Egy Fradista naplói

5 hozzászólás a(z) Egy Fradista naplói bejegyzéshez

 • Kedves László!

  Köszönöm, hogy személyes élményével válaszolt. Személy szerint egy hónapja találtam az oldalra és azóta egyre jobban éled fel bennem az a Fradizmus, mely az elmúlt években sajnos megkopott egy kicsit. Azt meg a legnagyobb emberi ajándéknak tartom, ha valaki a személyes élményeit a múltjából közzéteszi. Nagyon szép és boldog karácsonyt kivánok Önnek és kedves családjának!

 • Azon kevés emberek egyike vagyok, akik olvasták ezt a naplót, sőt tulajdonképen figyelemmel kisérhettem megszületését. Számos szép emléket ébreszt bennem. Nagyon várom, hogy nosztalgiázva egy kicsit, újra felelevenedjenek azok az idők a sorok segí­tségével. 

 • én még fiatal vagyok (10 éves voltam 1995-ben) de számomra is nagyon meghatóak a fenti mondatok. nagyon sokan azt hiszik, hogy a fradizmus abból áll, hogy sálat tekernek a nyakukra és elindulnak balhézni. az igazi fradizmus az, amit itt lehet olvasni. bár vannak halvány emlékeim a BL-ről, tán lehet, hogy ezek inkább apám nosztalgiájából adódik, de nagyon kiváncsian várom a részletes beszámolót. mert ez a valóság, ez a szurkoló igazi hangja.

 • Zsolt!
  Számomra öt perce megérkezett a Karácsony -- beléptem az oldalra….. és….. nagyon meghatódtam. Ennél nagyobb ajándékot nem kaphatok, mint azt, hogy a szerény személyem megemlí­tésre kerül ezen a csodálatos oldalon. Köszönöm, barátaim.
  Nagy László

 • Fantasztikus kincs került a birtokukba! Ez a mondat meg mottója lehetne az igazi Fradizmusnak: “Azért költöztünk ide, mert innen minden nap lehet látni az ablakból a “szentély” kandelábereit és a mérkőzés estéin felgyúló fényeket.”
  Nagy L. -- köszönöm!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

EKL: 10.05.21:00 Fiorentina-FTC TV: M4Sport
OLDALAK
10.08.16:30 TV:M4Sport
10.21.17:45 M4 Sport
Categories
FOTELSZURKOLÓ
Novák Dezső
EKL playoff: 10.26.21:00 KRC Genk-FTC TV: M4Sport
10.29.18:00 M4 Sport