Feljegyzések a fotelból – Az esőisteneket is legyőztük

5 hozzászólás a(z) Feljegyzések a fotelból – Az esőisteneket is legyőztük bejegyzéshez

 • A meccsről annyit,hogy győztek és az a lényeg, egyenlőre.Amiért í­rok,azt olvastam,hogy a szurkolók kivetí­tőn akarják nézni az Újpest-Fradi mérkőzést,ha ezt megteszik akkor nem Fradi szerető drukkerek,hanem csak botrányt okozó link emberek. Miért akarják a fiúkat büntetni,ez olyan lelki nyomás rajtuk,hogy eddig meg is látszott a játékukon.Egyszer talpra állnak és nagyon jó eredményeket fognak elérni,én az ő helyükben nem bocsájtanék meg. Nem szeretem az Újpest szurkolókat,sokat ismerek látásból,de kalapot emelek előttük,mert jóban-rosszban kiállnak a csapat mellett,függetlenül a vezetőség esetleges ostoba döntéseitől.Hajrá Fradi ! én ezt tiszta szí­vből és szeretetből kí­vánom.

  • Tisztelt Lipòczi-Lí zí rné

   Mindent alí  ìrok, amit Ön mond.

   Arra szeretném rí  terelni a figyelmet két dologra, amit Sí rosi dr. az eggyik szabí lyaiban ìrta, hogy

   1. Az ellenfél csak addig ellenfél, mìg a meccs tart
   2. Az ellenfelet becsülni is kell.

   A szurkolòk egy része – szerintem egy sají t meccset jí tszik a vezetôségel – ezzel, kizí rja a szurkolòk mí sik felét (a többséget). Ez nem szép, de talí n egy demokratizí lòdí snak a folyamata vagy kezdete, amely jelenleg bí r kí rosnak, vagy érthetetlennek tûnik, de lehet, hogy a jövôben megmagyarí zhatòví  ví lik majd.

   Ezt a meccset én nem értem, és a jí tékszabí lyait szintén nem ismerem.

   Azonban az elsô „Sí rosi-pontot“ nem szabad elfelejteni: Az ellenfél megszünik azzí  lenni, ha a meccsnek vége.

   A Rapid szurkolòi egy évvel ezelôtt egy hasonlò hadjí ratot folytattak a vezetôségük ellen. Odí ig fajult a dolog, hogy a szurkolòk nem mentek ki a meccsre. Érdekes lenne utí nna jí rni, hogy mi volt ott a kiélezedett helyzetnek az oka. Fontossabb persze, hogy mi volt a probléma megoldí sa.

   Azòta, a Rapidní l, annak a meccsnek vége lett. Az elsô Sí rosi pont meg hatí sba lépett. Mint jí tékos haragudni ezért nem tartaní m jò dolognak, mert akkor ennek a meccsnek sose lenne vége.

   A mí sodik „Sí rosi“-ponthoz azt mondaní m, hogy a problémí s szurkolòkat is kell becsülni. Nem amiért ìgy cselekszenek, hanem amiért ví laljí k ezt az elég hí latlan szerepet. (Köszönetet biztos nem fognak kapni). Egy bizonyos oka van ennek a makacskodí soknak. Nem ismerem ôket.

   Ha meg csak az lenne, hogy elismerjék ôket, hogy ôk is fontosak, akkor ez az elismerés talí n nem csekélység, de bizonyos í ldozatokkal jí rhatna.

   Szerintem is csûny dolog lenne, ha valòjí ban kivetìtést igénylének eggyes szurkolòtí rsak.

   Az ellenfélt becsülni kell. Ha nem elviselhetô, hogy olyan amilyen, akkor legalí bb azért mert az, aki.

 • Végignéztem a meccset és sok minden nem változott a hétközi kupa meccs óta.
  Kétarcú csapat falábú egyének,de nagyon kí­váncsi vagyok,hogy a belga “gyerek” végre egy igazi csatár lesz.Előre is kellene egy olyan igazolás mint minimum Besic vagy Leonardo volt játéktudásban.
  Remélem hétvégén már láthatom
  Hajrá Fradi

 • Az Aréna gyepszőnyege kitűnőre vizsgázott! A csapat ebben az idényben most játszott a legjobban, igaz az ellenfél ezúttal sem volt túl nehéz. Kukuruzovics, Somalia, Dilaver, Böde és -- végre -- Lauth egész jól játszott, szép támadásokat vezettünk. A védelemmel volt egy kis problémám (beleértve Gyömbért is), mintha nem lennének még összeszokva, sokszor került mögéjük az ellenfél, főleg az első félidőben. A gólzápor, sajnos, ezúttal is elmaradt, be kellett érni a nagy esővel. Amí­g a stadionba beértem, bőrig áztam…
  A fejlődés látható, csak í­gy tovább! Hajrá Fradi!

 • Ebből a meccsből messzemenő következtetéseket nem vonnék le.
  Az “akadémisták”-nak a máltai bajnokság élvonalában sem lenne egyszerű bennmaradni. Még az NB I “iramához” képest is kifejezetten lassúak voltak.
  Nem gondoltam volna az 5. forduló után, hogy lesz mégy gyengébb ellenfelünk az ősszel.
  A hétvégén egy olyan Újpesthez látogatunk, akik ugyan hadilábon állnak a góllövéssel, de össze vannak rakva.
  A védekezésünket viszont Thomas Dollnak kell összerakni, mert minden meccsen bennünk van a kapott gól.
  Sokkal agresszí­vebb játék kell a hétvégén 90 percig!
  A pálya talaja viszont kiválónak tűnt.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

OLDALAK
04.02.16:30 M4 Sport
04.08. 19:30 M4Sport
04.15. 00:00 M4 Sport
Categories
FOTELSZURKOLÓ
Novák Dezső