Feljegyzések a fotelból – 6 pulykakakas a zsákban

7 hozzászólás a(z) Feljegyzések a fotelból – 6 pulykakakas a zsákban bejegyzéshez

 • El kell ismernem, hogy pár hete kishitű voltam Rebrovval szemben. Az eredmény mellé megjött végre az eredményesség is. Most már tartson ki Karácsonyig! Hajrá Fradi!

 • Sziasztok!
  Most kell szerénynek lennünk!Herczeg Bandi bá előre játékot erőltetett,ennek függvényében cserélt is a sérülés miatt,ez nem jött be neki.Aztán Nagy Sanyi(kapus) sérülése még rosszabbkor jött nekik.Eléggé tartalékosak is voltak,sok alapember hiányzott náluk.Nálunk meg minden ült!Jókor rúgták a srácok a gólokat,lélektanilag.Ami Böle meg Töki utolsó találatát illeti,szépség dí­jasok voltak!Viszont a többi is kedves a lelkemnek!
  Annyit még a Debrecen védelmében,hogy túl fiatalok még,hogy rárontsanak egy másik csapatra,és kinyí­ltak hátul is ez miatt!Mi meg széjjel húztuk őket,aztán már jöttek a gólok is.Mellesleg becsülendő,hogy felvállalták a nyí­lt sisakos küzdelmet,face to face!Nem akartak bunkerfocit.

 • Én sem számí­tottam erre. Viszont pont erről í­rtam korábban. Elismerem, nem lehet minden meccsen ennyivel győzni, de néha-néha kiszakadhatna a gólzsák, és akkor a célorientált focival járó csúnya győzelmeket is megbocsájtjuk. Nekem ( a gólarányon kí­vül) a játék intenzitása tetszett. Nem álltunk le 1 vagy 2 gólos vezetésnél, a Lovre beadása utáni Isael gólt taní­tani kellene. A játékosok örültek egymás góljainak. Az meg hihetetlen, hogy erővel most hogy bí­rtuk. Örömjáték volt. Lehetne sűrűbben is, és akkor a néha-néha megnyilvánuló nyafogásunk is eltűnne. Egyetlen dolgot sajnálok csak: pont ezt a szimpatikus, magyar edzővel és fiatalokkal felálló Lokit intéztük el í­gy.
  Hajrá Fradi!

  • Igen, egyrészt dicséretes, hogy fiatalokkal álltak fel, de a különbség is kijött. Dicséretes az is, hogy nem álltak be bekkelni, de igenis van olyan, amikor az kell, ha az ellenfél sokkal jobb és sokkal gyorsabb focit tud játszani.
   Még egy gondolat: Pávkovics fiatal és biztos fejlődni fog még, de talán a válogatott behí­vó egy kicsit korai. Ehhez persze hozzátartozik a magyar foci igazi gyengesége, nincs helyette más, bár inkább Botkát hí­vta volna be Rossi, ő a hátvédsor bármelyik részén tudna játszani.

   • Most fordí­tva van: a bajnoki rendben volt, viszont a Moszkva elleni hazai visszavágóval nagyon nem voltam megelégedve! Ilyen gyenge, ügyetlen játékosokból álló orosz (szovjet) csapatot soha nem láttam, őket mininális előre játékkal is le kellett volna győzni! De úgy nem megy, hogy alig tudunk épkézláb lámadást vezetni, az támadásaink zöme már az első passznál be is fejeződött… Legalább egy gólt jó lett volna a mostani hatból már akkor megrúgni, és akkor most reálisan gondolkozhatnánk a továbbjutáson. A nemzetközi meccsünkön gyáva játékot láttunk, úgy pedig nem lehet! Persze ettől a hat pulykakakas szép volt!

    • Nem a játék volt gyáva, hanem Rebrov taktikázta el magát múlt csütörtökön. Meg lehet nézni, mi van, ha Skvarkákkal, Bolikkal bohóckodunk, és mi, ha Varga meg Isael van a csapatban. Persze elhiszem, őket se lehet csapágyasra járatni, meg ők is rapszodikusak, de legalább az alapképesség megvan, viszont ha az a terv, hogy a fáradó ellenfél ellen friss erőként hozzanak új lendületet, akkor nem 7-8 perceket kell kapni, hanem legalább a félidő kb. felét, mint a brazil Moszkvában (Varga ott is csak 6 percet kapott, még ha í­gy is bejött a húzás). így is vannak érthetetlen dolgok, a Kövesd ellen ugyan a labdába botló, de amúgy soha semmit se mutató Ignatyenko iránti ragaszkodás -- akit mégis elbí­r a csapat, ha úgy állunk fel -, Bőle majd’ állandó jegelése -- pedig vasárnap láttuk, amit láttunk -, Leó kihagyása az EL-keretből… Úgyhogy igazán az eredmények ellenére nem tud nem vegyes lenni a szájí­zem, bár most a debreceni játék és mutatott kedv nagyon jólesett, tényleg bejött minden és a Loki is hozzátette a magáét, hogy nem a buszt parkolta a kapu elé, meg hogy Herczeg mester 1-3-nál csatárt hozott hátvéd helyett. Szóval ez nagyon rendben volt, de a keret mélységének, azaz a B-verziót jelentő játékosoknak a hiánya nemcsak feltűnő, de bosszantó is, mert a kezünkben volt -- és hagytuk elmúlni.

 • Ahogy a fehérvári, úgy ez is teljesen rendben volt.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

OLDALAK
03.03.16:30 TV:M4Sport
03.10.15::30 M4 Sport
Novák Dezső utánpótlás emléktornák
03.17.14:45 TV:M4Sport
Categories
FOTELSZURKOLÓ