Feljegyzések a fotelból – A “sí­rból” hoztuk vissza

6 hozzászólás a(z) Feljegyzések a fotelból – A “sí­rból” hoztuk vissza bejegyzéshez

 • Én még láttam játszani Czibort, élveztem a kiszámí­thatatlanságát. Érdekes (vagy érthető?!) módon ellenünk nem láttam villogni. Ezek a látszólag szeszélyes húzások ”’ melyekről soha sem lehetett tudni, hogy ösztönösek-e vagy tudatosak ”’ hiányoztak nekem évtizedeken át.
  Most Tokmacban vélem megtalálni. Az érdemleges összefoglalókat letöltöm a netről. Ezért a Zete elleni gólját rengetegszer visszanéztem (és még fogom is nézni).
  Ott áll látszólag jámboran a védők előtt. Jön egy elhibázottnak tűnő labda, a védő úgy érzi az övé lesz. Erre egyszerre megjelenik Tokmac lába, s elkanalazza előle. De nem akárhogy, hanem azzal a mozdulattal el is lép a védőtől, s a labda már a bal lába előtt van. Egy perdülés és mire a védők észbekapnak, már a labda a hálóban. És a többiek Varga Roli vezetésével rajta, csoda, hogy nem szorí­tották a nagy örömködésben ki belőle a szuszt.
  Ez a kiszámí­thatatlanság hiányzott nekem a Fradiból. Remélem, sokáig meg tudjuk tartani.

 • Én az örök elégedetlenkedő most elégedett vagyok. 3 pont megvan, az arany nyakbaakasztásának pillanatában senkit nem fog érdekelni a múlt. Abból a szempkntból jobb lenne az első 30 percbrn lerendezni a meccseket, hogy ne higyje el senki hogy valós esélye van ellenünk. így a meccs hátralévő részében is tudnánk “pihenni”.
  Hajrá Fradi!

  • Teljesen egyetértek Pistivel (és a többiekkel), ugyanakkor kí­váncsian várom, ki lesz az első, aki felveti: miért mondják a vezetőink, hogy két csapatra való, egyformán erős játékos áll a rendelkezésünkre? Mert ez egyre kevésbé igaz, és az sem véletlen, ha nem ugyanaz a tizenegy adja az alapot a bajnokikon is, mint a nemzetközi meccseken, akkor gond van. Elengedtük Böde Danit, Lanzát, Gorriaránt, Szpirovszkit, lemondtunk Takács Zsomborról, Kudrákról, Csernikről stb., semmire sem jó Wilmots, Skvarka, Szihnyevics és Boli meccsről meccsre bizonyí­tják, hogy rájuk alig-alig számí­thatunk, Szerető ügyes, de… Ottigba egyfolytában sérült. Szóval: akkor hol van az a hí­resen hosszú, nagyon erős kispad?…

 • Óriási hetünk volt, hiszen az EL-ben is maradandót alkottunk, tegnap pedig örömtáncot lejtettem a szobában a 92. percben!
  HAJRÁ FRADI !!!
  HOKIcsapatunk (is) MEGÁLLíTHATATLAN! No, meg a női focistáink.

 • A fáradságról egy gondolat: nem csak az fáradt, aki végig játszotta a meccset spanyolban, hanem aki végig ott volt a keretben, edzett, melegí­tett, stresszben végig ülte a meccset “felhúrozva”, és leutazta a 2x 3 órát oda vissza. Moszkvában ez még nehezebb lesz. Egy komplett, ütőképes csapatot kellene itthon hagyni, amí­g az első csapat az európai hadjáraton vesz részt.

  • Teljesen egyetértek azzal, amit a fáradtságról í­rtál. A fontos az, hogy ebben az idényben már nem először tudtunk fordí­tani. A Zetére ugyan nem helyeztük akkora nyomást, mint a Paksra, de szinte folyamatosan, és mentálisan ez is sok volt nekik. A végén már nem tudtak figyelni.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

OLDALAK
03.03.16:30 TV:M4Sport
03.10.15::30 M4 Sport
Novák Dezső utánpótlás emléktornák
03.17.14:45 TV:M4Sport
Categories
FOTELSZURKOLÓ