Badonszki Imre gyűjteménye

A napokban levél érkezett szerkesztőségünk postafiókjába, melyben az új oldalunk, átláthatóbb, egyszerűbb kezeléséért kaptuk méltató szavakat.

Kedves olvasónk, Fradista szurkoló társunk levelében szerényen megemlí­tette “talán egyedül álló” gyűjteményét, melyhez csatolt pár képet is. Nem kért mást, csak egy apró segí­tséget, egy mez “életkorának” beazonosí­tását. A többit talán természetesnek vette, egy Fradista, egy gyűjtő, “összeszed” ezt-azt életébe.

Na de ilyet, azért kevesen! – gondolat villant át a szemem előtt, amikor megpillantottam a laptop képernyőjén a képeket. Tudtam, hogy fel kell dolgozni, ezt meg kell mutatni, és reményeim szerint meg is fogjuk tudni mutatni, akár egyesével is a gyűjtemény darabjait. Addig is fogadjátok szeretettel Badovszki Imre folyamatosan bővülő gyűjteményének most birtokunkban lévő fotóit, és végén az olvasóink segí­tségét kérnénk a mez beazonosí­tásában.

Berán Lajos érmék

.

A közel 100 darabos jelvény gyűjtemény


***
***

 


17 hozzászólás a(z) Badonszki Imre gyűjteménye bejegyzéshez

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

OLDALAK
Novák Dezső utánpótlás emléktornák
Categories
FOTELSZURKOLÓ