Détári Lajos: 60

6 hozzászólás a(z) Détári Lajos: 60 bejegyzéshez

 • Emlékszem rá, mikor lealáztátok a brazilokat, lementem a meccs után a grundra. Hihetlen, milyen sokan voltunk lennt. A Ti hatásotokra. Hatalmas élmény voltatok ránk. Amig láttunk, rugtuk a bőrt, s utána a nagyok kibeszélése volt órákig. Számomra mindig Te maradsz Döme a legeslegnagyobb futballista. Ahogy megcsináltad a lövőcsekeket, s kapura löttél… a legnagyobbak legnagyobbja voltál.

 • Elképesztő rugótechnikája volt Lajosnak … ma sincs 10 olyan játékos a világban, aki ebben felvehetné vele a versenyt … Kedves Döme, Isten éltessen még nagyon sokáig! Rengeteg gyönyörű pillanatot szereztél nekünk, amit nagyon köszönünk …
  évtizedek óta St. Pöltenben élő magyar szurkoló mondta nekem, hogy amikor “a” Lajos játszott, egyszerűen megőrültek a “labancok” … amúgy csak trombitálgattak -- fogalmuk sincs, mi a szurkolás-, de amikor a Döme pályára lépett, egyszerűen megbolondultak …
  mellesleg, a Frankfurt -hajdani nagy csapat-, azóta SEM nyert semmit!!! Utoljára az Eintracht nagy győzelme az a ’88-as Döme-gól volt … ennyi …

 • Isten éltessen Döme! Nagyon jó játékos voltál, de edzőként -- ne haragudj -- kevés tapasztalatod volt a Fradihoz. Ennek ellenére köszönöm, amit a Fradiért tettél játékosként és edzőként! Emlékezz mindig szeretettel a Fradira!

 • Isten éltessen sokáig Döme!
  Az utolsó világklasszis labdarúgónk, akinek játékát élmény volt nézni!
  Sajnos mi csapatunkat is nagyon sokszor megkeserí­tette, de az a fél év amikor nálunk futbalozott mindenért kárpótolt!Zsúfolásig megtelt lelátó, több ezer ember az edzésen!Úgy gondolom ezt mindig vissza fogjuk sí­rni!

 • Boldog születésnapot Döme! Remélem ma aláí­rod a több évre szóló megbizásodat. Mellesleg a Vasasnak lőtt gólja világklasszis teljesí­tmény volt.

 • LEGEND!!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

OLDALAK
Novák Dezső utánpótlás emléktornák
Categories
FOTELSZURKOLÓ