Átigazolások – 2019/20 (nyár)

Stefan Spirovski az izraeli Hapoel Tel-Aviv csapatában folytatja pályafutását.

(fradi.hu – 2019. szeptember 12.)

Játékosmozgás

Érkezik: Franck Boli (Stabaek), Eldar Civic (Sparta Praha), Gróf Dávid (Bp. Honvéd), Danilo Ihnatenko (Sahtar Donyeck – kölcsönbe), Michal Skvarka (MSK Zilina), Szécsi Gergő (Balmazújváros), Olekszandr Zubkov (Sahtar Donyeck – kölcsönbe)

Kölcsönből visszatér: Csernik Kornél (Soroksár), Kundrák Norbert (Soroksár), Priskin Tamás (Haladás), Rui Pedro (Haladás), Silye Erik (Mezőkövesd)

Profi szerződést kaptak: Pócsik Botond, Szabó Richárd

Kettős játékengedéllyel: Csonka András (Soroksár)

Távozik: Böde Dániel (Paks), Csernik Kornél (), Dejan Georgijevic (Irtis Pavlodar – kölcsönbe), Fernando Gorriarán (Santos Laguna), Holczer Ádám (Paks), Julian Koch (visszavonult), Könczey Márk (Kelen SC), Kundrák Norbert (DVSC), Davide Lanzafame (Bp. Honvéd), Ivan Petrjak (Sahtar Donyeck – kölcsönből vissza, majd MOL Fehérvár), Rui Pedro (DVTK), Silye Erik (Mezőkövesd – kölcsönbe), Stefan Spirovski (Hapoel Tel-Aviv), Takács Zsombor (Soroksár – kölcsönbe), Varga Ádám (Soroksár – kölcsönbe)

Rui Pedro Diósgyőrben folytatja pályafutását.

(fradi.hu – 2019. szeptember 4.)

Davide Lanzafame visszatért Kispestre.

(honvedfc.hu – 2019. augusztus 12.)

Kundrák Norbert a DVSC-ben folytatja pályafutását.

(dvsc.hu – 2019. augusztus 9.)

Silye Erik visszatér Mezőkövesdre.

(mezokovesdzsory.hu – 2019. augusztus 7.)

A norvég bajnokság előző szezonjának leggólerősebb futballistája, Franck Boli a Fradiban folytatja!

Labdarúgócsapatunk szerződtette a norvég élvonalbeli Stabaek támadóját, a 25 esztendős Franck Bolit. Az elefántcsontparti csatár az előző évben 17 góllal a norvég bajnokság gólkirálya lett, de ebben a szezonban is van már nyolc találata, azaz remek formában érkezik a mieinkhez.

Bemutatás

Franck Boli 1993. december 7-én született Elefántcsontpartban, Yamoussoukróban, amely Abidjan mellett az ország másik fővárosának tekinthető. Édesapja, Fulbert is futballista volt, egyszer az elefántcsontparti válogatottban is pályára léphetett.

Az elsősorban középcsatárként – emellett irányí­tóként és szélsőként is – bevethető Franck Boli 19 esztendősen mutatkozott be első profi klubjában, a norvég élvonalbeli Stabaekben. Hamar csapata húzóemberévé vált, harmadik szezonjában 13 gólt szerzett. Ezután Kí­nába igazolt, de hamar hazatért, rövid ideig az Aalensundban szerepelt, majd visszatért a Stabaekhez.

Ez pedig remek döntésnek bizonyult. Boli legutóbbi, 2018-as idénye (a norvégoknál tavaszi-őszi bajnoki rendszer van) kiválóan sikerült, 17 gólt szerzett a bajnokságban, amivel az Eliteresien gólkirálya lett!

Pazar formája a 2019-es évben is kitart. Boli most sem fukarkodik a találatokkal, az első osztályban 13 meccsen hat gólja van, amivel negyedik a góllövőlistán, mí­g két kupamérkőzésen kétszer volt eredményes.

25 éves korára 52 norvég élvonalbeli gólt rúgott, de a különböző sorozatokban 20 gólpasszt is kiosztott.

Névjegy
Név: Franck Boli
Születési idő, hely: 1993. december 7., Yamoussoukro (Elefántcsontpart)
Korábbi klubjai: Stabaek (2012-2015), Liaoning (2015/16), Aalesund (2016 – kölcsönben), Stabaek (2017-19)
Sikerei: Norvég gólkirály (2018)

(fradi.hu – 2019. augusztus 1.)

