Az FTC Zrt közleménye

fradi_cimer

Az FTC Labdarúgó Zrt. a változtatás útjára lépett! Ezúton is szeretnénk megköszönni minden kedves szurkolónknak a támogatást és azt, hogy szeretett klubunk mellett álltak! A jövőben is számí­tunk támogatásotokra és arra, hogy közösen felépí­tsünk egy jövőt, egy klubot és egy stadiont, ami a miénk és ahova az illetéktelenek nem léphetnek be!

Új rendszert vezetünk be, ahol kérjük segí­tségeteket és türelmeteket ahhoz, hogy minden szurkolónkról személyes adatokat és fényképet kaphassunk. Tesszük mindezt azért, hogy kulturált körülményeket tudjunk biztosí­tani a hazai meccseinken, és hogy a jövőben a Ferencvárost ne érjék további erkölcsi és anyagi veszteségek. A részleteket megismerhetitek az Általános Szerződési Feltételek – ben a regisztrációs oldalunkon!

A bérletvásárlás és regisztráció menete.

2 hozzászólás a(z) Az FTC Zrt közleménye bejegyzéshez

  • Csaba!
    Jó lenne ha ezeket a mondatokat sokan mások is értenék és elfogadnák.

  • EZT MÁR JÓVAL HAMARABB MEG KELLET VOLNA LÉPNI. VIDÉKEN ÉLEK,SAJNOS AZT KELL MONDANOM,HOGY ,,EGYES,,SZURKOLÓNAK NEVEZETT CSŠ°RHÉK MIATT NAGYON ROSSZ A FRADI MEGITÉLÉSE.ÉN JOBBOLDALI BEÁLLITOTSÁGU EMBER VAGYOK,DE AZT KELL MONDANOM,HOGY NAGY MAGYARORSZÁG ZÁSZLÓNAK ,FASISZTA JELKÉPEKNEK NINCS KERESNI VALÓJA A STADIONOKBA.TÉRJÜNK MÁR ÉSZHEZ,EZZEL A HOZZÁ ÁLÁSSAL MINT AMI MOST VAN AZ MLSZNEK,ÉS AZ UEFÁNAK NEM KELLÜNK AZ BíZTOS.MÁRPEDIG AZ Ő SZABÁLYAIK SZERINT KELL MŠ°KÖDNÜNK NEM ÖNHATALMULAG.HIGGYÉTEK ELL ÉN CSAK JÓT AKAROK SZERETET KLUBBOMNAK.ABBAN VISZONT NEM VAGYOK OLYAN BíZTOS ,HOGY AKIK KINT VANNAK A STADIONBA “A NAGY KEMÉNYMAG” TISZTÁBAN VANNAK TETTÜK SULYOSSÁGÁVAL.HAJRÁ FRADI,HAJRÁ FERENCVÁROS.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

BL selejtező: 07.23.20:00 FTC-The New Saints (walesi) / FK Decic (montenegrói) TV: M4Sport
OLDALAK
08.03.19:45 TV:Duna
Novák Dezső utánpótlás emléktornák
Categories
FOTELSZURKOLÓ