Bán Nándor

Bán Nándor

Majd minden alkalommal jobbhátvédként szerepelt, de, ha a szükség úgy hozta a fedezetsorban is helytállt.

Az 1934/35 évi ezüstérmes csapatban 12, a kupagyőztes gárdában két alkalommal lépett pályára.

Az 1935-ös KK döntőkön is a ferencvárosi csapat tagja volt.

Játékos-pályafutása során megfordult az FTC Filakovo, az Attila és a Diósgyőr csapataiban is. 1965-től két éven át dolgozott Guineában szövetségi edzőként.

Egy hozzászólás a(z) 0ejegyzéshez

  • 1967 őszén a Szombathelyi cipőgyár pályáján lejátszott NB II-es mérkőzésen (ha jól emlékszem, 2:o-ra győztünk) Nándi Bácsi először vitt el a Nagycsapat mérkőzésére. Utána 1968-ban 12 vagy 13 mérkőzésen játszottam a Nagykanizsai Bányász első csapatában 18 évesen, sajnos jobbhátvéd létemre csak egy gólt sikerült szereznem,de ez a meccs Nándi Bácsi nagy ajándéka volt nekem .Miután elváltak útjaink,még akkor is törődött velem,Nagykanizsáról Százhalombattára történt átigazolásom után is megkeresett,szerzett nekem klubokat,(pl. Kazincbarcikán próbajátékon voltam)de az átigazolási szezeon zárultával maradtam foci nélkül,és élem életem. Akkor még úgy tudtam,hogy BAÁN NÁNDOR a Nándi bácsi,többször is kerestem ezen a néven,most valamilyen sugallatra fenzti néven megtaláltam. Csak őszinte tisztelettel és szeretettel gondolk egykori edzőmre,NÁNDIBÁCSI-ra Aki leí­rta:Ulrich Miklós Százhalombatta Rákóczi út 18. Ami ezután következik,az mind az általam elkövetett betűelütési hiba ÜDV: wke ws

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

OLDALAK
Categories
FOTELSZURKOLÓ
Novák Dezső