Az MLSZ Adatbankja alapján Könczey Márk a Kelen SC-be igazolt, Takács Zsombor Soroksáron folytatja pályafutását.

(MLSZ Adatbank – 2019. augusztus)

A Ferencváros két U19-es játékosával, Szabó Richárddal és Pócsik Botonddal is profi szerződést kötött.

Az FTC labdarúgócsapata két U19-es játékossal is profi szerződést kötött: a 19 éves Szabó Richárddal, valamint a 18 éves Pócsik Botonddal.

A középpályán játszó Szabó Richárd a Goldball egyesületénél nevelkedett, majd 2013 nyarán csatlakozott a zöld-fehérekhez. U14-től végigjárta utánpótlás csapatainkat, majd már 17 évesen az U19-esek között kezdett játszani. A tehetséges középpályás csatlakozhatott első ausztriai edzőtáborunk keretéhez. Ausztriában pályára lépett a Celje elleni mérkőzés második félidejében, amelyen 2-0-ra legyőztük a szlovén csapatot. Szabó Richárd Fradi szí­nekben már 57 gólt szerzett.

A támadószellemű Pócsik Botond Mátészalkán kezdett el focizni, majd 2014-ben a Győri ETO akadémiája szerződtette. Egy évre rá, mikor még 15 éves sem volt, megszerezte a Fradi, és azóta 33 találatot jegyzett utánpótlás csapatainkban. Fiatal csatárunk az előző szezonban 25 U19-es bajnokin 12 alkalommal volt eredményes.

Nagyon sokat jelent számomra ez az esemény. Elmondhatatlanul jó érzés, hogy korábban csak a nagy játékosokat láttam ilyen bejelentéseken, most pedig minket fotóztak le Fradi-mezzel a kezünkben. Ez egy óriási megtiszteltetés! Remélem, hogy ez nemcsak a vég, hanem egy hosszú történet kezdete” – mondta Szabó Richárd meghatottan az aláí­rást követően.

Pócsik Botond hozzátette, hogy rengeteget dolgoztak az elmúlt években ezért a szerződésért: „Úgy érzem, hogy főleg az utolsó fél évre forrott ki a játékunk Ricsivel. Esetemben ez gólokban mutatkozott meg, Ricsi pedig nagyon magabiztosan, stabilan játszott a középpályán. Máshonnan is megkerestek minket, de csak a Ferencváros volt képben számunkra, egyértelmű volt, hogy itt képzeljük el a jövőnket, itt szeretnénk továbbfejlődni.”

A két fiatal mesélt játékstí­lusáról is.

„A 6-os, valamint a 8-as pozí­ciójában szeretek legjobban játszani. Akkor érzem magam a legjobban, ha jár a labda és nincs üres járat. Az utánpótláscsapatokban imádtam szervezni, irányí­tani a társakat” – mondta Szabó Richárd.

Majd Pócsik Botond is beszámolt, hogy hol szeret a legjobban játszani: „Szélsőként, a pálya mindkét oldalán bevethető vagyok, bár inkább a bal oldalt kedvelem. Szeretek cselezni, és elég gyors vagyok, ezt pedig a védők nem bí­rják általában.”

(fradi.hu – 2019. július 3.)

Labdarúgócsapatunk ismét kölcsönadta 25 éves támadóját, Dejan Georgijevicet. A szerb csatár tavasszal hazájában, a Partizan Belgrádban szerepelt kölcsönben, nyáron pedig új klubban bizonyí­that. Ezúttal Kazahsztánban, az Irtis Pavlodarban, amely az élvonalban szerepel.

(fradi.hu – 2019. július 2.)

Varga Ádám Soroksáron folytatja pályafutását.

(soroksarsc.hu – 2019. július 1.)

Julian Koch szerződése 2019. június 30-án lejárt egyesületünkkel, í­gy a német labdarúgó távozott a mieinktől.

Koch visszavonulását és edzőként való alkalmazását új klubja, a Bochum Instagram-oldalán közölte

(fradi.hu & nso.hu – 2019. július 1.)

Labdarúgócsapatunk szerződtette a Sparta Praha játékosát, a szlovák bajnoki cí­met is nyert Eldar Civicet.

