Feljegyzések a fotelból – Eltékozolt győzelem

3 hozzászólás a(z) Feljegyzések a fotelból – Eltékozolt győzelem bejegyzéshez

  • Ami még felcseszte az agyam, az a felcsúti játékosok gőgös viselkedése. Nagyon is tudták, hogy nekik szinte mindent szabad.

  • Sziasztok!
    Én még most sem látok a pipától!Jelen esetben a méregtől!Most nem is fogok cizellálni semmit!Ondó-Szabó(direkt)amit ezen a meccsen csinált játékvezetés cí­mén, az egyenlő volt a nullával.Volt már neki egy hasonló meccse,amikor a DVSC védte ,ugyan í­gytí­z körömmel.Az hogy a hollandus gyakadémiást nem állí­totta ki, az csak az első szösszenete volt.Bocs, de Henty,hogy maradhatott a pályán egy arcra fejelés után?Igaz Ighnatenkot is le kellett volna zavarnia,de ez már csak a végjáték volt.Arról nem is beszélve,hogy a gyakadémia második góljánál,Henty akadályozta a Dinit.A meccsről sütött a kézi vezérlés!Olyan nincs,hogy egy csapat amely pörög ezerrel, az 10 perc alatt elfelejt focizni!És ez 2-0 sem igaz!Rebrov mester cseréi!Akkor szállt el igazán a meccs ,amikor beküldte Szigonyt!Valamint Ighnatenkot!Nem illik ilyet mondani, de ezt a két emberkét sürgősen el kell küldeni,meg Priskát is!Ők nem Fradi szintű játékosok.Ami pedig most Lovrencsics formáját illeti,azt hiszem ő is kipukkant mint a lufi!Sorozatban kapjuk róla a gólokat.Elvesztette a labdabiztosságát,nem egy hajmeresztő bakija volt csak az elmúlt 4-5 meccsen.Tudom,hogy vannak sérültjeink a védelembe,de azért Gergőt nem kellene ennyire favorizálni,ráadásul a formája is szar!Azon meg külön csodálkoztam,hogy Vargát a 87-dik percbe küldte be!Ezt sajnos a mai napig nem értem és nem is fogom!Szóval én tudtam,hogy a magyar foci nem egy egetverő valami,de rájöttem,hogy az egész MLSZ,Csányistól,JB-stől,FEB-estől csak azért nem akar lendí­teni a magyar focin, mert addig ők nagyon jól eléldegélnek belőle!Remélem a főnök örül most,hogy a kertszomszéd béli csapata nem szakadt nagyon le,kedvencei a molkutasok sem, csak 4 pont+egy lejátszandó meccs a hátrányuk!Talán engedi ,hogy bajnokok legyünk, ha a Pancsó Arénában jövőre EL selejtező lehet!

  • Előrebocsájtom, nem láttam meccset. A Teqball világbajnokság döntőiben szorí­tottam a magyaroknak ( párosban össze is jött az arany), közben egyre idegesebben néztem a telefonomon az eredményt. A helyszí­nen találkoztam Telek Mancival, Lisztessel, akik szintén biztosra mondták a 2:0 tudatában ( sajna ott volt Juhász Roland is, aki rontotta az összképet).
    Hát igen, nehéz mit mondani. Lehet, ha győz a Fehérvár, akkor bosszúsak lennénk, í­gy kevésbé. Viszont 2:0-ról meg kellene nyerni. Lehet, igaza van Rebrovnak, fáradunk. Már nem elég az a 3-4 nap szünet, ami szeptemberben még elég volt. Az is lehet, hogy hiába játszott ( játszott? Még ha játszott volna…) a tarcsi Békéscsabán, ilyenkor már nem úgy regenerálódik a magyar NB-1-es és egyszeres terheléshez szokott láb. Az is lehet, hogy a második félidőben már a Ludo ellen tartalékoltunk, mert belefért. Mindenesetre ebből a fordulóból is jól jöttünk ki. Csütörtökön meg meglátjuk, még egy nagyot kéne alakí­tani ebben az évben.
    Hajrá Fradi!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

OLDALAK
03.03.16:30 TV:M4Sport
03.10.15::30 M4 Sport
Novák Dezső utánpótlás emléktornák
03.17.14:45 TV:M4Sport
Categories
FOTELSZURKOLÓ