Feljegyzések a fotelból – Elűztük az átkot!

4 hozzászólás a(z) Feljegyzések a fotelból – Elűztük az átkot! bejegyzéshez

  • Gyöztünk, és ez örömteli, de elég sok hibával játszottunk és valljuk be őszintén, szerencsénk is volt. Egy Tököli Attilát nagyon el tudnék fogadni még mindig. Kár, hogy nyáron nem hajtottunk rá. Igazából nem is értem, miért nem próbáltuk hazacsábí­tani

  • Prukner mester elkezdett visszahoznmi valamit abból a Fradiból, amit -- boldognak nem mindig nevezhető -- ifjúkoromban láttam. Ő valamihez nagyon ért , és -- ha jó anyagot kap a keze alá, -- akkor még igencsak szép meccsemlékeim lehetnek öregkoromból is.

  • Szép reggelt mindenkinek! Tegnap kellett egy kis szerencse az átok elűzéséhez, de egy formálódó és harcias csapatnak szerencséje is van. No meg van egy jó kapusunk (a gólja ellenére is!) és ha Tutoricsnak megy hátul, akkor megvagyunk. Ettől függetlenül úgy érzem, hogy két szűrővel kéne játszani, Rodenbüchert kipróbálnám Maróti mellett. És bár visszajött BZ, de egy jobbhátvéd is jó lenne, aki legalább úgy tud felfutni, mint Junior. Alakul ez! Felemelő volt látni a csapat és a közönség összhangját. és jó volt hallani Prukner nyilatkozatát. A hat pont ellenére nincs elszállva, beismerte, hogy fogatlan volt az oroszlán, hogy néha szerencsénk is volt.
    A földön kell maradni ezek uztán is, mert még messze vagyunk attól, hogy komolyan beleszólhassunk a bajnoki cí­mért való küzdelembe, de a 4-5 helyre odaérhet ez a csapat. Lényeg, hogy továbbra is igy küzdjön!

  • Van aki győzelemre született, van aki egy életen át nem tudja megtanulni, mert ez egy megfoghatatlan tulajdonság, de az edzők és a média szereti ezt a kifejezést használni: “Megtanult győzni a csapat”.

    Persze tudom, hogy jönnek még keserű percek, de azokon ráérek majd akkor rágódni, mert ez a 6 pont, pontosan annyit ér, vagy sokkal többet, mint 6 X.

    Ma újra jó volt Fradistának lenni és nézni a TÁBORT és a CSAPATOT a mérkőzés után. Kezdem megszokni 😉

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

OLDALAK
Novák Dezső utánpótlás emléktornák
Categories
FOTELSZURKOLÓ