Átigazolások – 2015/16 (nyár)

16 hozzászólás a(z) Átigazolások – 2015/16 (nyár) bejegyzéshez

 • Valahogy nagyon tervszerû leigazolí sok mennek végben mostan és itten, aminek nagyon örülök.

  Nem gyors sikerek í llnak a célpontban, hanem fiatal és idôsebb jí tékosok csapatban valò összeí llìtí s.

  Az a benyomí som, hogy itten egy olyan ember rendelkezett, akinek több elképzelései is vannak és elôrelí tòan pròbí l olyan csapatot összeí llìtani, amely alakulhat, fejlôdhet és embert faragò feladatot (a fiatalabbakkal szemben) is tudna ví llalni.

  Az egyéni arc és személyiség nem hiba, hanem erény.

  Az alakulò és jelenlegi Fradi csapatí ban minden szurkolò talí l magí nak egy olyan jí tékost, amely szerinte a legjobban fogalmazza meg a “fradizmust”.

  érdekes lenne, hogy ki kinek a legfradisabb stìlust képviselô jí tékos.

 • Cukic -- úgyis, mint Csuka -- aláí­rásának nagyon örülök, hiszen ő a másik “legfradistább” légiós. Tulajdonképpen nem lepett meg, hiszen nem küldték el. Azt hiszem, vártak, hogy lesz-e légiósból nagy fogás, s mivel nem lett, jött Vladan. Igazán megérdemelte.
  Pintér Ádám nagyon kellett, mert védelmünk igencsak meghiányosult. S ráadásul egy magyar válogatottat sikerült szerezni személyében, aki a spanyol bajnokságban sem vallott szégyent.

 • Soma távozását nehezen tudom megemészteni. Megértem és nem is haragszom rá, hiszen egyrészt egy jobb bajnokságba igazol több pénzért, másrészt úgy látszik nem nagyon volt megbecsülve, ha az új szerződésajánlatunknál a dupláját í­gértük a jelenlegi fizetésének. Miközben Tuijp és Lauth a dupláját (vagy többet) kapták nála a nagy semmiért, miközben Soma kitette a szí­vét-lelkét a pályára…Lassan elfogy a csapatunk.

  Sok sikert Soma, szurkolok, hogy sikerüljön!

  • Nem mindenben értek veled egyet. Amikor Somi idejött, akkor csak egy “futógép” volt. A fizetését talán még soknak is találtuk volna. Kinevelődött, és megjött az étvágya. Várható volt, hogy elviszik. Nekünk kellemetlen időpontban ment el, dehát a komoly bajnokságokra csak most kezdik a felkészülést.
   De jelenleg ez a sorsunk. Kinevelünk valakit, és viszik. De legalább szép summáért.
   Most csak az a kérdést, hogy mikorra sikerül új védőket szereznünk.

   • Igazad van Imre bátyám, de azóta már eltelt 4 év és Soma 2 éve meghatározó játékosa lett a Fradinak. Nem csak a gyorsasága miatt, hanem az “univerzális” képessége miatt, hiszen talán csak kapus nem volt eddig. Szerintem azt is látni kellett volna, hogy a szurkolók mennyire szeretik, hogy egy olyan játékossá vált akinek hiányát nagyon meg fogjuk érezni (bár ne legyen igazam). Szerintem a légiósok közül neki volt a legkisebb fizetése.
    Valószí­nűleg a csalódottság is beszél belőlem, mert számomra a legszerethetőbb játékosa volt a jelenlegi Fradinak.

    • Abban teljesen igazad van, hogy Somi volt a legfradistább légiós.
     Az ilyen elmenetelek mindig fájóak, de előfordul, hogy hosszabb idő múltán jóvá válik. Amikor 1964-ben Kökény Jóska (pár hónappal volt fiatalabb nálam, nyugodjék) elment Salgótarjánba, mert nősülni készült és ott lakást kapott, mindenki minden volt, csak nagyságos úr nem. De ha nem megy, nem születik meg egy Bea nevű hölgy sem…
     Szerintem Somi levezetni Braziliába fog hazamenni, hiszen mindig brazil zászlóval ünnepelt.

