Elindult a csapat Törökországba

fradi_cimerSzombaton kora reggel a Népligeti Edzőkomplexumban gyűlt össze NB I-es labdarúgó-csapatunk, ahonnan a Liszt Ferenc repülőtérre utazott. A csapat Törökország, azon belül is elsőként Isztambul, majd egy átszállást követően Belek felé veszi az irányt, ahol egészen február 7-éig edzőtáborozik.

Az edzőtábor alatt a mieink megmérkőznek a Rapid Bucuresti, az Irtysh Pavlodar, a Viborg, valamint a Sigma Olomouc csapataival. A fradi.hu stábja a találkozók helyszí­nről szöveges, valamint online rádiós közvetí­tés formájában is beszámol.

Eredetileg az utazó keretbe volt jelölve, ám csütörtökön elkapott ví­rusos fertőzése miatt nem tud a csapattal tartani Leonardo, gyógyulásának ütemétől függ, hogy a későbbiekben csatlakozhat-e játékostársakhoz.

Thomas Doll az alábbi keretet jelölte ki az edzőtáborra.

Kapusok: Jova Levente, Dibusz Dénes, Kunsági Roland
Mezőnyjátékosok: Philip Bönig, Hidvégi Sándor, Aleksandr Jovanovic, Julian Jenner, Somalia, Vladan Cukic, Buzsáky Ákos, Busai Attila, Holman Dávid, Pintér Dominik, Péter Antal, Csilus Tamás, Nagy Dominik, David Mateos, Muhamed Besic, Gyömbér Gábor, Józsi György, Böde Dániel, Ulysse Diallo, Andrei Ionescu

(fradi.hu)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

04.20.17:00 TV:M4Sport
OLDALAK
04.24.20:00 TV:M4Sport MK elődöntő
04.28.17:45 TV:M4Sport
05.05.18:30 TV:M4Sport
Novák Dezső utánpótlás emléktornák
Categories
FOTELSZURKOLÓ