Labdarúgócsapatunk megszerezte a Sparta Praha és a bosnyák válogatott balhátvédjét, Eldar Civicet. A 23 esztendős futballista nyert már szlovák bajnokságot a Nagyszombattal, a Spartával az előző szezonban harmadik lett, a bosnyák válogatott legutóbbi négy tétmérkőzéséből pedig háromszor is a kezdőcsapat tagja volt.

Bemutatás

Eldar Civic 1996. május 28-án született Bosznia és Hercegovina területén, Tuzlában. Eleinte a helyi egyesületben futballozott, majd a cseh élvonalban szereplő Slováckóhoz került, itt is mutatkozott be az első osztályban 18 évesen.

Első két teljes szezonjában már fiatalon is alapembere volt az együttesnek, amellyel két év alatt 44 felnőtt élvonalbeli bajnokit játszott.

2017 nyarán négyéves szerződést kötött vele Csehország rekordbajnoka, a Sparta Praha, amely azon a télen kölcsönadta őt a szlovák első osztályú Nagyszombatnak. A kölcsönidőszak igen jól sült el, hiszen Civic a csapattal meglepetésre megnyerte a szlovák bajnokságot. (A cikk lejjebb videós nyilatkozattal folytatódik)

Az előző szezonban rendszeresen számí­tottak rá a Sparta Práhánál, 20 bajnokin és két kupamérkőzésen is pályára lépett. Az együttessel harmadik helyen végzett a cseh bajnokságban.

Civic a bosnyák válogatottnak is tagja, 2018 óta nyolc mérkőzése van a nemzeti csapatban. Idén három Európa-bajnoki selejtezőn – az örmények, a finnek és az olaszok elleni találkozón – is a kezdőcsapat tagja volt. Utóbbi, júniusi összecsapáson sokáig pontszerzésre is álltak Olaszországban, csak egy hajrában kapott góllal maradtak alul.

A nemzeti tizenegyben olyan társai vannak, mint a Juventus és a Roma sztárja, Edin Dzeko, valamint Miralem Pjanic, vagy korábbi labdarúgónk, a mieinktől néhány éve a Premier League-be igazolt Muhamed Besic.

Névjegy
Név: Eldar Civic
Születési idő, hely: 1996. május 28., Tuzla
Korábbi csapatai: Slovácko (2015-17), Sparta Praha (2017-19), Nagyszombat (2018 – kölcsönben)
Sikerei: szlovák bajnok (2018), cseh bronzérmes (2019)

(fradi.hu – 2019. június 26.)

Az ukrán Danylo Ihnatenko kölcsönbe került magyar bajnok labdarúgócsapatunkhoz.

Oleksandr Zubkov után újabb ukrán középpályást szerződtettünk, ugyanis a Sahtar Donyeck 22 éves játékosa, Danylo Ihnatenko kölcsönbe érkezik a Ferencvároshoz.

Ihnatenko 1997. március 13-án született Zaporizhya városában. A helyi csapatban, a Metalurhban nevelkedett, amelynek szí­neiben 2015-ben mutatkozott be az első osztályban vezetőedzőnk, Sergei Rebrov egykori csapata, a Dinamo Kijev ellen. Két szezon után, 2016-ban szerződtette az ukrán nagycsapat, a Sahtar Donyeck, ahol első sorban az ifjúsági csapatnál számí­tottak rá. 2018 elején aztán kölcsönbe került a szintén élvonalbeli Mariupolhoz, amellyel az előző szezonban a negyedik helyen végzett, csapattársa volt a nemrég szintén a Fradihoz érkező Zubkov.

A 189 centiméter magas Ihnatenko pályafutása során eddig 38 első osztályú bajnokin és 14 kupamérkőzésen lépett pályára, ezeken egyszer volt eredményes és egy gólpasszt adott, illetve egy alkalommal játszott az U21-es ukrán válogatottban.

(fradi.hu – 2019. június 22.)

Szécsi Gergő meggyőzte a szakmai stábunkat az edzőtáborban, í­gy pénteken profi szerződést í­rt alá klubunkkal.

Labdarúgócsapatunk szerződtette a Balmazújváros kapusát, Szécsi Gergőt, aki í­gy zöld-fehérben folytatja pályafutását. Az egri születésű, 30 éves Szécsi Gergő Debrecenben kezdett el futballozni, az előző idényben a másodosztályú Balmazújvárosban védett.

