Feljegyzések a fotelból – 21 avagy álom luxuskivitelben

16 hozzászólás a(z) Feljegyzések a fotelból – 21 avagy álom luxuskivitelben bejegyzéshez

 • Ez volt a harmadik kupadöntő amit a helyszí­nen néztem meg. Kicsit félve mentem, hisz az előző kettőn vesztettünk(86,89)és azóta csak tv-ben néztem a döntőket.Most viszont éreztem ,hogy ott kell lennem és olyan élményben volt részem amit nem felejtek el soha. Köszönöm a csapatnak és az ott lévő összes Fradistának,hogy ilyen csodás estét csináltunk együtt.

  (A sál amit kaptam eddig jól “működik”, 2 meccs 2 győzelem 6 rúgott és 0 kapott gól)

  Tempó Fradi!

 • A fiammal és az öcsémmel a helyszí­nen átélhettük a csodát, 11 év után újjáéledtünk.

  • Ugye nem kell megint 11 évet várnotok? 🙂
   Ha jöttök, minket a C4 környékén mindig megtalálsz.

  • Igen … újra itt vagyunk, újra VAGYUNK! 11 év után újra komoly trófea! Jövőre meg jön a 29. bajnoki cí­m!!! Azt hiszem, utoljára a Rákosi-korszakban kellett ennyit böjtölnünk, de még ebben sem vagyok biztos … a Vidi pedig már “majdnem” 2-szeres kupagyőztes! 😀

 • Fantasztikus í­rás, ragyogóan eltalált idézetekkel … lalolib, mester vagy! Óriási érzés volt, közelebb a 60-hoz, mint az 50-hez, úgy ugráltam a góljainknál a TV előtt “hátrányos helyzetű csóró vidéki szurkolóként”, mint utoljára ’92 őszén Kispesten, amikor esélyünk nyí­lt arra, hogy bajnokok legyünk … Dolliroll ragyogóan kezdi összerakni ezt a csapatot … a lényeg, hogy ne legyen túl nagy változás, mert mióta ilyen albán, feröeri és luxemburgi szintre árazták be a magyar futballt (a legkevésbé a mi hibánkból!!!!), nekünk akkor kell kezdeni, amikor a NAGYOK befejezik a szezont … tavaly is sí­rni tudtam volna a megalázottságtól, hogy egy FERENCVÁROS AKKOR kezdi a szezont, amikor a VB a csoportmeccseknél tart … azért ez pl. 1966-ban eléggé elképzelhetetlen lett volna …
  Máshol í­rtam, én, a szegedi Borfeszten a meccs után a 26. kupagyőzelmünket ünnepeltem! Aki nem hiszi, járjon utána! 26-szoros kupagyőztes a FERENCVÁROS!!!

 • Nagyon boldog vagyok,mint a többi több millió Fradista!!!
  Mivel megnyertük a kupát,nem is í­rnék kritikát,csak annyit,hogy amit a második félidőben láttam
  a lap-topomon ezt szeretném/nénk viszontlátni majd minden meccsen.

  Hajrá Fradi!!!

  Szeretnék intézni az ott lévőkhöz 2 kérdést.
  1,Miért nem engedtek be Titeket e meccs után közös ünneplésre???
  2,Tényleg igaz,hogy Carillo gyermekét megverték???

 • A 21 nyerő szám! Remélem, folytatás következik.
  Nagyon szép éjszakába nyúló estét szerzett nekünk a CSAPAT! Jó volt ott lenni és ázni! A játékosok mindegyike megtette a magáét, küzdött. Jó volt ünnepelni, jó volt látni a játékosok felszabadult örömét. Csukics külön szám! Itt kellene tartani “katalizátornak”.
  Hajrá Fradi! Vasárnap találkozunk!

 • Én is ott voltam, boldogan eláztam egy kicsit, felejthetetlen volt, mindent megért ez a meccs és a kupagyőzelem!! (és a májusi eső is bevált…) A végére (természetesen) teljesen berekedtem, de a gyenge hangszálúak esetében (mint én is) ilyen meccsen ez a minimum követelmény. 😉 Ami a végén és a dí­játadáskor egyöntetű volt: minden jelenlévő és jómagam felhőtlen boldogsága és öröme!

  HAJRÁ FRADI! Szép folytatások jönnek!! Ez egészen nyilvánvaló!!

  (Ui. Sajnos a Honvéd elleni meccsre nem tudok kimenni, mert hosszabb pünkösdi családi utunk van, pedig eddig minden hazai meccsen ott voltam. Ezért kérem, aki ezt olvassa, a bajnoki ezüstért az én nevemben és helyettem is szurkoljon!! ❗ )

 • Én is ott voltam, boldogan eláztam egy kicsit, felejthetetlen volt, mindent megért ez a meccs és a kupagyőzelem!! (és a májusi eső is bevált…) A végére (természetesen) teljesen berekedtem, de a gyenge hangszálúak esetében (mint és) ilyen meccsen ez minimum követelmény. 😉

  HAJRÁ FRADI! Szép folytatások jönnek!!

  (Ui. Sajnos a Honvéd elleni meccsre nem tudok kimenni, mert hosszabb pünkösdi családi utunk van, pedig eddig minden hazai meccsen ott voltam. Ezért kérem, aki ezt olvassa, a bajnoki ezüstért az én nevemben és helyettem is szurkoljon!!)

 • az eksztázishoz már nem érzem magam elég fiatalnak, de az biztos, hogy lehetnek még itt merész terveink. a tegnapi győzelem aránya és minősége pedig az időjárással volt egyenes arányban: jól esett.

 • Az első világháborús bakanótám a jelek szerint szerencsét hozott, mert a huszonegyedik meglett. Remélem, jövőre jön a 22.
  Ahogy itthon biztos fedezékből néztem, amint a zuhogó esőben a mieink lemosták a vidit (kis v-vel), eszembe jutott, hogy ezelőtt 60 évvel (igen, 1955-ben) ilyen zuhogó esőben néztem a Népstadionban egy gólzáporos győzelmet – derék „szocialista viharkabátomnak” hála nem áztam nagyon el – reméltem, hogy az eredmény is hasonló lesz. így is történt. A Videotonnak meglelte Doll az Achilesz-sarkát, és az első szúrás után szét is estek. Öröm volt nézni, ahogy szaladgáltak, mint pók a falon…
  *
  Még négy meccsünk van: 2 bajnoki, és két LK. Azokat is jó lenne behúzni. Akkor lenne igazán szép a tavasz.
  Mivel beváltak, »Göre Gábor bí­ró úr« jókí­vánságai változatlanul érvényesek.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

OLDALAK
Novák Dezső utánpótlás emléktornák
Categories
FOTELSZURKOLÓ