Feljegyzések a fotelból – Győztes Mikulás

4 hozzászólás a(z) Feljegyzések a fotelból – Győztes Mikulás bejegyzéshez

 • A TV-ből úgy jött le, hogy nagyon silány az aréna talaja, a középső harmad teljesen ki van kopva, hiányos, göröngyös. A megnyitó óta nem volt talán még egy tucat meccs sem a stadionban és már ennyire megkopott a fű???

 • A diósok meg az ujpest nem bí­rt minket a dobogón tartani, de remélem ezt méltón megbosszuljuk az ujpesten, szerdán. Végeredményben elégedettek lehetünk az év végi helyezésünkkel, ha végig gondoljuk ez elmúlt egy évünket -- bí­zhatunk egy sikeresebb tavaszi hadjáratban! A nemzetközi szerepléstől én mindig egy kicsit félek, de mindegy vágjunk bele abba is nyáron!
  Isten, Haza, Ferencváros!
  Szebb Jövőt!

 • Jó volt látni az arénában a csapat első félidőben, majd a hajrában mutatott játékát. Bizakodásra ad okot! Batik, Somalia, Gera és Böde jó volt! Hajrá Fradi!

 • Munka alatt pillantottam bele a meccsbe illetve most néztem meg az összefoglalót.
  Mondjuk úgy,hogy a három pont a lényeg.Nem is lenne ezzel akkora probléma,ha nem sok elherdált felesleges pont lenne a mérleg másik oldalán.De ahogy í­rtam már többször is, ilyen játékosállománnyal ez is elfogadható,de Mi Fradisták nem ehhez voltunk szokva.Sajnos ahogy Lalolib is í­rta, 10 év nagy idő,pedig az sem volt már igazi Ferencváros.De talán lesz e olyan valaha.Mielőtt még nagyon tollal közelí­teném meg a dolgokat MINDENKINEK előre is ÁLDOTT BÉKÉS KARÁCSONYT ÉS EGÉSZSÉGBEN GAZDAG ÚJ ÉVET KíVÁNOK.

  Bí­zom benne most jó igazolások is lesznek és hátha lesz megint egy 92′-es tavasz.

  Hajrá Fradi

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

04.10.18:00 M4 Sport 21.ford elmaradt
OLDALAK
04.14.16:30 M4 Sport
04.20.20:00 TV:M4Sport
04.24.20:00 TV:M4Sport MK elődöntő
Novák Dezső utánpótlás emléktornák
04.28.17:45 TV:M4Sport
05.05.18:30 TV:M4Sport
Categories
FOTELSZURKOLÓ