Feljegyzések a fotelból – A sors fintora

5 hozzászólás a(z) Feljegyzések a fotelból – A sors fintora bejegyzéshez

 • Azt hiszem szinte mindannyian hasonlóképpen látjuk: szépen játszottunk,jobbak voltunk. Nagyon örünk hogy itt lehetünk,elégedettek is lehetnénk az eredményekkel, DE…..
  A Ludo elleni meccset benéztük, a Moszkva elleni valamint a tegnapi viszont nyerhető volt. Egy meccsnél még elégedett voltam, de í­gy, hogy látom hogy továbbjuthatunk,í­gy már nagyon dühí­t az eredmény. Már csak azért is, mert ha pontelőnnyel megyünk Bulgáriába, akkor nekik kell támadni és láttuk hogy ez nyáron hová vezetett. Most viszont nekünk támadni és nyerni, ami nem erősségünk (lásd rúgott gólok számát). Mondjuk feladni sohasem fogjuk, de azért nem ártana néha a könnyebb út sem. Egyébként aki (többek között néha magam is) a magyar játékosokat követeli a csapatba, az nézze meg ezt a meccset. Lovre, Varga volt a leggyengébb, és szerintem is benne van Dibusz a végső gólban. Amit viszont Isael,Boli, Tökmag művelt az fantasztikus volt.
  Hajrá Fradi!

 • Körülbelül már 3-szor kezdtem újra a hozzászólásomat.
  Ha anno az első csoportmeccs előtt valaki azt mondja, hogy az utolsó körben még a továbbjutás elérhető lesz, akkor nem biztos, hogy azt mondtam volna, hogy egyetértek, maximum én is csak reménykedni merek. Viszont a mutatott játék alapján -- a Fradi és az aktuális ellenfél teljesí­tménye !!! -- már nem vagyok ennyire elégedett.
  A CSKA és a tegnapi hazai meccs is nyerhető lett volna.
  4 rúgott gól 5 meccs alatt sajnos édes kevés.
  Lovre nemzetközi szinten, ami nem már csak erő játék, hanem focijáték is, illetve Dibusz hihetetlen jó reflex tudásán kí­vül, teljesen vonalkapus és erre nemzetközi szinten már felfigyeltek…
  Nem leszek meglepve ha a ludo támadások mind lovre oldalán és rengeteg beí­velésekről szólnak majd.
  És ezek a sablon nyilatkozatok, hogy a célt bőven elértük, amikor bejutottunk….
  Egyből az eurofradi videokazettán szintén hasonló mondatok köszöntek vissza, amikor -- amit hihetetlen szerencsének köszönhetően dvd-n is be tudtam szerezni -- Mucha József a Petneházy klubban dohányzás közepette az asztal felett az ajax elleni hazai meccs előtt pont ugyanezt “tólta”.

  Szóval a “mi” focinkban az állandó ha és már ennyi és elég volt… jó lenne a következő évben változna.
  BL csoportkör????!
  5-6 nemzetközi játékossal elérhető, sőt a mostani gárdával is, ha elhiszik ők is érnek annyit, mint bárki más mind fejben mind tudásban.

  Csak ne lenne mindig ott nálunk az a “HA” a mondatban.

  Szép volt fiúk a tegnapi meccs mindezek mellett.

  Hajrá Fradi

 • Aki tegnap este nem kapott gutaütést az nem is igazi Fradista!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

BL selejtező: 07.23.20:00 FTC-The New Saints (walesi) TV: M4Sport
OLDALAK
08.03.19:45 TV:Duna
Novák Dezső utánpótlás emléktornák
Categories
FOTELSZURKOLÓ