Az 1970/71 évi bajnoki szezon mérkőzései

6 hozzászólás a(z) Az 1970/71 évi bajnoki szezon mérkőzései bejegyzéshez

 • És újra 1. Ú. Dózsa és 2. FTC, a Vasas és a Honvéd előtt. A bajnokság meglepetése két, tavaly igen gyatrán szereplő vidéki csapat, az ETO és főleg az SBTC feljavulása, előretörése. A legfájdalmasabb: a nézőszám csökkenése. Az őskorban volt megnyugtató a 2—3.000 néző, a hőskorban nem ritka a 90, sőt 98 ezer szurkoló a Népstadion lelátóin. Most sokszor a századrésze! Persze a rengeteg (túlnyomó többségében haszontalan, s amellett a klubhűséget értelmetlenné tevő) átigazolás, a televí­zió és néhány visszatetsző, megbeszéltnek tűnő eredmény, no meg egyes csapatok (és a válogatott) gyenge teljesí­tménye rávilágí­t az érdeklődés csökkenésének okaira. (Hoppe László)

  *

  Újpesti Dózsa SC: Szentmihályi Antal, Káposzta Benő, Horváth József, Noskó Ernő, Juhász Péter, Dunai III. Ede, Tóth András, Fazekas László, Bene Ferenc, Dunai II. Antal, Zámbó Sándor, Borbély László, Nagy László, Káposzta Benő, Göröcs János, Kellner Jenő, Harsányi László, Bánkuti István, Borbély Lajos, Hegyi Gyula, Sarlós András
  Gólkirály: Kozma Mihály (Bp. Honvéd) 25 gól
  Az év játékosa: Szűcs Lajos (Bp. Honvéd)

 • Az a vonal él, csak időnk nincs. Azért kösz.

 • Háború előttiek vannak csak, de szerintem a Szabó Ervin könyvtárban biztosan megvan.

 • Köszönjük.

  Miklós,

  Nincs kapcsolatod valakihez, akinél fellelhetőek ezek a NépSportok? Hátha találunk valamit benne. De az is lehet, hogy nem focival kapcsolatos ….

 • Az én nyilvántartásomban sem szerepel… Nagy Béla sem tudott róla. Rejtély…

 • Ennek nem kéne szerepelnie?

  admin: link törölve

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

VIII. Novák Dezső utánpótlás emléktorna 2024.01.20.
12.10.18:00 M4 Sport
OLDALAK
EKL: 12.14.18:45 FTC-Fiorentina TV: M4Sport
12.17.16:00 M4 Sport
Categories
FOTELSZURKOLÓ