Szécsit a szerdán befejeződött első nyári edzőtábor előtt kértük ki klubjától, hiszen válogatott kapusaink, Dibusz Dénes és Gróf Dávid abban az időszakban a nemzeti csapattal dolgoztak. Szécsi élt az eséllyel, hiszen a Bad Radkersburgban töltött hetek alatt meggyőzte szakmai stábunkat, í­gy profi szerződést kí­náltak neki.

Szécsi Gergő a 2018/2019-es szezonban 27 NB II-s bajnokin védett, az eggyel korábbi idényben pedig az élvonalban is szerepelhetett balmazújvárosi mezben. A Magyar Kupában az akkor az elődöntőig menetelő csapatában ötször számí­tottak rá. A korábbi években mindent összevetve 95 másodosztályú meccsen és 14 kupatalálkozón szerepelt.

Névjegy
Név: Szécsi Gergő
Születési hely, idő: Eger, 1989. február 7.
Profi klubjai: Debrecen II (2006-2015), Létavértes (kölcsönben, 2007-2008), Békéscsaba (kölcsönben, 2011), Balmazújváros (kölcsönben, 2011/2012), Létavértes (kölcsönben, 2013/2014), Kisvárda (kölcsönben, 2014/2015), Balmazújváros (2015-2019)

Amint arról korábban beszámoltunk, labdarúgócsapatunk szerződtette a Balmazújváros kapusát, Szécsi Gergőt, aki í­gy zöld-fehérben folytatja pályafutását. Legújabb játékosunk az első ausztriai edzőtáborba már azzal a céllal utazott, hogy jó teljesí­tményt nyújtva meggyőzze a szakmai stábot arról, hogy érdemes leigazolni.

„Úgy indultam neki az edzőtábornak, hogy megpróbálom a maximumot nyújtani, hátha sikerül meggyőznöm a Ferencváros szakmai stábját. Boldog vagyok, mert úgy néz ki, sikerült – kezdte a FradiMédiának nyilatkozó Szécsi Gergő. – Nagyszerű érzés volt a csapattal készülni, már csak azért is, mert a Fradiba eljutni önmagában nagyszerű dolog. A többiek gyorsan befogadtak, ezt köszönöm nekik.”

Szécsi Gergő tudja, komoly fába vágta a fejszéjét azzal, hogy elfogadta a Ferencváros ajánlatát, posztján ugyanis riválisa lesz Dibusz Dénes és a szintén újonnan igazolt Gróf Dávid is.

„Két nagyszerű kapus, válogatott játékos van előttem, ezzel tisztában vagyok. Csinálom a dolgomat és meglátjuk majd, mit hoz a jövő” – mondta Szécsi, aki már a csapattal tart majd a következő ausztriai összetartásra, amelynek programjában öt mérkőzés szerepel.

(fradi.hu – 2019. június 21.)

A szlovák válogatott, gólpasszokban erős középpályás, Michal Skvarka nálunk folytatja!

Huszonhat éves szlovák játékossal, Michal Skvarkával erősödött a Bajnokok Ligája selejtezőjére és az NB I új idényére készülő labdarúgócsapatunk. A kétszeres szlovák bajnok és egyszeres kupagyőztes Skvarka szerdán í­rta alá szerződését az FTC-MVM Sportközpontban. A szlovák válogatott labdarúgó nevelőklubján, a zsolnai csapaton kí­vül korábban – kölcsönben – a szintén szlovákiai Michalovce és Zlate Moravce együttesében is szerepelt, azaz először áll légiósnak.

Az előző szezonban

Skvarka 26 bajnoki meccset játszott a legutóbbi idényben az alapszakaszt másodikként záró, végül negyedikként végző MSK Zilinában, amelynek csapatkapitánya volt. Statisztikája 10 gól és kilenc gólpassz volt, utóbbival az egész liga második legeredményesebb játékosa lett. A szlovák kupasorozatban hatszor lépett pályára, hat gólpasszt osztott ki.

