Élőben az első, avagy: a nyolcas és a zöld 8-as bűvöletében

3 hozzászólás a(z) Élőben az első, avagy: a nyolcas és a zöld 8-as bűvöletében bejegyzéshez

  • Kedvesek vagytok! Köszönöm , hogy örültök az élménybeszámolómnak, megtisztelőek a szavaitok. Remélem, mások is kedvet kapnak a közös emlékezésekhez, mert ez tesz bennünket egy nagy Fradi-családdá:)
    Sorsszerű Imre Bátyánk, hogy mégis másképp éltük meg, hiszen, Te jó korban születtél és élőben láttad az IGAZI nagyokat. Kissé irigylünk is érte:)

  • Ha az emlékeim nem csalnak (sajnos szoktak) akkor a meccs idején éppen a hazát “szolgáltam” mint újonc katona. Bár nagyon jó dolgom volt, hiszen focistaként kimaradtam minden szí­vatásból, de sajnos az Üllői út környékét sem láthattam két évig.
    Ezért is jó volt olvasni a beszámolódat, és azért is, mert egy állandó olvasónk “lepett” meg minket ezzel a remek kis emlékezéssel. Ezekhez jött még a nyolc gól…Kell ennél több a reggeli kávé mellé? 🙂

  • Annakidején azért (is) indí­tottam el a sorozatomat, hátha más is kedvet kap hozzá. Örülök, hogy végre valaki kedvet kapott hozzá, és remélem: jól megí­rt történetednek folytatása is lesz.
    Egyébként ezen a meccsen én is ott voltam a Feleségemmel. Egyszer majd eljutok idáig is az “Emlékezetes…” sorozatban. És akkor kiderül, hogy ugyanazt láttuk, ugyanazt éltük át, ugyanúgy örültünk -- és mégis más élmény volt.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

OLDALAK
04.02.16:30 M4 Sport
04.08. 19:30 M4Sport
04.15. 00:00 M4 Sport
Categories
FOTELSZURKOLÓ
Novák Dezső