Feljegyzések a fotelból – Gyötrelmes győzelem

5 hozzászólás a(z) Feljegyzések a fotelból – Gyötrelmes győzelem bejegyzéshez

 • Hetek óta kiábrándí­tó játék, az igazi erőmérő -- dinamo, ESPANYOL, CSKA -- ez a magyar posvány nem szint.
  Sajnos egy kezemen nem tudnék annyi játékost megszámolni akiket télen marasztalnám a klubnál.

  Nem vagyok derűs.

  Mindezek ellenére Hajrá Fradi

 • Győztünk!
  Te Úristen micsoda meccs volt!
  Én a végén csak azért nem izgultam, mert komolyba mertem volna fogadni hogy kikapunk. De ez a szerencsétlen Dózsa nem bí­rt berúgni egyet sem.
  Ha az lenne az eredményjelzőn hogy 1:5, nem szólhatnánk semmit. Mert: labdabirtoklásban , nyert csatákban, kapuralövésben, Mindenben elbuktunk. Ilyet még nem láttam. Sajna lefociztak minket. Volt olyan támadásuk,melynél ha nem az UTE-ról volna szó még meg is tapsoltam volna. Ha ez a taktika hogy minél több pontot szerezzünk a Dózsa-Cska-Vidi meccseken akkor megemelem kalapomat és befogom a számat. De ha nem,akkor már nekem is sok ez a kilátástalan játék. Mint eddig í­rtam, Rebrov az eredmény miatt van itt. És egyelőre hozza. Hajrá Fradi!

 • Siralmas és kiábrándí­tó, ami hetek óta zajlik, és most ennek sűrí­tett változatát kaptuk. Sem csapatjátékban, sem egyéni megmozdulásokban nem fejlődik senki. Dibusz parádéi, néhány nagy mentés és a kapufa révén nem vonultunk le megalázó vereséggel. Nem látom a biztató jövőt Rebrov irányí­tásával. Taszí­tóak a nyilatkozatai, miközben a közönség kiszolgálása sorozatban a negyedik bajnoki mérkőzésen elmaradt. Ámbár, ha az a szurkolói igényesség, hogy félig vagy tán egészen részegen ordibálunk a WC-n, hogy “lesz…tt a b… Dózsa!”, akkor egy szí­nvonalon vagyunk. Még sosem mentem haza ilyen szomorúan egy győztes Újpest meccs után.

 • Nagyon röviden győztünk de a többit gyorsan felejtsük el de nagyon gyorsan mert itt a következő feladat.Hajrá fiúk mert fő a győzelem.

 • Játszottunk egy pár igen gyenge mérkőzést, mint a tegnapi is, amit jobb gyorsan elfelejteni. így is szokott lenni, de erre a dózsa verésre biztos emlékezni fogunk, mert az unokám nem tudott eljönni, í­gy a bérletes helye üresen maradt volna, ha nem veszi észre szurkoló társam, hogy van épp egy szabad hely a mögötte lévő sorban és gyors egyeztetés után máris mellettünk ült a vele érkező Baranyi Krisztina, akinek jegye a kapu mögé szólt. így kellemes beszélgetéssel és sörözéssel telt a mérkőzés és emlékezetes maradt mégis, hiszen mégse nézzük minden nap Ferencváros polgármesterével Fradi meccset.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

OLDALAK
05.28. 17:30 m4 Sport
Categories
FOTELSZURKOLÓ
Novák Dezső