Kiemelkedő mutató gólpasszok terén

Új szerzeményünk mostanáig 219 szlovák élvonalbeli mérkőzésen lépett pályára, mérlege 44 gól és 51 gólpassz. Nyolc meccsen szerepelt hazája másodosztályú ligájában is, ott egy gólja mellett kilenc assziszt szerepel a neve mellett. Minden sorozatot figyelembe véve 237 alkalommal ölthette magára a Zilina mezét, 46 gól és 61 gólpassz a mutatója. Végigjárta a szlovák korosztályos válogatottakat, a felnőttcsapatban máig kétszer, legutóbb 2017 decemberében szerepelt. A teljes pályafutását vizsgálva 264 profi párharc során 51 gólja és 75 gólpassza van, piros lapot sosem kapott.

Nemzetközi tapasztalat

Michal Skvarka csapata, a Zilina legutóbb a 2010/2011-es idényben szerepelt a Bajnokok Ligája csoportkörében, az akkor 18 éves Skvarka viszont ott nem kapott játéklehetőséget – edzője egyszer nevezte a keretbe. A következő években a zsolnaiak rendre az Európa-liga selejtezőjében próbálkoztak, Skvarka 2013 és 2015 között 12 mérkőzésen lépett pályára, 2 gól és 2 gólpassz a mutatója. Két éve, 2017 nyarán csapatkapitányként kétszer szerepelt a BL-selejtezőben szereplő Zilinában, egy gólpasszt jegyez.

Névjegy
Név: Michal Skvarka
Születési hely, idő: Martin (Túrócszentmárton, akkor Csehszlovákia), 1992. augusztus 12.
Állampolgárság: szlovák
Profi klubjai: Zilina (2009-2011), Zemplí­n Michalovce (2011-2012, kölcsönben), Zlate Moravce (2012. július-2012. december, kölcsönben), Zilina (2012-2019)
Sikerei: kétszeres szlovák bajnok (Zilina 2009/2010 és Zilina 2016/2017), szlovák kupagyőztes (2011/2012)

(fradi.hu – 2019. június 19.)

Holczer Ádám távozott a Ferencváros labdarúgócsapatától és Pakson folytatja pályafutását.

(fradi.hu – 2019. június 12.)

Fernando Gorriarán a mexikói élvonalbeli Laguna Santos csapatában folytatja pályafutását.

(Instagram – 2019. június 7.)

Gera Zoltán, júliustól átveszi az U21-es válogatott irányí­tását.

(mlsz.hu – 2019. június 7.)

Böde Dániel Pakson folytatja pályafutását.

(fradi.hu – 2019. június 6.)

A mieink kölcsönvették a 2-szeres ukrán bajnok, 3-szoros Ukrán Kupa-győztes középpályást, Oleksandr Zubkovot.

Labdarúgócsapatunk kölcsönvette a Sahtar Donyeck 22 esztendős, ballábas középpályását, Oleksandr Zubkovot. A futballista a Sahtarral három szezon alatt két bajnoki cí­met, három Ukrán Kupát és két Ukrán Szuperkupát nyert. De az U19-es csapattal az Ifjúsági Bajnokok Ligája döntőjét is megjárta.

A 2018/19-es szezont kölcsönben a Mariupolnál töltötte, ahol alapemberként nyolc bajnoki góllal segí­tette az együttest az Európa Liga-indulást érő negyedik helyhez.

Zubkov csütörtök délután még pályára lépett, és gyönyörű gólt szerzett a Zorya elleni rangadón, majd adott egy gólpasszt is, ezzel nyertek 3-1-re.

Zubkov elsősorban jobbszélsőként vagy jobb oldali középpályásként bevethető, de a középpálya közepén is képes jó teljesí­tményt nyújtani.

Bemutatás

Zubkov 1996. augusztus 3-án született az ukrajnai Makiivkában. Első klubja az Olimpik Donyeck volt, itt 13-tól 15 éves koráig futballozott, majd lecsapott rá az ország sztárcsapata, a Sahtar Donyeck.

A klubban 19 évesen mutatkozott be a felnőttek között, és ebben a szezonban (2015/16) már Ukrán Kupát és Ukrán Szuperkupát is szerzett. Emellett még az U19-es együttesnek is alapembere volt, amellyel bajnok lett, az Ifjúsági Bajnokok Ligájában pedig a sorozatot végigjátszva és három gólt szerezve a döntőig meneteltek társaival, ahol csak a Chelsea állí­totta meg őket.

