Búcsúinterjú Böde Danival

3 hozzászólás a(z) Búcsúinterjú Böde Danival bejegyzéshez

 • Valaki útra vált belőlünk…
  Komolyan a sí­rás kerülget egész nap. Meg nagyjából hetek-hónapok óta. Harmadik csillag ide vagy oda.
  Levelezgettünk Imre bácsival, hogy mindent a szezon végeztével érdemes csak értékelni. Vagy még inkább nyáron, amikor látjuk, hogy a sokévi handabanda után ezúttal mi a helyzet nemzetközileg.
  De nem lesz kedvem akkor se, mert különben már most is volna. Egyre kevesebb közöm van mindehhez, amit látok, érzékelek, tapasztalok. Teljesen ellentmond ez az egész mindennek, amit én hiszek, vallok, érzek, gondolok. Fokról fokra, évről évre, napról napra vagyok idegenebb. És mával szinte teljesen.

  • Kezdődik… Nikolics gusztustalan, nézhetetlen durva, bunkó balkáni csapatot csinált a Videotonból. És most nálunk kezdett inogni a három E… Rebrov kezdi szétverni a csapatot, mint egy elszabadult hajóágyú, úgy rombol a fedélzeten. Elüldözte azt a játékost, aki a leginkább megtestesí­tette Lipcsei után a FRADIt, a FRADIZMUSt, a FRADI-szí­vet…

   Annak idején, amikor a Bilbao meglehetősen gyengén teljesí­tett a spanyol élvonalban, és a veetés azon gondolkodott, hogy feloldja a korábbi szabályt, hogy csak baszk, vagy baszk kötődésű játékos szerepelhet a klubban, a szurkolók tiltakoztak: maradjon minden változatlan. És akár a másodosztályban is szeretni fogják a csapatot… (Nem mintha “visszasí­rnám” a II. osztályt, de ezt a Fradit egyre kevésbé tudom szeretni. Sem a játékosokoat, sem a játékát, mert csak akkor fut a szekér, ha elfelejtik az edző(k) taktikai utasí­tásait. Mert a játékosok jobbak, mint a szigorú, megtervezett játékrend, amiben Rebrov hisz. Ő éppen azon munkálkodik, hogy a Fradiból nem szerethető, bunkó ukrán csapatot csináljon. És ha nem sikerül eljutni a kupák egyikének főtáblájára, akkor itt hagyja nekünk ezt a széttúrt szeméthalmot…)

   Mert még nincsen vége. Szerintem még három-öt játékos távozni fog, a selejtezők közben, és igazolunk néhány ukránt, vagy ott játszót… Bár ne lenne igazam!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

OLDALAK
04.02.16:30 M4 Sport
04.08. 19:30 M4Sport
04.15. 00:00 M4 Sport
Categories
FOTELSZURKOLÓ
Novák Dezső