Feljegyzések a fotelból – a szerencsétlen péntek 13

5 hozzászólás a(z) Feljegyzések a fotelból – a szerencsétlen péntek 13 bejegyzéshez

  • tartottam ettől amérkőzéstől és sajnos bejött.pedig egy győzelemmel 19 pontunk lett volna mellyel egyből másként lehetett volna telelni.mindegy, most már csak egy lehetöség van,télen igazolni öt vagy hat játékost és megrohamozni az élmezönyt.nincs az olyan messze.

  • Pistának tényleg nem szabadott volna büntetőt lönie.már mikor nekifutott,akkor láttam hová akarja rúgni.sajnos a kapus is látta.elment két pont miatta.milyen röhejes az egész.ha csak a dvtk és a honvéd meccset nézzük, plusz 5 ponttal ott vagyunk az 5.helyen.nincs elveszve semmi,csak jó játékosokat kell igazolni a télen.most úgy érzem,hogy Mccabe tényleg változtatni akar.

  • Gratulálok az í­ráshoz. Ez már több mint egy beszámoló. Nagyon kellemes olvasmány.

  • A tegnapi produkció megint visszarántott minket a földre. Nagyon kell 4-5 játékos, ez biztos. Én is remélem, hogy ebben az összeállí­tásban mégegyszer már nem lépünk pályára.

  • Ne legyeünk elégedetlenek… Vagy mégis?
    Ferenczinek nem lett volna szabad a 11-est rúgnia, mert annyira sablonosan csinálja, hogy aki a tavalyi közvetí­téseket nézta, az tudja, hova fogja rúgni. Viszont végre nem csak Morrison kapott sárgát, hanem róla is besárgult az ellenfél. És bár a “pótvédelem” jól működött, de Dragóner és Wolfe hiányoztak az előrejátékhoz. Ez a társaság ebben az összeállí­tásban ennyire képes.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

02.25.17:30 M4 Sport
MK 02.28.19:00 TV:M4Sport
OLDALAK
03.03.16:30 TV:M4Sport
03.10.15::30 M4 Sport
Novák Dezső utánpótlás emléktornák
03.17.14:45 TV:M4Sport
Categories
FOTELSZURKOLÓ