A 2016/17-es és a 2017/18-as idényben egyaránt nyolc-nyolc összecsapást játszott a Sahtarral az élvonalban. A csapattal mindkét évben megnyerte az ukrán bajnokságot, valamint az Ukrán Kupát is, sőt az egyik évben triplázott a klubbal, azaz a Szuperkupát is bezsebelte.

Zubkov í­gy három szezon alatt két bajnoki cí­met, három kupasikert, két Szuperkupa-győzelmet ünnepelhetett, emellett egy bajnoki ezüstje és két Szuperkupa-ezüstje is lett. Az U19-es együttessel pedig szintén nyert egy bajnoki aranyat, valamint ezüstöt szerzett az ifi BL-ben.

A több játéklehetőség érdekében a 2018/19-es szezont a szintén ukrán első osztályú Mariupolnál töltötte. A váltás tökéletesen bejött, hiszen 22 bajnokin játszhatott (19-szer kezdőként), ezeken az összecsapásokon pedig nyolc bajnoki góllal volt vezére együttesének, amely az Európa Liga-indulást érő negyedik helyen végzett.

Zubkov tagja volt az ukrán U18-as, U19-es, U20-as és U21-es válogatottnak is. Utóbbiban tavaly októberben is pályára lépett, a skótokat az ő duplájával verték.

(fradi.hu – 2019. május 31.)

Gróf Dávid a Fradiban folytatja! A magyar bajnok kapus fiatal korában már volt klubunk kötelékében, most pedig visszatért a mieinkhez.

Csapatunk a magyar bajnok Gróf Dáviddal erősí­tette meg a keretét.

A kiváló kapus számára nem ismeretlen az Üllői út környéke, hiszen játszott már korábban a Fradi utánpótlás-csapataiban. Később a Vasas akadémiáján pallérozódott, majd 2006-ban a skót Hibernian U20-as együtteséhez szerződött, itt debütált is a felnőttek között. Ezt követően volt több angol és német klub labdarúgója.

2015-ben tért vissza Magyarországra, első itthoni szezonját az NB II-es Csákvárnál töltötte, majd szerződtette őt a Honvéd.

Gróf már az első kispesti szezonjában beverekedte magát a kezdőbe, azóta minden bajnoki alkalmával az ő nevével indult a kezdő tizenegy – 84 mérkőzésen volt kezdő zsinórban. Ilyen hosszú sorozatot egyetlen más jelenlegi NB I-es futballista sem ért el. Nagy szerepe volt abban, hogy a Honvéd megnyerte a bajnokságot a 2016/17-es szezonban, hiszen 25 meccsén csupán 22-szer találtak be a kapujába, és 10 összecsapást hozott le kapott gól nélkül.

Mind Bernd Storck, mind – korábbi klubedzője – Marco Rossi is többször meghí­vta már a magyar válogatott keretébe.

Gróf igazi tizenegyesölő kapus, hét büntetőből négyet is kifogott ebben a szezonban.

Névjegy
Név: Gróf Dávid
Születési idő, hely: 1989. április 17., Budapest
Korábbi klubjai: Hibernian FC (2007-2009), Notts County (2010-2011), Mansfield Town (2011), Walsall (2011-2013), Goslarer SC (2013-2014), Berliner AK (2014-2015), Csákvár (2015-2016), Honvéd (2016-2019)
Sikerei: Magyar bajnok

(fradi.hu – 2019 május 27.)

Ivan Petrjak a MOL Vidiben folytatja pályafutását.

(24.hu – 2019. május 4.)

5 hozzászólás a(z) Átigazolások – 2019/20 (nyár) bejegyzéshez

  • A Vidinél (az újpesti) Kovács Zoltán az igazgató …

  • Na, akkor most egy 10 millió forintos kérdés? Lanzát miért kellett 1 nappal (!!!) a klubtörténet utóbbi 24 évének legfontosabb mérkőzése előtt eladni? A kroátok semmi pénzért nem adnák el MOST Dani Olmót vagy Majert!
    Mi a franc folyik itt már megint a háttérben???

  • Jellemzőnek tartom a Vidi vezetőségére, hogy mikor keresték meg P-t, és mikor került az ügy nyilvánosságra. Ennek ellenére mi vagyunk a bajnokok.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

OLDALAK
03.19. 20:15, M4 Sport
04.02.16:30 M4 Sport
04.08. 19:30 M4Sport
Categories
04.15. 00:00 M4 Sport
FOTELSZURKOLÓ
Novák Dezső