     • Azt hiszem, mindent elmond hozzáállásáról és személyiségéről, hogy a szí­vünk szakad meg érte.
      Az ő esetében nagyon könnyű tiszta szí­vből sok sikert kí­vánni neki és drukkolni, hogy úgy alakuljon franciaországi karrierje, ahogy kell és ahogy megérdemli. Azért pedig, hogy brazilként igaz fradistává lett pályán és azon kí­vül is, csak megköszönni lehet. Szép emlékként maradhat meg mindnyájunkban a zöld-fehérben töltött négy éve.

 • Rado mint diamí ns keret nélkül fog bizonyìtani.

  Örülök szerzôdtetésének. Doll edzô ebbôl a fiatal jí tékosbòl egy olyan diamí nsot faraghatna, amely be tudna illeszkedni magí t a jelenlegi keretben.

  A tehetségrôl nincs ní la kérdés. De be is tud majd illeszkedni a Fradi jelenlegi keretébe ?

  Amit eddig lí thattam tôle sok tehetség, sok gyorsasí g, de olykor sok önzés is Volt.

  Reméljük a legjobbakat. Minden esetre Doll mester ôtet is be fogja tudni illesteni a keretben, ha meg engedi magí t faragni.

 • Radó???
  hirtelen nem tudom,hogy mit is í­rjak.bí­zom a csodában…!
  Hajrá Fradi

 • Egy „emlékezetes” emlék.
  2009. augusztus 1. FTC-ZTE 4:1. „Pogacsics kapus kiejtette a labdát, azt Dragóner fejelte a kapuba a 34. percben. (2:0).”
  A Nagyvárad-tér felőli kapura támadtunk. És most jött az, amiről ez a meccs számomra igazán emlékezetes maradt: Dragi kirohant a szurkolók felé, de nem velük pacsizott, hanem ölbekapta az egyik labdaszedőt, és adott neki egy nagy puszit. Ekkor esett le a tantusz nálam, hogy hiszen ez a fia!
  Kedves Filip, remélem jónéhány atyai puszit kiérdemelsz majd a góljaiddal.

 • Remélem Ő végre nem Tuijp,Lauth,Ugrai stb. sorsára jut.
  A távozók listájával “meg vagyok elégedve…”

 • Folytatva Orosz Úr! gondolatmenetét:
  “Az is jó ha jön, az nagyon jó ha visszajön, az lesz a legjobb amikor elküldjük!” 😛 👿

  Egy kérdést, ha szabad Tisztelt vezérigazgató Úr! -- tudom nem ide tartozik:
  Miért nem játszhatja mérkőzéseit a Ferencvárosi FC amatőr labdarúgó csapata (BLSZ I. -- szép volt fiúk, gratula!)) a népligeti Sport Centrum valamelyik (cca. 5 van) pályáján térí­tésmentesen ha egyszer már a nagy családhoz tartoznak, és örök és sokat nekik is köszönhet stb. (lásd. lentebb)
  Tudna segí­teni? -- persze nem a plasztik lap kiváltására gondolok! :mrgreen:

 • lehet eső, lehet sár, jó volt, most se rossz, de hosszú távon nyilván nem ő lesz a megoldás -- és elég nyilvánvalónak tűnik ebből az adásvételből, hogy nem is Ramirez, akiért nagy kár…

 • Isten mentsen Leonardotól. Soha, sehol, egyetlen csapatba sem tudott beilleszkedni. Leandronak viszont örülök. Megbí­zható, jó játékos.

 • Nem tudom teljes boldogsággal fogadni a hí­rt,mert igaz régen volt,de az önéletrajzából is látszik nem a klubhüség -ahol most vagyok nincsen hosszú ü,ezért í­rom í­gy-motiválja…

  Leonardo-nak jobban örültem volna.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

OLDALAK
04.02.16:30 M4 Sport
04.08. 19:30 M4Sport
04.15. 00:00 M4 Sport
Categories
FOTELSZURKOLÓ
Novák Dezső