Bí­ró Antal: 64

Bí­ró Antal (1954. július 26., Szamosújlak) Újpesten mutatkozott be az élvonalban, majd három idényen át az SBTC játékosa volt (dr. Lakat Károly csapatában a későbbi ferencvárosi védő, Ádám László csapattársa volt). 1978 augusztusában gólt is szerzett ellenünk az 1:1-es salgótarjáni találkozón.

1980 januárjában tagja volt a negyven napos dél-amerikai túrán szereplő zöld-fehér csapatnak. A Racing Buenos Aires ellen gólt is szerzett ferencvárosi szí­nekben.

1980-tól a Kaposvárban szerepelt, ahol -többek között- együtt játszott Kollár Józseffel, Murai Sándorral és Prukner Lászlóval is.

Egy hozzászólás a(z) 0ejegyzéshez

  • egyik legjobb csatarunk volt Ujpesten.
    Viareggioi olasz ifi torna legjobbja, Bellinzona Svajci torna gyoztese. Ha tobb játék lehetőséget kapott volna, évekig a csatársor gól zsakja lehetett volna. Várhidi Pali bácsi edzonk nem látta ezt meg. Akkori csatársor mindig remekelt, de FAZEKAS Laci külföldre szerződése után nagy haszna lett volna az Újpestnek. Satnyara cserelni SBTC hez rossz húzás volt. IMHO

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

OLDALAK
Categories
FOTELSZURKOLÓ
Novák Dezső