Emlékezetes Fradimeccseim 08., avagy egy üdí­tő győzelem sok halvány meccs között

4 hozzászólás a(z) Emlékezetes Fradimeccseim 08., avagy egy üdí­tő győzelem sok halvány meccs között bejegyzéshez

  • Ez az 1963. augusztus 11-én történt. A legérdekesebb a dologban az, hogy a Dinamo vezetői is felléptek Orosz eltiltása ellen,.mondván, hogy az ő játékosuk legalább annyira hibás, mégis fél évet kapott.
    Viszont vagy 15 évvel később vol egy kollégám, aki 1963-ben Orosszal egy munkahelyen dolgozott (mert Orosz dolgozott), és aztán elmesélte nekem, hogy hogyan megnőtt a kollágái között a tekintélye. így utólag megjegyzem, hogy ez az eltiltás is közrejátszhetott az 1963 őszi bajnokság elvesztésében.

  • Édesapám már 4 évrs korom ota vitt fradi mecsre. Emlékszem  Ombodira, Kertészre, De egyik érdekes émlékem, az évet már nem tudom Orosz  Palival kapcsolatos. Azt hiszem a Moszvai Dinamó ellen  a NÉPSTADIONBAN nagyon jól játszottunk azt hiszem vezettünk amikor egy orosz játékos megütötte, talán Pali vissza  ütött. Természetesen a magyar biró csak Palit (kedvenc játékosomat) alitotta ki .Ezért utána annak rendje szerint ki is kaptunk.

  • ahogy lalolib fogalmazott, én is csak ámulok ezen a csodálatos visszaemlékezésen. YSE ezek szerint történész? és egy fantasztikus fradista is! tényleg el vagyok varázsolva ezektől az emlékektől. okosabb dolog egyenlőre nem jutott eszembe, köszönöm!

  • “(Ma már a magamfajta történészeken kí­vül ki emlékszik erre az apró >szépséghibára” -- mostantól már mindannyian mert közkinccsé tetted! Csak “ámulok és bámulok”, valamint felteszek egy kérdést: vajon még milyen emlékeket rejtenek azok a történészi fiókok?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

EKL: 10.05.21:00 Fiorentina-FTC TV: M4Sport
OLDALAK
10.08.16:30 TV:M4Sport
10.21.17:45 M4 Sport
Categories
FOTELSZURKOLÓ
Novák Dezső
EKL playoff: 10.26.21:00 KRC Genk-FTC TV: M4Sport
10.29.18:00 M4 Sport