Feljegyzések a fotelból – Egy óvatos lépés

12 hozzászólás a(z) Feljegyzések a fotelból – Egy óvatos lépés bejegyzéshez

 • Ez nem egy óvatos lépés volt, hanem berúgtuk az ólajtót! így kell, ez kell! Kellő tisztelettel fogadni a következő ellenfeleket, és szolí­d kettős győzelmekkel búcsúztatni őket … g

 • Egyáltalán nem reménytelen a helyzet. Benne van a kinti meccsben egy X. Nagyon is! Ihnatyenko tényleg többet ártott, mint használt, de 1 rossz meccse mindenkinek van, lehet. Nem lesz rossz ez a csapat, az akarat, a lelkesedés megvolt (egy fradistának ez a legfontosabb!). Már csak azért IS tovább kellene jutni, mert a következő párharc abszolút nyerhető lenne! Nem lebecsülve senkit, persze …
  Utána jöhet egy zvezda, Celtic, Rosenborg, de addigra mi is 4 meccsel többek lennénk … ha szerdán sikerülne a továbbjutás, messzire juthatnánk! (Minimum az EL-ben … )
  Summa summarum: MOST különösen HAJRÁ FRADI!!!

 • Tökéletes igaz. Hajrá Fradi!

 • Nagy várakozás volt bennem, hiszen mindig vagy legyen bajnokság- legyen nemzetközi porond kezdete mindig felfokozott érzések vannak bennünk igazi fradistákban.
  Az más kérdés ez a lendület és motiváció meddig tart ki, mert sajnos csapat részről bő egy évtizedes ” szomorúságban” élünk…
  Nem lehettem kint , de szokásos módon követtem a meccset. A meccs nagy részében pariban voltunk és ha nincs a bekapott gól -- ami szerintem Dibusz hibája is volt részben , remélem a visszavágón már Gróf véd, egyébként nem volt értelme leigazolni- és Varga Rolit tévesen lesen megállí­tani ziccerben, akkor most sokkal nyugodtabbak lennénk.
  Bí­zom benne, hogy a következő héten illetve hetekben folyamatosan nyugodtak maradhatunk és izgulni valónk csak szeptembertől lesz… 😀

  Hajrá Fradi

  • Szia! Fejtsd ki bővebben,hogy a kapott gólunk miért Dibusz hibája?Mert ,nem ő adta el a labdát hanem Ihnatenko. A lövést Dénes hárí­totta,sőt még oldalra is próbálta ütni.Csak nyugisan nézd vissza .

  • Dibusz jól védett, a gólról nem tehetett. Blazic és Ihnatyenko hibája volt a gól, ami egy kicsit (elfogult szemmel nézve) lesgyanús is volt…

 • Hihetetlen érdekes meccs volt. Nagyon felfokozott állapotban várta mindenki. Az elején az első 5 percben 3 szí­vinfarktust hordtam ki ülve főleg Ignyatyenko miatt. Aztán jött a semmiből a vezetésünk. Nekem utána sem tűnt olyan magabiztosnak a csapat, főleg az első félidő második felében. Hihetetlen sok labdát adtunk el, életveszélyesen passzolgattunk Dibusz előtt, tisztára mint a dolli időkben. Ignyatyenkonak valaki azt mondhatta, hogy az ellenfél kapujára nézni sem szabad nemhogy arrafelé passzolni, mert minden passza vagy ellenfélhez ment vagy hátrafelé. Jött is a hiba és a gól. A második félidőben nyomtunk. A meg nem adott gól után is olyan nyomás volt a bolgárokon, hogy számí­tani lehetett a gólra, jött is. Utána érthetetlenül visszább álltunk. A vége szí­vinfarktusgazdag volt megint. Ilyen össznépi, 20000-es füttyöt régen hallottam ennyire hosszan. Aztán csak lefújta.
  Észrevételek: Ignyatyenko keveset mutatott, előre is meg kell tanulnia játszani. Zsubkov és Tökmag fantasztikus volt, szegények alig álltak a lábukon a végén. Több emberünk görcsöt kapott, hogy fogunk bí­rni egy esetleges hosszabí­tást vagy egy szerda-szombati terhelést (bárcsak ott tartanánk). Viszont ezt úgy játszottuk le, hogy gyakorlatilag (ha jól számolom) 35 gól hiányzott a csapatból (Lanza 16, Varga12, Dani 7). Amikor jöttek Lanzáék nagyon megújultunk.
  Iszonyatosat küzdöttünk, de voltak azért olyan periódusok, amikor senki sem akart odamenni segí­teni a bedobáshoz. Szóval vegyes a kép. Az igaz, hogy ez egy nagyon jó csapat volt. A bemelegí­tésnél ( és később a meccsen is) úgy cicáztak, mozogtak üresbe, hogy csak na.
  Szóval egyenlőre ez egy szép eredmény, de most már látjuk hogy nem verhetetlenek. Nem szabad beszarni, hibákat minimalizálni, és akkor meg lehet a továbbjutás.
  Hajrá Fradi!

 • nem biztos,hogy magyar viszi

 • Mindehez annyit tennék hozzá, hogy a Ludogorec azért komolyabb falat volt, mint tavaly a Maaccabi. Egyébként egy (vagy 3?) hét után leszünk okosabbak .

 • “elől meg Zubkov olyan vehemenciával és lendülettel játszotta meg a jobboldalt, hogy ha í­gy folytatja, nagyon gyorsan válhat kedvencé.” ( …nagyon gyorsan válhat más csapat játékosává)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

OLDALAK
03.03.16:30 TV:M4Sport
03.10.15::30 M4 Sport
Novák Dezső utánpótlás emléktornák
03.17.14:45 TV:M4Sport
Categories
FOTELSZURKOLÓ