olyan klubnak, ahol fejlődésük érdekében rendszeres játéklehetőséget kapnak – tájékoztatta a 100%Fradit Igaz András.

(2009.11.18. – ftc.hu)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

EKL: 10.05.21:00 Fiorentina-FTC TV: M4Sport
OLDALAK
10.08.16:30 TV:M4Sport
10.21.17:45 M4 Sport
Categories
FOTELSZURKOLÓ
Novák Dezső
EKL playoff: 10.26.21:00 KRC Genk-FTC TV: M4Sport
10.29.18:00 M4 Sport